Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulantın faln nasl canmm benm geçen haftalarmda çıkarmam oldu oda çok değil ama şimdi sadece arada iç bulantım var aşırı değill
Bulantim hic yok ikisndede sdce ilk zamnlar sabh sivi alinca ac karna kusuodum okdr cnm onun dsnda yok rahat gcio

Bulantim hic yok ikisndede sdce ilk zamnlar sabh sivi alinca ac karna kusuodum okdr cnm onun dsnda yok rahat gcio
Ay insallah ihicte olmaz kusmak,kadarcigrenc bi his yok ya cok cektim. Kusmadan simdide oglum hic durmuyo ondam cekiyorum

Ay insallah ihicte olmaz kusmak,kadarcigrenc bi his yok ya cok cektim. Kusmadan simdide oglum hic durmuyo ondam cekiyorum
Ay zor valla annem dio ne guzel ne rahtsn bn mafoluodum dio bnde tik yok masallh turp gbiyim her isi yapiom:)

19 haftalik seninki kaç haftalik mide bulantı çok olmadı sadece açlığa dayanamiyorum hemen mide bulantısı basliyodu
11h3 günlük canımm yemekten snra oluyo arada benm canımm kesinmi cinsiyt senn varmı usg çıkdısı gönderirmisin

11h3 günlük canımm yemekten snra oluyo arada benm canımm kesinmi cinsiyt senn varmı usg çıkdısı gönderirmisin
Cnm varda hc net degil ya basiyla karni gorunuo basi sag tarafta subat 6 da gtcem en son 14 +5 ken gttim kiz dedi cizgi var dedi erkek olsa gorunurdu heralde. Ama gnede bu gtcgm zmn ksnlsck

Senin depolardan beslenii bebek bse yemion die uzulme 3ncu aydan snra sen ne yersen onu yicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…