Bende öyleyim şuanda yoğurt yiyormm her akşam normalde yoğırtlu hiç bişy yemezdm bide zeytine çok düşmüşdüm geçen haftalardaHehhh peynirrr evet bnde cok yedim oglnda
Kiz bnm cnmSeninki ne,kuzum
Ayyy inşallahh kuzummm popoyu dönüp yatmazsaaa öğrenicezz değişme ihtimali olmaz demi sonradanBelli olur cnm
Siyah zeytin dmiii:)Bende öyleyim şuanda yoğurt yiyormm her akşam normalde yoğırtlu hiç bişy yemezdm bide zeytine çok düşmüşdüm geçen haftalarda
Benim gobegim sivriydi ama cok kotuydum cok kusuyodum hep hastanedeydim yatista bunda kusma yinunden birazdaha iyiyim oglum cok yaramaz yerinde durmuyo cok yoruluyirum yaAzda sen anlat kuzumm nasldın oğlunda
Ayyyy eveettt kokuyoduu resmen varyaaa burnuma oturup bi gece ekmekle zeytin yedimSiyah zeytin dmiii:)
Valla erkrkse nettir ama kizsa yanilma payi olablr bnde kiz dediler ama subat 6 da gtcm ksnlsr bu sfer ama erkk olsa pipi gorunurdu die dusunuomAyyy inşallahh kuzummm popoyu dönüp yatmazsaaa öğrenicezz değişme ihtimali olmaz demi sonradan
Ay oglumda hep disardan besleniyodum aman bunda iki kere disarda yedim zehirlendim ikisindede uc gun kendime gelemedim ya hamilelikten hamilelige bile farkli ama bi erik aseriyodum inanilmazzz sekildeHehhh peynirrr evet bnde cok yedim oglnda
Haklısın kuzumm yorulursun senn işin biraz daha zor bizdenBenim gobegim sivriydi ama cok kotuydum cok kusuyodum hep hastanedeydim yatista bunda kusma yinunden birazdaha iyiyim oglum cok yaramaz yerinde durmuyo cok yoruluyirum ya
Bn suanki gblgmdede oglandada otrup bi kase ydim:)))Ayyyy eveettt kokuyoduu resmen varyaaa burnuma oturup bi gece ekmekle zeytin yedim
Baska cocuk varmi gulum :)Kiz bnm cnm
Off eriğii drmeee bende istedim onuuAy oglumda hep disardan besleniyodum aman bunda iki kere disarda yedim zehirlendim ikisindede uc gun kendime gelemedim ya hamilelikten hamilelige bile farkli ama bi erik aseriyodum inanilmazzz sekilde
Ben benim oglanda erikte erik bide kisti anam yoktuda deli oluyodummm erik erik annem 10tane alip yolamisti ya kuzum benimOglanda 4 cu aydn sonra ful tatli yedim normalde sevmem tatliyi bide hic untmam asure asermstm
Bulantın faln nasl canmm benm geçen haftalarmda çıkarmam oldu oda çok değil ama şimdi sadece arada iç bulantım var aşırı değillBn suanki gblgmdede oglandada otrup bi kase ydim:)))
Kiz bebiş geliyor aynı şeylere aş erdim kız bebişim olcak rabbim nasip ederseBende öyleyim şuanda yoğurt yiyormm her akşam normalde yoğırtlu hiç bişy yemezdm bide zeytine çok düşmüşdüm geçen haftalarda
Portakal suyu ic ondada oynuyoolar girmeden yarim,saat once bi cikolata ye degme bebegin keyfineİnşallah kontrole gitdiğimde gösterirde merakım gider yaaa bol bol çikolata yiycem
Yanii. Öyle olurdu balımm inşallah hissettiğindirValla erkrkse nettir ama kizsa yanilma payi olablr bnde kiz dediler ama subat 6 da gtcm ksnlsr bu sfer ama erkk olsa pipi gorunurdu die dusunuom
Kaç haftalıksın canım sen nasip bakalım ama ben erkek diyormmKiz bebiş geliyor aynı şeylere aş erdim kız bebişim olcak rabbim nasip ederse
Oohh sonra bağdaş kurup yatsınn anneside sevinsinn öğrenncePortakal suyu ic ondada oynuyoolar girmeden yarim,saat once bi cikolata ye degme bebegin keyfine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?