canimHic test yapmadim.hayatmda yanls bisey yapmam insAllah
canim bende kahverengi leke gordum ve 4 gun surdu..kan testi yaptim negstif cikti..doktorum adet olarak say dedi ..baktim diger ay hamile oldugumu ogrendim..belki seninde adettir..insallah onumuzdeki ay hamile kalirsin.hic ilk basta kahve rengili gelmemisti canim vede diger adet zamanlarima gore az oluyor simdiye ben bisuru pet harcardim ya yarin testte de negatif cikarsa kadin doguma felan gitsemmi kahve rengi aknti icin rahmde felan bisey olabilirmi :/
Ohh iyi ozmn kuzum yeni eve yeni bebiş olur insallh dedgm gbi başbaşa kalın surekli eve cıktgnzda bos gecrmeyın ha:)Ev aldikda cikcaz canim esyalari felan geldi bi burdakiler kaldi kendi babam ameliyat olmustu esim acil tip teknisyeni babama yardimci oluyordu felan evin tek kiziyim babam uzulmesin felan diye biraz burda kalak demistik ama artik yeter hic basbasa kalamiyoruz biraz tartissak odanin kapisina dayaniyorlar biyere gitsek ariyolar nezmn gelceksiniz gelin diye bunalti geldi bana ozel hayat diye bisey yok 14subata kadar gideriz evimize pek eksik kalmadi
Bncede obur aya hamile kalcakcanim
canim bende kahverengi leke gordum ve 4 gun surdu..kan testi yaptim negstif cikti..doktorum adet olarak say dedi ..baktim diger ay hamile oldugumu ogrendim..belki seninde adettir..insallah onumuzdeki ay hamile kalirsin.
Bos gecirmicem canm onceki ay evi temzliyom dye hasta oldum degerlendiremedim pek ama bu ay cok iyi olacak :))Ohh iyi ozmn kuzum yeni eve yeni bebiş olur insallh dedgm gbi başbaşa kalın surekli eve cıktgnzda bos gecrmeyın ha:)
insAllah canim yaBncede obur aya hamile kalcak
Hadi hayırlısı olsun o zamanBos gecirmicem canm onceki ay evi temzliyom dye hasta oldum degerlendiremedim pek ama bu ay cok iyi olacak :))
insAllah canim onumzdeki aydan umudum simdiden basladi :))canim
canim bende kahverengi leke gordum ve 4 gun surdu..kan testi yaptim negstif cikti..doktorum adet olarak say dedi ..baktim diger ay hamile oldugumu ogrendim..belki seninde adettir..insallah onumuzdeki ay hamile kalirsin.
Hayirlisi kuzum Zaman cabik gecsin yavHadi hayırlısı olsun o zaman
hadi insallahh..insAllah canim onumzdeki aydan umudum simdiden basladi :))
Cok cok aminnhadi insallahh..
Anladığım kadarıyla 4 aylık evlisin di mi? Canım evliliğe vücut adapte olana kadar zaten 5-6 ay geciyor. Yani normal bu zamanlar. Bir kaç aya hamile kalırsınHayirlisi kuzum Zaman cabik gecsin yav
Yok kuzum olmaz insallah dr gorundun muGubaydin cnm bnm kan degerlerm yuksek cikti korkuyorum bisry olurmu
Canim oncelikle allah hayirlisiyla tamamlasin bebegini kucagina almayi nasip eylesinKızlar merhaba . Geçmiş yorumları okumadım kusura bakmayın sorumun bu konu altına sorulabilecek bi soru olup olmadığını bilmiyoRum. Bugün itibariyle hamileligim in 40+3 . Günündeyim.oğlum olacak allahın izniyle. Doktor cuma gününe kadar kendi sancinla gelemezsem cuma yatış yapip suni sanci vereceğini söyledi. Geçen hafta çarşamba alttan muayene ettiğinde 1 cm açıklık vardı. Son zamanlarda hurma yiyorum bol bol. Yürüyüş yapamıyorum cok fazla evin icinde nw kadar dolaniyorsam o. çünkü sağ bobrekte 2 sol bobrekte 1 olmak uzere 3 tane böbrek taşım var. Sizce dogumu başlatmak için ne yapmaliyim. Var mı uyguladığınız birşey. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Imkansiz cnm kesinlikle imkansiz 14.haftayi bekleKizlar yarin 11. Haftaya giriyoruz sata gore
Ana ugs ye gore 9+5
Acaba haftaya gitsem cinsiyet belli olur mu ki anlamadim yaa
Evet canim 4aylik evliyim ama bi fark yok nisanliykende beraber bu evdeydik tek fark fiki fiki olmasiAnladığım kadarıyla 4 aylık evlisin di mi? Canım evliliğe vücut adapte olana kadar zaten 5-6 ay geciyor. Yani normal bu zamanlar. Bir kaç aya hamile kalırsınHiç kafaya takıcak bir durum yok yani
Evet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?