Satin ne zamandi canimKizlar bu geçen haftaki testEki Görüntüle 1946644
Bn beceremiyorum düşünmemeyi kuzum sözde bu ay öle dedik bakalimTakma kafana kuzumm o bile etkiliyo inan ki bak hiç düşünme 1 ay ara ver sonra eşine deki planlamadan yapalım bide bakmşsın ki hamişsin
Bir iki gün bekleyip normal test al canim yada kan ver.daha önce ovalasyon testi hiç kullanmadim.bu ay hamile kalamasaydim bende dokdoruma danişmayi düşünüyodum.hiç bir bilgim yok malesef.4ocak cnm
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canimBir iki gün bekleyip normal test al canim yada kan ver.daha önce ovalasyon testi hiç kullanmadim.bu ay hamile kalamasaydim bende dokdoruma danişmayi düşünüyodum.hiç bir bilgim yok malesef.
Gttinmi canm hastaneyeİnşallah canımmm ama geceden berii karnımda tuhaf ağrı var acaba endeksiyondan mı
Tatlı bseyler yemeyı dene cnm yada meyveYerimden kalktigimdan beri acayip bi mide bulantim var bogazimdada yanma nasil gecer acaba hamisler( bide agzimda eksi bi tat kusacam kusamiyorumda
Amin ins :)Evet canım belli insallah oglumuzu beklıyoruz :) amin hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin
Mide bulantisini bilmiyorum da yanma hissini ben ayranla gideriyorum.Yerimden kalktigimdan beri acayip bi mide bulantim var bogazimdada yanma nasil gecer acaba hamisler( bide agzimda eksi bi tat kusacam kusamiyorumda
Tesekkurler canim:)Tatlı bseyler yemeyı dene cnm yada meyve
Yooo gitmedm canmm :))Gttinmi canm hastaneye
Hanimlar bu sabah yine kan verdim hcg yükselmişmi diye.hamişlerin duasi kabul olurmuş bana dualarinizi esirgemeyin nolur.saat 3 ü zor edicem anlaşilan
Tuzlu çubuk kraker ye canım bol bol. ilk 3 ay böyle malesef tabi tüm hamileliği boyunca çekende var hiç çekmeyende. Değişiyor bu durumlar...Yerimden kalktigimdan beri acayip bi mide bulantim var bogazimdada yanma nasil gecer acaba hamisler( bide agzimda eksi bi tat kusacam kusamiyorumda
Hm insAllah bi sikinti olmaz canim benimde anormal seklde kanama azaldi yaYooo gitmedm canmm :))
Internetten bakiyorum ama sonuçlar hala çikmamiş.sağlik ocağinda yaptirmiştim.tiroit ve vitamin değerlerinede bakalim dedi.offf çatliycamNaptn
Naptn canim aldinmi sonucalri guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah
Ooo hamissinn canimmmmm
Cok sukur canim gozumuz aydin insallahmrb canlarım nasılsınz ben yine bi gün nöbettteyim :) ayrıca bgn ikili test sonuucumu aldım sonuç sağlıklı çok şükür serbest bhcg 37,5 çıktı bakalım sizler neler yaapıyosunuz
Merhaba canım, mesai bitsin de eve gideyim diye dk sayıyorum. Sırt ve boyun ağrım olmasa iyi sayılırımmrb canlarım nasılsınz ben yine bi gün nöbettteyim :) ayrıca bgn ikili test sonuucumu aldım sonuç sağlıklı çok şükür serbest bhcg 37,5 çıktı bakalım sizler neler yaapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?