Bulantim hic yok ikisndede sdce ilk zamnlar sabh sivi alinca ac karna kusuodum okdr cnm onun dsnda yok rahat gcioBulantın faln nasl canmm benm geçen haftalarmda çıkarmam oldu oda çok değil ama şimdi sadece arada iç bulantım var aşırı değill
Bnde ac duramiom midem kaziniyor19 haftalik seninki kaç haftalik mide bulantı çok olmadı sadece açlığa dayanamiyorum hemen mide bulantısı basliyodu
Ay insallah ihicte olmaz kusmak,kadarcigrenc bi his yok ya cok cektim. Kusmadan simdide oglum hic durmuyo ondam cekiyorumBulantim hic yok ikisndede sdce ilk zamnlar sabh sivi alinca ac karna kusuodum okdr cnm onun dsnda yok rahat gcio
Ay allahim bagislasin insallah sagliklisiyla kucaginada aldaKiz bnm cnm
Ay zor valla annem dio ne guzel ne rahtsn bn mafoluodum dio bnde tik yok masallh turp gbiyim her isi yapiom:)Ay insallah ihicte olmaz kusmak,kadarcigrenc bi his yok ya cok cektim. Kusmadan simdide oglum hic durmuyo ondam cekiyorum
Ay bende hic bisey yiyemiyorum sabah ogle,aksam tuzlu,domatesBnde ac duramiom midem kaziniyor
Amiiiinn aminn insalh cnm cumlmznkiniAy allahim bagislasin insallah sagliklisiyla kucaginada alda
asallah lizzz kendine sakin bazar degdirmeee delii insallah daha,daha iyi,olursunAy zor valla annem dio ne guzel ne rahtsn bn mafoluodum dio bnde tik yok masallh turp gbiyim her isi yapiom:)
Ay bende hic bisey yiyemiyorum sabah
Kac hftlik senin cnm
Insalh cnmmasallah lizzz kendine sakin bazar degdirmeee delii insallah daha,daha iyi,olursun
11h3 günlük canımm yemekten snra oluyo arada benm canımm kesinmi cinsiyt senn varmı usg çıkdısı gönderirmisin19 haftalik seninki kaç haftalik mide bulantı çok olmadı sadece açlığa dayanamiyorum hemen mide bulantısı basliyodu
İnsallah baliiiim kendinii gosterir yaa kac olcaksin gittigindeOohh sonra bağdaş kurup yatsınn anneside sevinsinn öğrennce
Cnm varda hc net degil ya basiyla karni gorunuo basi sag tarafta subat 6 da gtcem en son 14 +5 ken gttim kiz dedi cizgi var dedi erkek olsa gorunurdu heralde. Ama gnede bu gtcgm zmn ksnlsck11h3 günlük canımm yemekten snra oluyo arada benm canımm kesinmi cinsiyt senn varmı usg çıkdısı gönderirmisin
Ayyy dimii cok guzel masallahh yaa23+4 günlügüz Prensesimiz olcak insallah :)
28 Mayis 2017 :) sabirsiz ama en tatli bekleyiş :)
Senin depolardan beslenii bebek bse yemion die uzulme 3ncu aydan snra sen ne yersen onu yicek11h3 günlük canımm yemekten snra oluyo arada benm canımm kesinmi cinsiyt senn varmı usg çıkdısı gönderirmisin
Hyrli olsun cnmm ayrintiliya grdin mi?23+4 günlügüz Prensesimiz olcak insallah :)
28 Mayis 2017 :) sabirsiz ama en tatli bekleyiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?