- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
İnşallah canım haftaya hayırlı haberlerle gelirim umarım :)Ne demk cnm bnm hersey yolunda Allhn iznyle
Insaşlh cnm bnde 6 subatta gtcm kntrle ıyı habrle glrm insalhİnşallah canım haftaya hayırlı haberlerle gelirim umarım :)
2bucuk hafta oynuyor benim canim cok normal 8.hafta duydum kalp atisini vajinal istemedigim icinSağol canım cevabın için :) kalp atışlarını da duyamadık daha ondan stres oldum
Benim de doktorum vajinal istemiyor bir de erken zamanda kalp atışını duymak için cihaz ses veriyomus galiba bebek huzursuz olur gerek yok dedi beni de 8. Haftada çağırdı bakalım inşallah duyarız :)2bucuk hafta oynuyor benim canim cok normal 8.hafta duydum kalp atisini vajinal istemedigim icin
Hayırlı olsun. Saglıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahKızlar selam bende daha yeniyim :)) hiç bir belirti yok göğüs uçları ağrısı dışında birde iştahsızlık var okadar perşembe Dr gidicem inşallah keseyi görürüz.gectigimiz perşembe öğrendim gebeliği Dr sadece kan değerine baktı haftaya gel görelim dedi
Ins canimm :)Benim de doktorum vajinal istemiyor bir de erken zamanda kalp atışını duymak için cihaz ses veriyomus galiba bebek huzursuz olur gerek yok dedi beni de 8. Haftada çağırdı bakalım inşallah duyarız :)
Bnde düşük yaptm cnm 11 ay olcak bebeğim olmuyo doktora gittik eşimle bi sorunumzda çıkmadı sadece bi kere adiyamnda bi kadın göbeğimi çekmişti bna senin göbeğin düşmüş yer yapmşş öle olursa çocuğun zor olur demsti Bn düzelttim ama onu tekrar tekrar yaptrmalisin dedi burda da ole yapn birini tanımıyorum neapcm Bn yaCanim bardak cekme yada kupa cekme olarak soylenilio eskiden cocugu olmayan kadinlar bu yontemle hamile kalirlarmis vucudun cesitli bolgelerinede yapilio tedavi amacli kesinlikle zararsiz bisey ve cokca da doktorlar tarafindam onerilern bisey benim yaptigm.en basit asama evde birisi yardimiylada yapilabilio.. bizim uyguladgmz belinin uç yerine yapiosun kuyruk sokumu bölgesi ve onun sağ sol bölgesi (youtubeda detayli anlatimlari var)
..bardakla cekiosun 5-10 dkka.bekletip iyice sariosun sicak sicagnada esinle ilişkiye giriosun sabaaha kadar belin altina yastik koyaraktan yatiosun biraz yüksekte kalmasi gerekio .. Bu şekilde uygulanio iste ℅100 hamile kalicaksin diye bisy yok ama ben bunu yaptktan sonra hamile kaldim ve de inanarak yapmistm etkisi olmuştur diye düşünüyorum :)
Sagol canimcmUyu cnmcim iyi uykular
Düşündüm canmm rabbm nasip ederse inşallah kız olursa zümra elizan erkek olursa murat yasin yada emir asaf4.ay yani cok iyi canim kizmi erkek, mi isim dusundunmu
Göbek düşüklüğüyle alakası olurmu bilmem ama arkdaşımnda düğününde düşmüşdü çocuğu da oldu doğdu ble çok gzl bi kızı var maşallahBnde düşük yaptm cnm 11 ay olcak bebeğim olmuyo doktora gittik eşimle bi sorunumzda çıkmadı sadece bi kere adiyamnda bi kadın göbeğimi çekmişti bna senin göbeğin düşmüş yer yapmşş öle olursa çocuğun zor olur demsti Bn düzelttim ama onu tekrar tekrar yaptrmalisin dedi burda da ole yapn birini tanımıyorum neapcm Bn ya
Benm nette bitti bitecek canımm iyiyz biz çok şükür sen nasılsnKizlae mrb nasilsinz int yokti anca girebldm
hmm insAllah sagliklicana kucagina alirsin kuzumDüşündüm canmm rabbm nasip ederse inşallah kız olursa zümra elizan erkek olursa murat yasin yada emir asaf
Göbek düşüklüğüyle alakası olurmu bilmem ama arkdaşımnda düğününde düşmüşdü çocuğu da oldu doğdu ble çok gzl bi kızı var maşallah
İnşallah canımmm ama geceden berii karnımda tuhaf ağrı var acaba endeksiyondan mıhmm insAllah sagliklicana kucagina alirsin kuzum
Hemen git hastaneye kuzum ne olur ne olmaz onlemini al senİnşallah canımmm ama geceden berii karnımda tuhaf ağrı var acaba endeksiyondan mı
Bide akıntımda olmuş yokdu geçdi diye sevinmişdim. Biraz ayaklarımı üşüttüm teyzemde ondan mı oldu acaba?? Şimdi annemdeym de eve geçerken giderim canm ama acile gitmekden de bıktımm yaa bgn muaneye gidckdm uyanamadm ama sabah gdcm inşallahHemen git hastaneye kuzum ne olur ne olmaz onlemini al sen
Hastaneye git kuzum bende usuttum mu hemen akinti fazlalasiyorBide akıntımda olmuş yokdu geçdi diye sevinmişdim. Biraz ayaklarımı üşüttüm teyzemde ondan mı oldu acaba?? Şimdi annemdeym de eve geçerken giderim canm ama acile gitmekden de bıktımm yaa bgn muaneye gidckdm uyanamadm ama sabah gdcm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?