Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2bucuk hafta oynuyor benim canim cok normal 8.hafta duydum kalp atisini vajinal istemedigim icin
Benim de doktorum vajinal istemiyor bir de erken zamanda kalp atışını duymak için cihaz ses veriyomus galiba bebek huzursuz olur gerek yok dedi beni de 8. Haftada çağırdı bakalım inşallah duyarız :)

Kızlar selam bende daha yeniyim :)) hiç bir belirti yok göğüs uçları ağrısı dışında birde iştahsızlık var okadar perşembe Dr gidicem inşallah keseyi görürüz.gectigimiz perşembe öğrendim gebeliği Dr sadece kan değerine baktı haftaya gel görelim dedi

Hayırlı olsun. Saglıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Bnde düşük yaptm cnm 11 ay olcak bebeğim olmuyo doktora gittik eşimle bi sorunumzda çıkmadı sadece bi kere adiyamnda bi kadın göbeğimi çekmişti bna senin göbeğin düşmüş yer yapmşş öle olursa çocuğun zor olur demsti Bn düzelttim ama onu tekrar tekrar yaptrmalisin dedi burda da ole yapn birini tanımıyorum neapcm Bn ya

Ben ilk hastaneye gittiğimde 4 haftalıktı kese oluşmuş 7 haftalıkkende kalp atışlarını dinledik. Allah dileyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu :)

4.ay yani cok iyi canim kizmi erkek, mi isim dusundunmu
Düşündüm canmm rabbm nasip ederse inşallah kız olursa zümra elizan erkek olursa murat yasin yada emir asaf
Göbek düşüklüğüyle alakası olurmu bilmem ama arkdaşımnda düğününde düşmüşdü çocuğu da oldu doğdu ble çok gzl bi kızı var maşallah

Kızlar ben bugn biraz yürüdüm ondan mıdır blmem ama biraz kokulu kahveye dönük bi akıntım olmuş

hmm insAllah sagliklicana kucagina alirsin kuzum

Hemen git hastaneye kuzum ne olur ne olmaz onlemini al sen
Bide akıntımda olmuş yokdu geçdi diye sevinmişdim. Biraz ayaklarımı üşüttüm teyzemde ondan mı oldu acaba?? Şimdi annemdeym de eve geçerken giderim canm ama acile gitmekden de bıktımm yaa bgn muaneye gidckdm uyanamadm ama sabah gdcm inşallah

Hastaneye git kuzum bende usuttum mu hemen akinti fazlalasiyor

Kizlar midem de agri var ya felaket bir agriii beden acaba
Gerilince sanki midemden bisey kopacakmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…