Tüm insanlığın en güzel en sıkıntısız gebeliğini yaşadığıma dair iddiam var benim
İlk zamanlar başımda dönmedi midemde hiç bulanmadı. Kokulardan da rahatsız olmadım. Sadece bi dönem buzdolabını açtığımda gelen hafif birbirine karışmış gıda kokusu rahatsız etmişti sonra geçti. Manevi olarak gecenin bi yarısı uyanıp eşime ablaların neden beni aramıyor diye hüngür hüngür ağlamam dışında bi sıkıntımda olmadı şükür.
Ama ben öteledim herşeyi. Beni sıkan boğan strese sokacak ne varsa hangi konu varsa hepsini doğumdan sonra halledeceğim diye söz verdim kendime. Yani bende çabaladım kendimi iyi etmek adına. Allahın izniyle gayet rahat bir gebelik geçirdim. Bu kızıma da yansıdı. Ne gaz sancısı ne rutin olarak görülen bazı sıkıntıları yaşamadık kızımda. Şimdi karşılıklı durduk yere kahkaha atıp birbirimizi gıdıklıyoruz.
demem o ki alışılmış bilindik şeylere kulağınızı kapatın. Her gebelik kendine özeldir. Olacak tabi ki bel ağrıları uykusuzluk vs ama bunları da şikayet etmeden atlatırsanız sizin yararınıza olur. Şikayet etmek sorunu beş katına çıkarır. Güzel günler dilerim bebeğinizle kocaman olmuş veya olacak göbeğinizle
tadını çıkarın.