Amann enfeksiyon olsun başka bişy olmasnda. kuzumm 2 gündür yokdu sevinmişdimm yaa çok canm skldı şimdi. Sıcak tutacm kendmi kış boyu çıkmıycam evden dahaHastaneye git kuzum bende usuttum mu hemen akinti fazlalasiyor
Yediğin bişy mi dokundu acaba kuzumm bi görünsen doktoraKizlar midem de agri var ya felaket bir agriii beden acaba
Gerilince sanki midemden bisey kopacakmis gibi
Canim şuan göbeğinin düşük olup olmadgni kendin bilebilirsin gobek deliğinin hemen üzerine bastir atiosa düşmemiştir( kalp atişi gibi) atmiosa dediği gbi düşmüştür ben bunu biyerde okumuştum biliomusun bilmiyorum ama bi dene istersen :/ bide evde sabunla cekebiliosun kendin bende uç ay olmayinca acaba gobegimmi düşük diye arastrmistm nasil oluyor diye boyle biseye rastlamistm netten bi bak istersen :/Bnde düşük yaptm cnm 11 ay olcak bebeğim olmuyo doktora gittik eşimle bi sorunumzda çıkmadı sadece bi kere adiyamnda bi kadın göbeğimi çekmişti bna senin göbeğin düşmüş yer yapmşş öle olursa çocuğun zor olur demsti Bn düzelttim ama onu tekrar tekrar yaptrmalisin dedi burda da ole yapn birini tanımıyorum neapcm Bn ya
Benim de akintim fazla kuzum olabiliyot hamilelikte ama enfeksiyon eklenmisse tabi farkli olurAmann enfeksiyon olsun başka bişy olmasnda. kuzumm 2 gündür yokdu sevinmişdimm yaa çok canm skldı şimdi. Sıcak tutacm kendmi kış boyu çıkmıycam evden daha
Bu agri surekli var hamile kaldigimdan beri kuzum anlamadim kiYediğin bişy mi dokundu acaba kuzumm bi görünsen doktora
Canim şuan göbeğinin düşük olup olmadgni kendin bilebilirsin gobek deliğinin hemen üzerine bastir atiosa düşmemiştir( kalp atişi gibi) atmiosa dediği gbi düşmüştür ben bunu biyerde okumuştum biliomusun bilmiyorum ama bi dene istersen :/ bide evde sabunla cekebiliosun kendin bende uç ay olmayinca acaba gobegimmi düşük diye arastrmistm nasil oluyor diye boyle biseye rastlamistm netten bi bak istersen :/
Koku var ama öyle çok iğrenç bi koku değil normal gibi kuzumm belkide bende böyle geçiricem. Üşüttüğm zamam vajinam değil ama üst tarafı acıyo sancı yapıyo yine idrar yollarm enfksiyon olmşdu o yüzden bliyorm ne oldğunuBenim de akintim fazla kuzum olabiliyot hamilelikte ama enfeksiyon eklenmisse tabi farkli olur
Insallah oyledir kalin giy evde terliksiz dolasma sakin
Dktora sordnmu canmm ne dediBu agri surekli var hamile kaldigimdan beri kuzum anlamadim ki
Bana geciyor canım yaAyyy o,son gunlerde hic gecmiyoo ya dimi
Hayırlısıyla gelsin insallah hepsi hayırlı evlat olsun insallahKizz teyzesi prensesimz gelio inşallah
Evdeki int sotun var kopuyodevamli süre iyrm iyiym canm benimde bugn midemde bsi var yiyince cikarcakmisim gbi bi his yasiyrmBenm nette bitti bitecek canımm iyiyz biz çok şükür sen nasılsn
Amiiinn insallahhHayırlısıyla gelsin insallah hepsi hayırlı evlat olsun insallah
Tahlil yaptik normal ciktiDktora sordnmu canmm ne dedi
Amin insallah canimmBende cok istiyorum hamisler kervanina katilmayi insallah oraya yazdirmak nasip olur
Amin insallah canimm
Bilmiyom kuzu herseyde bi şey ariyormDüşündüm canmm rabbm nasip ederse inşallah kız olursa zümra elizan erkek olursa murat yasin yada emir asaf
Göbek düşüklüğüyle alakası olurmu bilmem ama arkdaşımnda düğününde düşmüşdü çocuğu da oldu doğdu ble çok gzl bi kızı var maşallah
O dediğim kadında sabunla yaptı gobegim atıyor deliğinde bel açıklığı faln diyolar o olabilrmiki acabaCanim şuan göbeğinin düşük olup olmadgni kendin bilebilirsin gobek deliğinin hemen üzerine bastir atiosa düşmemiştir( kalp atişi gibi) atmiosa dediği gbi düşmüştür ben bunu biyerde okumuştum biliomusun bilmiyorum ama bi dene istersen :/ bide evde sabunla cekebiliosun kendin bende uç ay olmayinca acaba gobegimmi düşük diye arastrmistm nasil oluyor diye boyle biseye rastlamistm netten bi bak istersen :/
Anladım kuzum da bnm ağrım yok hiç ağrı olmadanda düşmüş olabilirmiEsr02 kuzum sabunla azicik aci cekerek yerine getorebilirsin amaa gobek dustugu zaman ciddi sekilde agrinin olmasi lazim benim gobegim dusmustu babaannem.sabunla ovdu ama eli degdiginde bile ciddi agrim war di
Sakin ters bisey yapmaa
Saglam.vucuduna zarar verirsin yoks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?