- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
kolay gelsin :)canlarım bende uykusuzum nöbete gelmiştim 24 üm.. çok şükür akşam oldu sayıılır
sağol canım :) evde dinlen sıcak havlu filan koy sırtına iyi gelirkolay gelsin :)
Mevcutta olan ağrılarım hamilelikle çoğaldı, havlu, sıcak su torbası falan iş görmüyor yaasağol canım :) evde dinlen sıcak havlu filan koy sırtına iyi gelir
senin doğum daha yakın bebişini Allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip eylesin cinsiyetimiz nedir acep prens mi prenses mi annesiMevcutta olan ağrılarım hamilelikle çoğaldı, havlu, sıcak su torbası falan iş görmüyor yaa
Canımmm bi test yapsaydınya neyi bekliyosnHm insAllah bi sikinti olmaz canim benimde anormal seklde kanama azaldi ya
Nebilim olmaz diye dusunup bekliyom ole canm ya :/Canımmm bi test yapsaydınya neyi bekliyosn
Olur yada olmaz canm ne kaybın olacak allat tarafı bi. İdrarını kpyup test yapcnNebilim olmaz diye dusunup bekliyom ole canm ya :/
Canm bence sen direk kana gitKizlar benm kanamam azaldi ya annem test yapak diyor normalde cuma gunu adet gunumdu pazar gunu hafif damlalarla kahverengi seklde akinti geldi gece12den sonrada kana dönüstù nornal oldugumdan az sekilde olyordu bugunde iyce azaldi pet normal bi peti doldurmuyor oglenden beri cok az ve cok tuvalate gidyorum hic bukadar gitmiyodum ben ya
6+4 te dinledik cnmm bizde inşallah senin bebişi de duyarsınız annesi nazlanıyor sanki :)Kızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
Ayy valla ya ben de öyle diyorum çok Nazlı çıktı bizimkisi6+4 te dinledik cnmm bizde inşallah senin bebişi de duyarsınız annesi nazlanıyor sanki :)
Keske olsanda gotursen yav esim ole olurmu diyor duymamistirki bole olupta hamile olani buraya girmemede kiziyor artik burdan biri ole olmus desem kizacak :/Kaç gündür diyomm anlamıyo kuzumm yannda olsam zorla götürcmm haaaBejan19
Kızlar 6+2 günlük hamişim
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
Benim geç döllenme olmuştu 6 haftalikken gittim karından bir şey göremedi vajinal bakti kese göründü iki hafta sonra gittim sat gore 8 haftalik oluyordu ama geç döllenme olduğu için 7 haftalik gördükKızlar 6+2 günlük hamişim
Anamm bu eşlerinizi. Nasl lafa götüremiyosunuz gidek hadi de yada git test al gel de gitsin alsnda rahatla canmKeske olsanda gotursen yav esim ole olurmu diyor duymamistirki bole olupta hamile olani buraya girmemede kiziyor artik burdan biri ole olmus desem kizacak :/
4+2 de keseyi karından göremedik vajinal ultrason la gördük işte 2 hafta sonra kalp atışı için baska doktora gitmek durumunda kaldık 6+1 de kalp atışını göremedik vajinal ultrasonla baksa görünürdü belki ama cumartesi 6+6 oluyor görünür dedi ama ilçeden şehire doktora gidiyoz zor oluyor isi garantiye alip haftaya mi gitsek diyorum çok kararsizimBenim geç döllenme olmuştu 6 haftalikken gittim karından bir şey göremedi vajinal bakti kese göründü iki hafta sonra gittim sat gore 8 haftalik oluyordu ama geç döllenme olduğu için 7 haftalik gördük
Canim yakininda eczane yokmu alsan yada birinden rica etsen kocanin ruhu bile duymaz.biz çatladik valla meraktanKeske olsanda gotursen yav esim ole olurmu diyor duymamistirki bole olupta hamile olani buraya girmemede kiziyor artik burdan biri ole olmus desem kizacak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?