- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Pztesi gittim doktora 6+1 dedi Sata göre 2 hafta geriden geliyor karın ultrason baktı bebek 4.7 mm kesesi ve yolk sac kesesini gördük onlarda sorun yok çok şükür cmtesi gel bakalım dedi 6+6 ya denk geliyor görünür inşallah her doktora gitmem icin 2 saat yol gidiyorum şehre iniyoruz ilçeden bu karda buzda allahım sen emeklerimizi boşa cikarmaBenim de daha kalp atışı duyulmadı canım bende 6+2 de gitmiştim 8. Haftada çağırdı tekrar normalmiş 6. Haftada duyulmaması
İyi dilenlerin için çok teşekkür ederim :) Prenses olacak benim yavrumsenin doğum daha yakın bebişini Allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip eylesin cinsiyetimiz nedir acep prens mi prenses mi annesi
Rabbm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn kuzumPrenses olacak benim yavrum
Allah yardımcınız olsun..Pztesi gittim doktora 6+1 dedi Sata göre 2 hafta geriden geliyor karın ultrason baktı bebek 4.7 mm kesesi ve yolk sac kesesini gördük onlarda sorun yok çok şükür cmtesi gel bakalım dedi 6+6 ya denk geliyor görünür inşallah her doktora gitmem icin 2 saat yol gidiyorum şehre iniyoruz ilçeden bu karda buzda allahım sen emeklerimizi boşa cikarma
Çok teşekkür ederim baya bir yol katettik bakalım çoğu bitti azı kaldıRabbm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn kuzum
Yok canım karından ultrasyonlaVajinal ultrasonla mi gördünüz cnm
Amin canım. Görürsün ya sıkıntı yapma bence bana yolk sac falan birşey demedi ama herşey normal dedi Şubat'ın 10 unda gidicem kalp atışı için inşallah duyarım bendePztesi gittim doktora 6+1 dedi Sata göre 2 hafta geriden geliyor karın ultrason baktı bebek 4.7 mm kesesi ve yolk sac kesesini gördük onlarda sorun yok çok şükür cmtesi gel bakalım dedi 6+6 ya denk geliyor görünür inşallah her doktora gitmem icin 2 saat yol gidiyorum şehre iniyoruz ilçeden bu karda buzda allahım sen emeklerimizi boşa cikarma
Simdi yapcam canim esim.yeni getrdiNaslsnz kızlarBejan19 test yaptınmıı canmm
Merak ettim yap bakimSi
Simdi yapcam canim esim.yeni getrdi
Amn canm sen kolaylamissin artk az kalmsÇok teşekkür ederim baya bir yol katettik bakalım çoğu bitti azı kaldıDarısı başına inşallah
Kiz hadi yap catlicaz vallaSi
Simdi yapcam canim esim.yeni getrdi
Hiç geçmeyecekmiş gibi başlıyor ama çabuk geçiyor zaman tadını çıkartmak lazım her anınAmn canm sen kolaylamissin artk az kalms
Kiz hadi yap catlicaz valla
Yaptm tek cizgi beklenilen gbi canm :/Merak ettim yap bakim
Gebelik testi mi yapıyorsun canım?Yaptm tek cizgi beklenilen gbi canm :/
Evet canmGebelik testi mi yapıyorsun canım?
Hamilelik takvimini görünce başka bir test zannettim. Olur inşallah üzme kendini.Evet canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?