- 24 Aralık 2016
- 404
- 282
- 18
- 34
Him anladm kuzu yapan biri yok etrafimda ama sorusturucmKuzum bende duymustum rahim asagi iniyomis yaslilar yapiyo bildigim kadariyla yerinemi geri getiriyolarmis anlamadim arkadasimin kaynanasi yapiyomis ona ole hamile kaliyomus .
İnsallh kuzu ya atıyor ewtCanim atio dedin ya atiosa düşmemiştir
Eşime yaptrirm büyük ihtimal bi sakatlık çıkmaz dimi kuzum bide izledim orda pompayla yapıyor sendemi öle yaptinBilemicem Canim eğer kendince bi sakimca gormuyosan benim uyguladgm şekilde bi bardak atmani öneririm .. Dr. Feridun kunak da bel Agrisi tedavisinde evde yapablrsnz diodu videosuda var youtubeda kendi de gosterio nasil yapildgni tercih senin :)
Belirtilere takilma csnimBsey sorcam adet gunume az kaldı bnm akintim yumurtlama gunumden beri devam ediyor.gogsum aciyo belimde agri oluyor szce hamile olabilir miyim
Bilen biri yapsin esraaaEşime yaptrirm büyük ihtimal bi sakatlık çıkmaz dimi kuzum bide izledim orda pompayla yapıyor sendemi öle yaptin
Bilen biri de yok can bulamazsam birini öle yapıyım ne apiyim böyle beklemk çok zorrBilen biri yapsin esraaa
Anladım kuzumKesinlikle agri olur kuzum
Oda dogru ya birtanemBilen biri de yok can bulamazsam birini öle yapıyım ne apiyim böyle beklemk çok zorr
Evet canım belli insallah oglumuzu beklıyoruz :) amin hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin.bebisiniz hayirli olsun ilk olarak. Cinsiyeti bellimi acaba saglikla gelsin ins kucaginiza:)
.
Sağol kuzum düşündüğün için bu ay gün aşırı ilişkiye girdik yumurta takibide oldu herşey çok güzel di insallh hamis kalmisimdr 8 gün kaldı dua ettOda dogru ya birtanem
Iyi izle bari harfi harfine uygula
Yakıyı yapıştrdm geçen ay bi işe yaramadiKuzumm bardakla uğrqşma sabunla bi güzl ovsun eşin sonrada yakıyı yapıştır ve ilşki olsun yumurtlama gününde.Esr02
Yok kuzum bardakla yapio bende onu izleyerek yaptrmistm eşime su bardagiydiEşime yaptrirm büyük ihtimal bi sakatlık çıkmaz dimi kuzum bide izledim orda pompayla yapıyor sendemi öle yaptin
Bu ayda olmazsa denicm kuzu çok sağol aklimda :)Yok kuzum bardakla yapio bende onu izleyerek yaptrmistm eşime su bardagiydibu şekilde doktordan görmemiş olsam onermem kesinlikle benimde icimin rahat olduğu yer burasi bide annemde tatile gittgmzde uzman bi doktora yaptrmisti ama o farkliydi hhacamatti (jilet kullanarak bolgedeki piss kani alio ) oda demişti sade bardagi evde her kez ceker ama bunu her kez yapamaz diye ordanda duymuşluğum var :) tabi dedgm gbi için rahat etmezse yaptırma sorumlusu.olmak istemem
İyi olmaya çalışıyom yine heyecan başladı bat yaklaştı yaNapiyosunuz kuzular
Yakı da bel soğukluğunu alıyomuş kuzucm bide kolay tutunmasını sağlıyo bana iyi. Geldi valla sen bilirsin tabii yakıyıda sabunlu suyla ovarak yapıyolar ama ben normal yapmşdımYakıyı yapıştrdm geçen ay bi işe yaramadi
Sende napıyonz deyip kaçıyon anam dur yernde heriiiNapiyosunuz kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?