Güzel giden bir ilişkide nasıl ayrılmalı?

hacise

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
269
280
23
24
Herşey normal ama ben kötü hissediyorum. Tedirginim ve bazı şeyler normal gitmiyor sanki eksik bir durumlar var nasıl bir konuşma yapmalıyım, iki yıldan fazla bir ilişki?

Güvenim azaldı ve onun bana olan sevgisi hakkında hislerim azalmaya başladı, uzak mesafedeyiz 5 aydır?

bugün bir konuşma da sorduğum soru yüzünden beni tersledi... Bilmiyorum nedensizce çok kırgınım sizce ayrılmalı mıyım ya da hislerimi çözemiyorum ne yapmam gerek?

Herşey normal ama ben kötü hissediyorum. Tedirginim ve bazı şeyler normal gitmiyor sanki eksik bir durumlar var nasıl bir konuşma yapmalıyım, iki yıldan fazla bir ilişki?

Güvenim azaldı ve onun bana olan sevgisi hakkında hislerim azalmaya başladı, uzak mesafedeyiz 5 aydır?

bugün bir konuşma da sorduğum soru yüzünden beni tersledi... Bilmiyorum nedensizce çok kırgınım sizce ayrılmalı mıyım ya da hislerimi çözemiyorum ne yapmam gerek?
Dürüst olun yeterli, düşündüklerinizi açıkça söyleyin.

İstemiyorsanız sürdürmeyin bence.
Evlenince daha büyük sorunlara yol açabilir

ilişkide kadının hislerine çok güvenirim. mutlaka doğru çıkıyor. ben sessizce giderdim.
mutlaka bir şeyler anlatmaya çalışmışsınızdır öncesinde. içinize sinmeyen bir şeyler var ki bu düşüncedesiniz.
kararlıysanız arkanıza bakmayın derim.

Ne gibi tedirginliginiz var , bugün ne sorduğunuzda sizi tersledi mesela ?

Hisleriniz bittiyse bencede devam etmeyin düzelir diye de düşünmeyin tekrar guvenseniz tekrar aynı şeyi yaşarsınız

İstemiyorsanız sürdürmeyin bence.
Evlenince daha büyük sorunlara yol açabilir
İstiyorum fakat kendimdeki bu endişeyi, stresi, kırılmayı çözemiyorum. Her an onunla konuşurken en ufak söze farklı anlamlar yüklüyorum...

ilişkide kadının hislerine çok güvenirim. mutlaka doğru çıkıyor. ben sessizce giderdim.
mutlaka bir şeyler anlatmaya çalışmışsınızdır öncesinde. içinize sinmeyen bir şeyler var ki bu düşüncedesiniz.
kararlıysanız arkanıza bakmayın derim.
Çözemiyorum evet konuştuğum da iç yükü bilmem ne hep ama ben daha farklı bir şeyler hissediyorum çok kırgınım çok kalbim darlanıyor ve evet olduğum durumda sıkıştım kaldım nasıl bir konuşma yapmalıyım ilişkimiz gayet şu sıradan ve normal

Ne gibi tedirginliginiz var , bugün ne sorduğunuzda sizi tersledi mesela ?

Hisleriniz bittiyse bencede devam etmeyin düzelir diye de düşünmeyin tekrar guvenseniz tekrar aynı şeyi yaşarsınız
İşiyle ilgili bir soruydu eğitime gitmesi gerekiyordu, onu düşündüğüm için sormuştum ama o kadar ters bir cevap aldım ki güvensizliğim tamamen arttı... Yani bazı soruların cevabı çok kolaydır ama o verdiği cevapla batar ya öyle bir şeydi

İşiyle ilgili bir soruydu eğitime gitmesi gerekiyordu, onu düşündüğüm için sormuştum ama o kadar ters bir cevap aldım ki güvensizliğim tamamen arttı... Yani bazı soruların cevabı çok kolaydır ama o verdiği cevapla batar ya öyle bir şeydi
İnsanların eşek ve eşref saatleri vardır, her an musmutlu ve sakin olamayız ki, o an ne bileyim uykusuzdur açtır ters bir cevap vermiş olabilir. Bunu nadiren yapıyorsa sırf bu yüzden direkt ayrılmayı düşünmek saçma olur.

İnsanların eşek ve eşref saatleri vardır, her an musmutlu ve sakin olamayız ki, o an ne bileyim uykusuzdur açtır ters bir cevap vermiş olabilir. Bunu nadiren yapıyorsa sırf bu yüzden direkt ayrılmayı düşünmek saçma olur.
Peki hissettiklerimin normal olduğunu düşünmüyorum nasıl bu konuyu açmalıyım. Bugün pazar ve izinli olduğun gün bugün konuşup onun pazarını da mahvetmek istemiyorum çok yoğun ya hani... ne zaman nasıl sağlıklı bir konuşma yapmalıyım

Seviyorum dediğin için ciddi bir kırmızı alarm konuşması yapabilirsin aslında. Çünkü severken bırakıp gidersen mutlaka pişman olursun, dönmek istersin. Dönmek istemek de karşı tarafın egosunu inanılmaz şişirir. Geri dönmeye kalkacaksan hiç gitmeyeceksin. Çünkü madem gidecek kadar kötüydü, neden sonra özleyip dönmek istedin derler insana.

Peki hissettiklerimin normal olduğunu düşünmüyorum nasıl bu konuyu açmalıyım. Bugün pazar ve izinli olduğun gün bugün konuşup onun pazarını da mahvetmek istemiyorum çok yoğun ya hani... ne zaman nasıl sağlıklı bir konuşma yapmalıyım
Bugün izinliyse bugün konuşmanız daha doğru, haftaici yoğunluktan dolayı yorgun olabilir daha beter kavga edebilirsiniz. Hazır boşken konuşun şimdi.

Araya mesafe girdiği için biraz soğumuşsunuz ve üstte bir üyeninde dediği gibi insanların bazı eşref saatleri oluyor çok haklı, öncelikle bu tavrı sadece bu konu özelinde mi yoksa sürekli mi oluyor buna bakın. Sürekli ise ve kafanıza kesin ayrılıgı koyduysanız direk karşınıza alıp konuşmanız. Ve yine bir kişininde dediği gibi kararınızı netleştirin ve öyle çıkın konuşun çünkü ayrılık noktasında size pek çok bahane sunup tatlılıkla kazanmak isteyecektir. Erkeklerde kaçını kovalama kaybedileni kazanma iç güdüsü yogun. Çocukken bile oyun kaybetmek istemezler oyüzden sizi kaybedeceği an kazanmaya uğraşır ama bir süre sonra barışırsanız daha kötüye gider aranızdaki saygı durumu

Size iyi gelmeyen bir ilişkinin içinde olmaya gerek yok.Kırmadan ayrılın hislerinize güvenin

Acele karar verme.Mesafe sorun olmuş olabilir.

Back
X