Güzel günün kötü sonu.

Konularinizi genel olarak biliyorum.esinizin kisiligi tam oturmamis adamin kumasi beklentiyi yuksek tutnayin degismez bu adam.

Ciddi ciddi bu şekilde mi düşünüyorsun?
Sevgi ne demek bilmiyorsun sen bence...

eşin biraz sorunlu galiba. kafadan kontak derler ya o tarz. saygısızca oldu belki ama o da ablana saygısızlık etmis bir de ustune geberrtirim seni falan. normal degil yani

bence kaynanayı bosverde kocanda sorun var ayrıc cok iyi niyetlisin kaynanan iyi olsa oglunu susturur

Şaşkınlıkla okudum sonuna kadar...
Siz fazla mı anlayışlısınız, ben çok mu gaddarım acaba??

Her ne yaşanırsa yaşansın saygıyı korumak çok önemli, işlerin durgun olması sizi evliliğinizle tehtid edebilme hakkı verir mi,
şakası bile çirkin

saygı yoksa sevgi teferrut oluyor maaleaef,

sakinleştiği bir anda bunu eşinize de hatırlatın bence

Ilk kez bugun oldu diyorsunuzda bu ilk kez yapilmis gibi birsey gelmedi. Ikinizde cok saygisizsiniz. Kavga edersin o ayri ama yaninizda bi ucuncu kisi varken bu derece kavga edebilecek yapidaysaniz ilk kez olmus olmasi cok zor.
Kuzu yapmiyim seni...
Annenin evine gonderirim gidersin...
Filan.
Bunlara baya alisiksiniz bellliki, hic takilmamissiniz tek derdiniz kv yanlis mi anladi? Ilk kez bunlari yasayan biri kvsini dusunemezdi bence.

Kocanız iğrençmiş. Göndermeyeyim falan ne demek? Sanki dükkandan mal almı. Ayrıca o ayin vali denizin önünde söylediği herşey sanki özellikle aranizi bozmak için söylenmiş gibi. Adam resmen annesiyle iliskinizi sabote etmiş. Siz kayinvalidenizle konuşup kendinizi anlatin. Eşiniz konusunda da ne yapacaginiz size kalmis.

Ne geçimsiz çiftsiniz. İlk defa olmadığı belli bu kadar saygısz laflardan. Derdiniz kayınvalidenin kıskanıldığını sanması ise siz bu saygsız kavgalara alışıksınız ki dert olmamış. Zira daha büyük bir sorun bu. İlginç.

Gönderirim gidersin ne demek ya? Nereye gönderiyorsun asıl ben seni boşarım derdim ben olsam. Bu nasıl çirkin bir anlayıştır, kadına ne kadar çirkin bir bakıştır ya! Mektup gönderilir ne bileyim kargo filan... Ayrılmak isteyen yürümüyor der dava açar en fazla, bu zihniyetle çok işiniz var sizin malesef.

kaderin cilvesi işte bunlar
kimi kocadan çeker
kimi de kocasını çok sever ama kaynanadan çeker
ikisi de iyi olsa ne olur sanki be !

ne güzel kayınvaldenizi çok seviyorsunuz ama kusura bakmayın eşinizde hiç iş yok !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…