Canm bilen birine yaptr ya bende vurdurmustm bardak hatta benm babannem hamile kalamiyms demislerdi bardakla cekmisler ama o daha degisik anlatmisti halalarm rahminn altina yazma baglayip hem onu cekerek hemde bardahi cekerek oluyo biraz agri oluyo ama rahm yerine geliyo demislerdi ama ven korkudan yaptrmadm ooo ben kac defa bardak vurdurdum olmamistiAnladım kuzum da bnm ağrım yok hiç ağrı olmadanda düşmüş olabilirmi
Anladım cñm sagoll bakayım bu ay çok düzenli ilişkimiz buna rağmen olmazsa bu bardak olayını iyice arastrcamCanm bilen birine yaptr ya bende vurdurmustm bardak hatta benm babannem hamile kalamiyms demislerdi bardakla cekmisler ama o daha degisik anlatmisti halalarm rahminn altina yazma baglayip hem onu cekerek hemde bardahi cekerek oluyo biraz agri oluyo ama rahm yerine geliyo demislerdi ama ven korkudan yaptrmadm ooo ben kac defa bardak vurdurdum olmamisti
Kuzum bende duymustum rahim asagi iniyomis yaslilar yapiyo bildigim kadariyla yerinemi geri getiriyolarmis anlamadim arkadasimin kaynanasi yapiyomis ona ole hamile kaliyomus .Anladım cñm sagoll bakayım bu ay çok düzenli ilişkimiz buna rağmen olmazsa bu bardak olayını iyice arastrcam
Bnde de cok onceden olmsdu ama o zamn hamile oldugumu blmiyodum hamilelikdenmi oluyomus canimKizlar bugn sag tarafmda bi goz segirmesi gbi bsi hissettm banami oyle geliyo dedm bi ara yne oldu alla alla dedm smdi yne oldu int baktm 6.haftann en belirgn ozellogymis byle bsi hisseden varmı
Evet canm kalp daha hizli atmaya başladığı icin oluyms bende anlamadm ne oldugunu nette denk geldmBnde de cok onceden olmsdu ama o zamn hamile oldugumu blmiyodum hamilelikdenmi oluyomus canim
Bilemicem Canim eğer kendince bi sakimca gormuyosan benim uyguladgm şekilde bi bardak atmani öneririm .. Dr. Feridun kunak da bel Agrisi tedavisinde evde yapablrsnz diodu videosuda var youtubeda kendi de gosterio nasil yapildgni tercih senin :)O dediğim kadında sabunla yaptı gobegim atıyor deliğinde bel açıklığı faln diyolar o olabilrmiki acaba
Bilemicem Canim eğer kendince bi sakimca gormuyosan benim uyguladgm şekilde bi bardak atmani öneririm .. Dr. Feridun kunak da bel Agrisi tedavisinde evde yapablrsnz diodu videosuda var youtubeda kendi de gosterio nasil yapildgni tercih senin :)O dediğim kadında sabunla yaptı gobegim atıyor deliğinde bel açıklığı faln diyolar o olabilrmiki acaba
Evet canm kalp daha hizli atmaya başladığı icin oluyms bende anlamadm ne oldugunu nette denk geldm
Canim atio dedin ya atiosa düşmemiştirAnladım kuzum da bnm ağrım yok hiç ağrı olmadanda düşmüş olabilirmi
Kesinlikle agri olur kuzumAnladım kuzum da bnm ağrım yok hiç ağrı olmadanda düşmüş olabilirmi
Tabii kuzum hos geldinBenide eklermisnz
Beeenn :)))Kizlar bugn sag tarafmda bi goz segirmesi gbi bsi hissettm banami oyle geliyo dedm bi ara yne oldu alla alla dedm smdi yne oldu int baktm 6.haftann en belirgn ozellogymis byle bsi hisseden varmı
Geldim kuzummmm amaa migrenim tutmus perisan haldeyimKizlarr nerdesiniz ya gelin muhabet edelim yahu :)
Rahim genisliyorrr kuzummm takma kafana herseyiii hastalanacaksin yoksaa birtanemmmmBurdaymm kuzuu karnıma demn sanki iğne batar gibi sızı girdii yaa anlayamadmmin123
Çok kötüydü kuzum akıntıda oldğu için düşündümmRahim genisliyorrr kuzummm takma kafana herseyiii hastalanacaksin yoksaa birtanemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?