Ayyy kuzummm güldürdün beni yaaa bakıyorm arada konulara ama denk gelmedm hiçIyi geceler kuzumm
Bebeğinin cinsiyetini öğrendnmi kuzuIyi geceler kuzumm
Kiz dedi doktorum:)) subat 6 da gtcem tekrar kesnlesr 15 haftalikken kiz dedi cnmBebeğinin cinsiyetini öğrendnmi kuzu
Cok sukurBurdayim
Takvim neden eklrmiosyn cnm altaHayrli olsun topiginiz ben de 13 haftalik hamileyim
Rabbim sağlikla kucağiniza almak nasip etsinHayrli olsun topiginiz ben de 13 haftalik hamileyim
Belirtilern neler canm mesela idrar rengin ben buna öok takıldımmKiz dedi doktorum:)) subat 6 da gtcem tekrar kesnlesr 15 haftalikken kiz dedi cnm
Cnm blrtiyle hic alakasi yokmus ya:) oglumla ayni belrtiler oldu sadece bunda gaz oldumu agri yapio kasigima gazli oldum:) oglumda yoktu gaz sorunumBelirtilern neler canm mesela idrar rengin ben buna öok takıldımmusg çıkdın varmı
Idrarim bazen acik bazen koyu oluo su icme durumuna gore usg dede tam boyut cklmedu cnm sadece basiyla karni gorunuo :) duzgun cekmemis basi sagda usg ye goreBelirtilern neler canm mesela idrar rengin ben buna öok takıldımmusg çıkdın varmı
İdrar rengi koyu oluyo diyolar ama nasl bi koyuluk merak ediyorum bende 11. Nci haftamn içindeyimdeCnm blrtiyle hic alakasi yokmus ya:) oglumla ayni belrtiler oldu sadece bunda gaz oldumu agri yapio kasigima gazli oldum:) oglumda yoktu gaz sorunum
Su icme durumuna gore idrar rengi degisir cnm cok su icersen acik renk olurİdrar rengi koyu oluyo diyolar ama nasl bi koyuluk merak ediyorum bende 11. Nci haftamn içindeyimde
Benmde ilk usg de sağdaydı dktr bu gitmemde çok yakınlaştırmış ve ben başı ne tarafda çözemedimIdrarim bazen acik bazen koyu oluo su icme durumuna gore usg dede tam boyut cklmedu cnm sadece basiyla karni gorunuo :) duzgun cekmemis basi sagda usg ye gore
Nasil tarif etsem dur buldum ice tea seftali gbiBenmde ilk usg de sağdaydı dktr bu gitmemde çok yakınlaştırmış ve ben başı ne tarafda çözemedimsu içmediğin zaman koyuluğu nasl canım
Senin kac hafta oldu
Nasil tarif etsem dur buldum ice tea seftali gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?