Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bsey sorcam adet gunume az kaldı bnm akintim yumurtlama gunumden beri devam ediyor.gogsum aciyo belimde agri oluyor szce hamile olabilir miyim

Kuzum bende duymustum rahim asagi iniyomis yaslilar yapiyo bildigim kadariyla yerinemi geri getiriyolarmis anlamadim arkadasimin kaynanasi yapiyomis ona ole hamile kaliyomus .
Him anladm kuzu yapan biri yok etrafimda ama sorusturucm

Eşime yaptrirm büyük ihtimal bi sakatlık çıkmaz dimi kuzum bide izledim orda pompayla yapıyor sendemi öle yaptin

Bsey sorcam adet gunume az kaldı bnm akintim yumurtlama gunumden beri devam ediyor.gogsum aciyo belimde agri oluyor szce hamile olabilir miyim
Belirtilere takilma csnim
Insallah hamilesindir ama belirtiler yalanci belirti olabilir yaksalik 5 ay yasadim cunku

Kuzumm bardakla uğrqşma sabunla bi güzl ovsun eşin sonrada yakıyı yapıştır ve ilşki olsun yumurtlama gününde. Esr02

Oda dogru ya birtanem
Iyi izle bari harfi harfine uygula
Sağol kuzum düşündüğün için bu ay gün aşırı ilişkiye girdik yumurta takibide oldu herşey çok güzel di insallh hamis kalmisimdr 8 gün kaldı dua ett

Eşime yaptrirm büyük ihtimal bi sakatlık çıkmaz dimi kuzum bide izledim orda pompayla yapıyor sendemi öle yaptin
Yok kuzum bardakla yapio bende onu izleyerek yaptrmistm eşime su bardagiydi bu şekilde doktordan görmemiş olsam onermem kesinlikle benimde icimin rahat olduğu yer burasi bide annemde tatile gittgmzde uzman bi doktora yaptrmisti ama o farkliydi hhacamatti (jilet kullanarak bolgedeki piss kani alio ) oda demişti sade bardagi evde her kez ceker ama bunu her kez yapamaz diye ordanda duymuşluğum var :) tabi dedgm gbi için rahat etmezse yaptırma sorumlusu.olmak istemem

Bu ayda olmazsa denicm kuzu çok sağol aklimda :)

Yakıyı yapıştrdm geçen ay bi işe yaramadi
Yakı da bel soğukluğunu alıyomuş kuzucm bide kolay tutunmasını sağlıyo bana iyi. Geldi valla sen bilirsin tabii yakıyıda sabunlu suyla ovarak yapıyolar ama ben normal yapmşdım

Kızlarr yaa ben çok kötü. Üşütmüşüm bgn karnm gurul gurul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…