- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
Herşey normal ama ben kötü hissediyorum. Tedirginim ve bazı şeyler normal gitmiyor sanki eksik bir durumlar var nasıl bir konuşma yapmalıyım, iki yıldan fazla bir ilişki?
Güvenim azaldı ve onun bana olan sevgisi hakkında hislerim azalmaya başladı, uzak mesafedeyiz 5 aydır?
bugün bir konuşma da sorduğum soru yüzünden beni tersledi... Bilmiyorum nedensizce çok kırgınım sizce ayrılmalı mıyım ya da hislerimi çözemiyorum ne yapmam gerek?
Bir kere herşeyin güzel gitmediğini kabullenerek başlayın işe. İlişkiniz 2 yılı geçmiş ve daha ileriye taşımak için bir adım atılmamış, aksine uzak mesafe ilişkisine dönmüş ilişki. Yaşlarınız çok genç değilse, karşı tarafın önüne gerçekten çok iyi bir fırsat çıkmadıysa sizden ayrı bir yaşam kurmak için bunlar ilişkinin iyiye gitmediğini en net gösteren işaretler.
Sevginin azalması konusunu bilmiyorum. Her ilişki flört döneminden sonra biraz durulur bana göre aşk anlamında, bir yandan da karşı taraf yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyor falan filan ama giden o ise uzak mesafe ilişkisinde ateşi canlı tutmak için birşeyler yapması gereken de o. Eğer size kendini ve sizi sevdiğini bir şekilde hatırlatma gereği duymuyorsa sıkıntı olabilir gerçekten.