Güzel günün kötü sonu.

o savurduğu gönderirim gidersin laflarını bi odetin ona önce. odetemiyorsaniz bırakın gidin cok ciddi söylüyorum. böyle terbiyesizlik olmaz. ha siz de iyi yapmamissiniz ilk baslarda ama esinizin söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil.
allahtan ki kvalideniz kötü biri değilmiş de esinizin size dedigini yaptirmaz. bunu yaptıran yaptıracak cok kvalide var.
kayinvalideniz konusuna gelince bence telefonda olmaz yakinsaniz evine gidin icinizi dokun samimiyetle.

Benim eşim o sözleri söylese kv 'nin darılmasından çok eşimin sözlerine kafayı takardım.

En ufak şeyde gebertirim şöyle ederim babanın evine gönderirim diyen erkekler var yaa ...
Neyse sövmeyi uzun bi süre önce bıraktım ışte öyle erkeklere tekme tokat giresim geliyo

Eşin sana '' Seni gebertirim,anneme bagırma gönderirim gidersin'' dedi,sen şimdikayınvalidenin gönlünü yapma peşindesin.

Konu sahibi,senin eşin eş değil ki ne kayınvalidesi? Neden ezilip duruyorsun da şu adama haddini bildirmiyosun??

Ben en çok buna takıldım yaa..Adam sana bunları söylüyor da sen hala annesine takılmışsın.

Bu adama hala eş diyebiliyor musun,şaşırdım.

Bir garip eşin var.
Her konunda ayrı bir tuhaflık kokusu alıyorum.
Çözemedim...

Eşim iyi birisidir bi dediğimi iki etmez sinirlenince böle konuşabiliyor ardından hemen özür diledi. Böle olmaz genelde bugün bi delirdi işleri çok kötü gidiyor çok bunalımda o yüzden bu kdr takmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…