Sen kaçıncı haftandasın canım?Bide ben ogrenseydim cok merak ediyorum
Sekiz canim:)Sen kaçıncı haftandasın canım?
5-6 haftaya kadar öğrenirsin inşallah canım ama ilk zamanlar geçmek bilmiyo zaman. Göbeğim ne zaman çıkacak, ne zaman cinsiyetini öğrenicem, ne zaman bebeğe benzeyecek, ne zaman hareketlerini hissedicem derken insan hep bir merak içindeSekiz canim:)
benim ikinci ama bunda daha bi heyecanliyim habi bi tane kzim varya ona es oalarak ne gelecek diye5-6 haftaya kadar öğrenirsin inşallah canım ama ilk zamanlar geçmek bilmiyo zaman. Göbeğim ne zaman çıkacak, ne zaman cinsiyetini öğrenicem, ne zaman bebeğe benzeyecek, ne zaman hareketlerini hissedicem derken insan hep bir merak içinde
Aaa o zaman ayrıBeni
benim ikinci ama bunda daha bi heyecanliyim habi bi tane kzim varya ona es oalarak ne gelecek diye
Evet canim ama kizimda cinsiyeti baya erken ogrendim bnAaa o zaman ayrıTecrübelisin o zaman sen
Kaçıncı ayda öğrendin?Evet canim ama kizimda cinsiyeti baya erken ogrendim bn
Belki bunda da söylerler belli mi olurIki bucuk aylikli soylediler basta inanmadim erken dye ama sonrasinda ne kara gittimsr hepsindede kiz dediler
Insallh valla bnde merak icersindeyim istemeden oldu ama smdi baya heyecanliyim☺Belki bunda da söylerler belli mi olur
Hamilesin canım. İkinci çizginin hiç çıkmaması gerekiyor negatif sayılması için bence bu test kesinlikle pozitif
Iyiyim yasosumm isteyim calisiyorum kuzum sen nasilsinUmya nasisin kuzum
Aaa ovulasyon testi nedir peki hiç bilgim yok bu konuda afedersin. İnşallah hamilesindirTest gebelk testi degl cnm ama iste cikti orda poztf ilk hamilelgmde de ovulasyon testi ile ogrenmstm bn irda gormstm ilk piztfi o zamn 4gun geckmsti ve daha belrgndi 2. Cizgi
İnşallah gönlüne göre olur canımm güzel haberler alırsınİnşallah xnm ovulasyon testi yumurtlayp yumurtlayamdgni gosteryo cnm normalde yumurtlama döneminde pozitif oluyor bnm olmustu sonra gecn sali yumurtam catladi poztf olan czgnn biri siliklesmsti normalde 2.cizgi cikmyo inş hamileymdr dua edn bna lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?