Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Azda sen anlat kuzumm nasldın oğlunda
Benim gobegim sivriydi ama cok kotuydum cok kusuyodum hep hastanedeydim yatista bunda kusma yinunden birazdaha iyiyim oglum cok yaramaz yerinde durmuyo cok yoruluyirum ya

Ayyy inşallahh kuzummm popoyu dönüp yatmazsaaa öğrenicezz değişme ihtimali olmaz demi sonradan
Valla erkrkse nettir ama kizsa yanilma payi olablr bnde kiz dediler ama subat 6 da gtcm ksnlsr bu sfer ama erkk olsa pipi gorunurdu die dusunuom

Benimde aynı şekilde oldu fitil kullandım 3 lu adını hatırlamıyorum ama bir hafta sonra birdaha oldu bir iki damla işin garibi ben ne zaman dışarı çıksam ne zaman ayakta kalsam bir. Damla kan sonra kahverengi akıntıya çeviri yor doktor düşük tehliken var dedi

Benim gobegim sivriydi ama cok kotuydum cok kusuyodum hep hastanedeydim yatista bunda kusma yinunden birazdaha iyiyim oglum cok yaramaz yerinde durmuyo cok yoruluyirum ya
Haklısın kuzumm yorulursun senn işin biraz daha zor bizden

Ay oglumda hep disardan besleniyodum aman bunda iki kere disarda yedim zehirlendim ikisindede uc gun kendime gelemedim ya hamilelikten hamilelige bile farkli ama bi erik aseriyodum inanilmazzz sekilde
Off eriğii drmeee bende istedim onuu

Oglanda 4 cu aydn sonra ful tatli yedim normalde sevmem tatliyi bide hic untmam asure asermstm
Ben benim oglanda erikte erik bide kisti anam yoktuda deli oluyodummm erik erik annem 10tane alip yolamisti ya kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…