Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uydrma onlar ya bn yptım kopurmedi ama hamilydim hamile deglken arada kopuoordu asıt oranınA baglı ıdrarrn
Bence alakası yok valla bn normal zamnda yaptm hiç köpürme olmadı anınnda köpürmesi lazm sonradan değil sonradan ztn köpürüyo suda ble

Bence alakası yok valla bn normal zamnda yaptm hiç köpürme olmadı anınnda köpürmesi lazm sonradan değil sonradan ztn köpürüyo suda ble
Bn hamile degılken yaptm anında kopurdu bos seyler bunlar emin olmak istıosa dırek idrar testi yapsn yada kan verdırsın kesin çozum!!

Adet zamanı ve kanaması var bunu bilmek için doktr olmaya gerek yokki kızı bosyere umitlndrmk istemiom snra uzulmesn die
Zatn kız da illa var demiyo ki sadece kanaması şüpeli adet kanaması o şeklde olmaz hem bldiğim kadaryla.

Adet zamanı ve kanaması var bunu bilmek için doktr olmaya gerek yokki kızı bosyere umitlndrmk istemiom snra uzulmesn die
Ama az ol oluyo canim ya onceki adetler gibi degilki sirf umitlendirmek icin hem gecikip hemde bolemi olyor bolemi denk geldi umutleniyim.diye :/

Bnde de kopirdu gecen ay canim ama hamis degilim ya baska test yokmu
Kuzum toz şeker koy bir kaba kavanoz kapağı olabilir ona idrarindan dök biraz erirse hamile değilsin erimez topaklanirsa hamilesin %100 doğru değil ama

Kızlar bnde yaptım çamaşır suyunu köpurdu ama hamile değildim inanmayın derim
Hemen mi köpürdü canm. Köpürmek öyle değil balomcuk şeklinde olmalı bardağn dibinden yukarı çıkmalı üstüde normal bulaşık deterjanı gibi köpürmüyo valla bnde tutuyo sizi blmem 3 gebeliğimn üçünüde ben önce o şeklde öğrendm

Ama az ol oluyo canim ya onceki adetler gibi degilki sirf umitlendirmek icin hem gecikip hemde bolemi olyor bolemi denk geldi umutleniyim.diye :/
Guzelim test yap ozmn kafan rahat olsun yok az glio yok cok glio demekle bilgi edncek sey degil bu

Kuzum toz şeker koy bir kaba kavanoz kapağı olabilir ona idrarindan dök biraz erirse hamile değilsin erimez topaklanirsa hamilesin %100 doğru değil ama
Şeker çayda ble erimiyo karıştırmayınca dibine çöküyo onuda denedm hem suda hem idrarda

Zatn kız da illa var demiyo ki sadece kanaması şüpeli adet kanaması o şeklde olmaz hem bldiğim kadaryla.
hic ilk basta kahve rengili gelmemisti canim vede diger adet zamanlarima gore az oluyor simdiye ben bisuru pet harcardim ya yarin testte de negatif cikarsa kadin doguma felan gitsemmi kahve rengi aknti icin rahmde felan bisey olabilirmi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…