Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hastaneye git kuzum bende usuttum mu hemen akinti fazlalasiyor
Amann enfeksiyon olsun başka bişy olmasnda. kuzumm 2 gündür yokdu sevinmişdimm yaa çok canm skldı şimdi. Sıcak tutacm kendmi kış boyu çıkmıycam evden daha

Canim şuan göbeğinin düşük olup olmadgni kendin bilebilirsin gobek deliğinin hemen üzerine bastir atiosa düşmemiştir( kalp atişi gibi) atmiosa dediği gbi düşmüştür ben bunu biyerde okumuştum biliomusun bilmiyorum ama bi dene istersen :/ bide evde sabunla cekebiliosun kendin bende uç ay olmayinca acaba gobegimmi düşük diye arastrmistm nasil oluyor diye boyle biseye rastlamistm netten bi bak istersen :/

Amann enfeksiyon olsun başka bişy olmasnda. kuzumm 2 gündür yokdu sevinmişdimm yaa çok canm skldı şimdi. Sıcak tutacm kendmi kış boyu çıkmıycam evden daha
Benim de akintim fazla kuzum olabiliyot hamilelikte ama enfeksiyon eklenmisse tabi farkli olur
Insallah oyledir kalin giy evde terliksiz dolasma sakin

Esr02 kuzum sabunla azicik aci cekerek yerine getorebilirsin amaa gobek dustugu zaman ciddi sekilde agrinin olmasi lazim benim gobegim dusmustu babaannem.sabunla ovdu ama eli degdiginde bile ciddi agrim war di
Sakin ters bisey yapmaa
Saglam.vucuduna zarar verirsin yoks

Benim de akintim fazla kuzum olabiliyot hamilelikte ama enfeksiyon eklenmisse tabi farkli olur
Insallah oyledir kalin giy evde terliksiz dolasma sakin
Koku var ama öyle çok iğrenç bi koku değil normal gibi kuzumm belkide bende böyle geçiricem. Üşüttüğm zamam vajinam değil ama üst tarafı acıyo sancı yapıyo yine idrar yollarm enfksiyon olmşdu o yüzden bliyorm ne oldğunu

Benm nette bitti bitecek canımm iyiyz biz çok şükür sen nasılsn
Evdeki int sotun var kopuyodevamli süre iyrm iyiym canm benimde bugn midemde bsi var yiyince cikarcakmisim gbi bi his yasiyrm

Bilmiyom kuzu herseyde bi şey ariyorm

O dediğim kadında sabunla yaptı gobegim atıyor deliğinde bel açıklığı faln diyolar o olabilrmiki acaba

Anladım kuzum da bnm ağrım yok hiç ağrı olmadanda düşmüş olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…