Rica ederim canimcim hayirlisi olsun hakkındaBu ayda olmazsa denicm kuzu çok sağol aklimda :)
Hoş geldn canımm rabbm sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsn inşallah rabbm herkeze nasip etsnMerhaba bende yeni katıldım aranıza 7 haftalık bebegim bu gun kesesini bebeği kalp atışını gördük cok şükür Rabb'im tüm isteyene nasip etsin İnsaAllah
Varmı usg çıkdıısı canm atarmısınMerhaba bende yeni katıldım aranıza 7 haftalık bebegim bu gun kesesini bebeği kalp atışını gördük cok şükür Rabb'im tüm isteyene nasip etsin İnsaAllah
Amiin canım insaAllahHoş geldn canımm rabbm sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsn inşallah rabbm herkeze nasip etsn[/QUOTE
Belinimi sıcak suyla ovup arkasında yakıyı yapistriyosunYakı da bel soğukluğunu alıyomuş kuzucm bide kolay tutunmasını sağlıyo bana iyi. Geldi valla sen bilirsin tabii yakıyıda sabunlu suyla ovarak yapıyolar ama ben normal yapmşdım
❤❤❤Rica ederim canimcim hayirlisi olsun hakkında
Evet canmm sabunlu suyla sonrada sar istersen ama yakı yakdğı için dayanamazsn onaBelinimi sıcak suyla ovup arkasında yakıyı yapistriyosun
İnşallah bu ay wardr bebis olmazsa yumurtlama günümde yapicm dediğini askmEvet canmm sabunlu suyla sonrada sar istersen ama yakı yakdğı için dayanamazsn ona
İnşallahhh vardır canmm ama ben kötü bişy oldğunu hiç sanmıyormmİnşallah bu ay wardr bebis olmazsa yumurtlama günümde yapicm dediğini askm
Bnde sanmıyorum kuzum da olmayinca da böle kafaya takılıyorİnşallahhh vardır canmm ama ben kötü bişy oldğunu hiç sanmıyormm
Takma kafana kuzumm o bile etkiliyo inan ki bak hiç düşünme 1 ay ara ver sonra eşine deki planlamadan yapalım bide bakmşsın ki hamişsinBnde sanmıyorum kuzum da olmayinca da böle kafaya takılıyor
Sağol canımHayırlısı olsun artık canımmm
Kimsede ses yok bugnSağol canım
Günaydın canımGunaydin kizlarrr
Merhabalar, ben sırt boyun ağrılarımı saymazsak iyi sayılırımKizlae mrb nasilsinz int yokti anca girebldm
Gunaydin kizlarrr
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?