Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam canim bu ayi cok iyi degerlendircem insAllah tum sorunlar gitti bidaha grip olmam insAllah❤
Dkkt et kndne cnmm kndni kurup durma test yanls falan die onumzdeki maclara bak :) film alın guzelce bi ortam hazrlayın kndnze başbaşa kaln surekli :)) bn ole yaptm

Dkkt et kndne cnmm kndni kurup durma test yanls falan die onumzdeki maclara bak :) film alın guzelce bi ortam hazrlayın kndnze başbaşa kaln surekli :)) bn ole yaptm
Ayri eve cikmadikki daha canm ya annemgildeyiz daha dogru duzgun tv bile izleyemiyom naptigimizi cozemedim tum gun evde sacmiklemek

Ayri eve cikmadikki daha canm ya annemgildeyiz daha dogru duzgun tv bile izleyemiyom naptigimizi cozemedim tum gun evde sacmiklemek
Canım testin yanlış sonuıç vermesi çok düşük bir ihtimaldir ama o da bir ihtimal neticede. Eğer reglin gecikirse bir daha test yap bence

Aa bilmiodum cnm iç guvwysimi yoksa annem dedgn kv mi
Ev aldikda cikcaz canim esyalari felan geldi bi burdakiler kaldi kendi babam ameliyat olmustu esim acil tip teknisyeni babama yardimci oluyordu felan evin tek kiziyim babam uzulmesin felan diye biraz burda kalak demistik ama artik yeter hic basbasa kalamiyoruz biraz tartissak odanin kapisina dayaniyorlar biyere gitsek ariyolar nezmn gelceksiniz gelin diye bunalti geldi bana ozel hayat diye bisey yok 14subata kadar gideriz evimize pek eksik kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…