Vallaaa yaaaCanim yakininda eczane yokmu alsan yada birinden rica etsen kocanin ruhu bile duymaz.biz çatladik valla meraktan
7+4 te duydum bnAyy valla ya ben de öyle diyorum çok Nazlı çıktı bizimkisi
Kalp atışını bi duyabilseydik alt üst olduk stresten yemin ediyorum
Ben 6+5falandi7+4 te duydum bn
Bende 6+1 de :))Ben 6+5falandi
Uyumuştumm bnKizlarr napiyorsunuz sesiniz cikmiyor
Uyu canim valla en guzeliUyumuştumm bn
İnşallah cnm dua et bnm için daha 6 gün var adetmeOoo hamissinn canimmmmm
Coook sukurrrrt
Gozun aydinnn
Yarin sabah gelirken esim alacak canim umutmasaCanim yakininda eczane yokmu alsan yada birinden rica etsen kocanin ruhu bile duymaz.biz çatladik valla meraktan
Esim.nobette canim.yarin sabah unutmassa insAllah gelirken alacak :) hala kanama az gittikce azaliyorAnamm bu eşlerinizi. Nasl lafa götüremiyosunuz gidek hadi de yada git test al gel de gitsin alsnda rahatla canm
İnşallah canımYarin sabah gelirken esim alacak canim umutmasa
Cnm adettr o adetsn suanEsim.nobette canim.yarin sabah unutmassa insAllah gelirken alacak :) hala kanama az gittikce azaliyor
Azalsın azalsn kuzuu bi çamaşır suyuyla yapsanaEsim.nobette canim.yarin sabah unutmassa insAllah gelirken alacak :) hala kanama az gittikce azaliyor
Ama bukadar Az olmazdiki canim bugun yogun olmasi lazimdiCnm adettr o adetsn suan
Hiç belli olmaz canm orası dktrlar bile ezbere bişy söylemiyolarCnm adettr o adetsn suan
Domestos var olurmuAzalsın azalsn kuzuu bi çamaşır suyuyla yapsana
Hic test yapmadim.hayatmda yanls bisey yapmam insAllahHiç belli olmaz canm orası dktrlar bile ezbere bişy söylemiyolar
Olur olur bende onla yapmşdım çok olmasn idrarın yarı 2 3 damla kadar da çamaşır duyuDomestos var olurmu
Yapmazsn merak etme hangimiz yaptkkiHic test yapmadim.hayatmda yanls bisey yapmam insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?