Sonuc olumlu veya,olumsuz seni burda gormek isteriz insallah dualarimiz seninle cnm bnm :)topik hayırlı olsun.
salı günü transferim var eğer pozitif sonuç alırsam aranıza katılırım inşallah
Bilmem gitti isteNiyeeee canımınin içiiisiiiii
Heycanlı ve cinsiyt tahminleri ile dop doluu kuzucmmm ben taaa şubatn sonunda gidecm inşallah bi sıkıntım olmazsa durablirsem ozamana kadarWalla 9+3olduk allahin izni ile,az kaldi bi kac gun sonra gidicem insallah sen,nasilsinnnn anlat bakalim
Hadi baklm cnseyti ogrennce haber edersn erkek heralde senin bnm ki gogus altim bile sisti gobekle butun gbi oldu oglumda bombostu gogus alt tarafiBnmkide aşağıda tok oldğumda çok çıkıyo aç oldğumda hafif ve dik dediğin gibi yayvan değil
Ayyy bnimde icimden hep,kiz geciyoo yaa bilmiyorumHeycanlı ve cinsiyt tahminleri ile dop doluu kuzucmmm ben taaa şubatn sonunda gidecm inşallah bi sıkıntım olmazsa durablirsem ozamana kadar
Ay,deme ole benimki bombosHadi baklm cnseyti ogrennce haber edersn erkek heralde senin bnm ki gogus altim bile sisti gobekle butun gbi oldu oglumda bombostu gogus alt tarafi
İnşallahhh kuzummm hep burdayım ben yazarmm bomboş benm göğüs altım faln ama herkez bende kız tahmin ediyo bide aşermelerin nasıldı canımmHadi baklm cnseyti ogrennce haber edersn erkek heralde senin bnm ki gogus altim bile sisti gobekle butun gbi oldu oglumda bombostu gogus alt tarafi
Azda sen anlat kuzumm nasldın oğlundaAy,deme ole benimki bombosama busederde kiz istiyorum ya,heycanliyim ne bilim
Ay kiyamam Allah gonlune gore versb cnm tabi bunlar her insana gore degsr takma kafana doktr ne derse odur :)Ay,deme ole benimki bombosama busederde kiz istiyorum ya,heycanliyim ne bilim
İnşallahhh istediğinn olur balımmmAyyy bnimde icimden hep,kiz geciyoo yaa bilmiyorum
İnşallah kontrole gitdiğimde gösterirde merakım gider yaaa bol bol çikolata yiycemAy kiyamam Allah gonlune gore versb cnm tabi bunlar her insana gore degsr takma kafana doktr ne derse odur :)
günlük bir iki damla kahverengi geliyo çok şükür öyle çok değil ama insan korkuyo geneBalımmm sağlıcakla kucağına al inşallah ne zaman öğrendin cinsiyeti miğde bulantın aşermen oldumu en çok ne aşerdin mesela
Çokmu canımm kanaman dikkat et dinlen yat kalkma hiç gerekmedikce
Oglanda 4 cu aydn sonra ful tatli yedim normalde sevmem tatliyi bide hic untmam asure asermstmİnşallahhh kuzummm hep burdayım ben yazarmm bomboş benm göğüs altım faln ama herkez bende kız tahmin ediyo bide aşermelerin nasıldı canımm
Kntrle gdnce kac haftalik olcn cnmİnşallah kontrole gitdiğimde gösterirde merakım gider yaaa bol bol çikolata yiycem
Benmm ilk haftalarmda burnuma acaip şeklde döner kokmuşdu bende süt ürünlerini faln pek tüketmezdm öncedrn ama şimdi hep yoğırt peynr o gibi şeyler istiyo canımOglanda 4 cu aydn sonra ful tatli yedim normalde sevmem tatliyi bide hic untmam asure asermstm
14 olacaz inşallah canımmm ayın 21 ineKntrle gdnce kac haftalik olcn cnm
Hehhh peynirrr evet bnde cok yedim oglndaBenmm ilk haftalarmda burnuma acaip şeklde döner kokmuşdu bende süt ürünlerini faln pek tüketmezdm öncedrn ama şimdi hep yoğırt peynr o gibi şeyler istiyo canım
Koyu kahve mi canmm benmde oldu 7.nci haftamda ama açık sütlü kahve gibiydi enfeksiyon olmşdumC
günlük bir iki damla kahverengi geliyo çok şükür öyle çok değil ama insan korkuyo gene
Seninki ne,kuzumAy kiyamam Allah gonlune gore versb cnm tabi bunlar her insana gore degsr takma kafana doktr ne derse odur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?