Olesine yapmstm canm takvimi :) amin canim hayrlisi olsnHamilelik takvimini görünce başka bir test zannettim. Olur inşallah üzme kendini.
Olur olur hiç dert etme. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahOlesine yapmstm canm takvimi :) amin canim hayrlisi olsn
insAllah cok cok aminOlur olur hiç dert etme. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Galiba ondan olmus olabilir canimCanım sen ilaç kullandın ondan bu ay böle olmuştur ya bir ağrı kesici bile adeti azaltıyor
Yaptim Tek cizgi malesekki :)Sabahada ciş kalsın ama :) yaparsn insalh testi
Supheden kurtuldun cnm en azndan bidahkı aya olur insalhYaptim Tek cizgi malesekki :)
12 bucukta uyandım kusum sayfaya smdi grdim :)@sweet gece kuşuu uyuyonmuuu
Ya test yanlis sey yaptiysa pek guvenemiyorum ya :/Supheden kurtuldun cnm en azndan bidahkı aya olur insalh
Yanlış olcgnı sanmıom cnmYa test yanlis sey yaptiysa pek guvenemiyorum ya :/
Nekdrlık evlısın cnm senYa test yanlis sey yaptiysa pek guvenemiyorum ya :/
4 aylik canimNekdrlık evlısın cnm sen
6 aya kadar olursn cnm m. Etme bu ayı iyi degerlendr cnm4 aylik canim
Tamam canim bu ayi cok iyi degerlendircem insAllah tum sorunlar gitti bidaha grip olmam insAllah❤6 aya kadar olursn cnm m. Etme bu ayı iyi degerlendr cnm
Dkkt et kndne cnmm kndni kurup durma test yanls falan die onumzdeki maclara bak :) film alın guzelce bi ortam hazrlayın kndnze başbaşa kaln surekli :)) bn ole yaptmTamam canim bu ayi cok iyi degerlendircem insAllah tum sorunlar gitti bidaha grip olmam insAllah❤
Ayri eve cikmadikki daha canm ya annemgildeyiz daha dogru duzgun tv bile izleyemiyom naptigimizi cozemedim tum gun evde sacmiklemekDkkt et kndne cnmm kndni kurup durma test yanls falan die onumzdeki maclara bak :) film alın guzelce bi ortam hazrlayın kndnze başbaşa kaln surekli :)) bn ole yaptm
Aa bilmiodum cnm iç guvwysimi yoksa annem dedgn kv miAyri eve cikmadikki daha canm ya annemgildeyiz daha dogru duzgun tv bile izleyemiyom naptigimizi cozemedim tum gun evde sacmiklemek
Canım testin yanlış sonuıç vermesi çok düşük bir ihtimaldir ama o da bir ihtimal neticede. Eğer reglin gecikirse bir daha test yap benceAyri eve cikmadikki daha canm ya annemgildeyiz daha dogru duzgun tv bile izleyemiyom naptigimizi cozemedim tum gun evde sacmiklemek
Farkeder mi canımAa bilmiodum cnm iç guvwysimi yoksa annem dedgn kv mi
Onu biliom cnm kmde kaldgını m. EttmFarkeder mi canımromantizm için yalnız kalamıyorlarmış sonuç olarak
Ev aldikda cikcaz canim esyalari felan geldi bi burdakiler kaldi kendi babam ameliyat olmustu esim acil tip teknisyeni babama yardimci oluyordu felan evin tek kiziyim babam uzulmesin felan diye biraz burda kalak demistik ama artik yeter hic basbasa kalamiyoruz biraz tartissak odanin kapisina dayaniyorlar biyere gitsek ariyolar nezmn gelceksiniz gelin diye bunalti geldi bana ozel hayat diye bisey yok 14subata kadar gideriz evimize pek eksik kalmadiAa bilmiodum cnm iç guvwysimi yoksa annem dedgn kv mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?