Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bugn sag tarafmda bi goz segirmesi gbi bsi hissettm banami oyle geliyo dedm bi ara yne oldu alla alla dedm smdi yne oldu int baktm 6.haftann en belirgn ozellogymis byle bsi hisseden varmı

Anladım kuzum da bnm ağrım yok hiç ağrı olmadanda düşmüş olabilirmi
Canm bilen birine yaptr ya bende vurdurmustm bardak hatta benm babannem hamile kalamiyms demislerdi bardakla cekmisler ama o daha degisik anlatmisti halalarm rahminn altina yazma baglayip hem onu cekerek hemde bardahi cekerek oluyo biraz agri oluyo ama rahm yerine geliyo demislerdi ama ven korkudan yaptrmadm ooo ben kac defa bardak vurdurdum olmamisti

Anladım cñm sagoll bakayım bu ay çok düzenli ilişkimiz buna rağmen olmazsa bu bardak olayını iyice arastrcam

Anladım cñm sagoll bakayım bu ay çok düzenli ilişkimiz buna rağmen olmazsa bu bardak olayını iyice arastrcam
Kuzum bende duymustum rahim asagi iniyomis yaslilar yapiyo bildigim kadariyla yerinemi geri getiriyolarmis anlamadim arkadasimin kaynanasi yapiyomis ona ole hamile kaliyomus .

Kizlar bugn sag tarafmda bi goz segirmesi gbi bsi hissettm banami oyle geliyo dedm bi ara yne oldu alla alla dedm smdi yne oldu int baktm 6.haftann en belirgn ozellogymis byle bsi hisseden varmı
Bnde de cok onceden olmsdu ama o zamn hamile oldugumu blmiyodum hamilelikdenmi oluyomus canim

haftaya aslında anlam kazandıran kalp taslağının oluşması ve kasılmaya başlamasıdır. Bu kıpırtı annenin bebeğinde fark edebildiği ilk hareket olması ve canlılığı yansıtması açısından çok anlamlıdır.

O dediğim kadında sabunla yaptı gobegim atıyor deliğinde bel açıklığı faln diyolar o olabilrmiki acaba
Bilemicem Canim eğer kendince bi sakimca gormuyosan benim uyguladgm şekilde bi bardak atmani öneririm .. Dr. Feridun kunak da bel Agrisi tedavisinde evde yapablrsnz diodu videosuda var youtubeda kendi de gosterio nasil yapildgni tercih senin :)

O dediğim kadında sabunla yaptı gobegim atıyor deliğinde bel açıklığı faln diyolar o olabilrmiki acaba
Bilemicem Canim eğer kendince bi sakimca gormuyosan benim uyguladgm şekilde bi bardak atmani öneririm .. Dr. Feridun kunak da bel Agrisi tedavisinde evde yapablrsnz diodu videosuda var youtubeda kendi de gosterio nasil yapildgni tercih senin :)

Burdaymm kuzuu karnıma demn sanki iğne batar gibi sızı girdii yaa anlayamadm min123

Beeenn :)))
Damarim.atiyor gibiydi kuzum benim 2 hafta once oyle olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…