Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Takma kafana kuzumm o bile etkiliyo inan ki bak hiç düşünme 1 ay ara ver sonra eşine deki planlamadan yapalım bide bakmşsın ki hamişsin
Bn beceremiyorum düşünmemeyi kuzum sözde bu ay öle dedik bakalim

Bir iki gün bekleyip normal test al canim yada kan ver.daha önce ovalasyon testi hiç kullanmadim.bu ay hamile kalamasaydim bende dokdoruma danişmayi düşünüyodum.hiç bir bilgim yok malesef.
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim

Yerimden kalktigimdan beri acayip bi mide bulantim var bogazimdada yanma nasil gecer acaba hamisler( bide agzimda eksi bi tat kusacam kusamiyorumda

Naptn
Hanimlar bu sabah yine kan verdim hcg yükselmişmi diye.hamişlerin duasi kabul olurmuş bana dualarinizi esirgemeyin nolur.saat 3 ü zor edicem anlaşilan

Naptn canim aldinmi sonucalri guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah

Yerimden kalktigimdan beri acayip bi mide bulantim var bogazimdada yanma nasil gecer acaba hamisler( bide agzimda eksi bi tat kusacam kusamiyorumda
Tuzlu çubuk kraker ye canım bol bol. ilk 3 ay böyle malesef tabi tüm hamileliği boyunca çekende var hiç çekmeyende. Değişiyor bu durumlar...

mrb canlarım nasılsınz ben yine bi gün nöbettteyim :) ayrıca bgn ikili test sonuucumu aldım sonuç sağlıklı çok şükür serbest bhcg 37,5 çıktı bakalım sizler neler yaapıyosunuz

mrb canlarım nasılsınz ben yine bi gün nöbettteyim :) ayrıca bgn ikili test sonuucumu aldım sonuç sağlıklı çok şükür serbest bhcg 37,5 çıktı bakalım sizler neler yaapıyosunuz
Cok sukur canim gozumuz aydin insallah

Merhaba canım, mesai bitsin de eve gideyim diye dk sayıyorum. Sırt ve boyun ağrım olmasa iyi sayılırım Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…