Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hic test yapmadim.hayatmda yanls bisey yapmam insAllah
canim
hic ilk basta kahve rengili gelmemisti canim vede diger adet zamanlarima gore az oluyor simdiye ben bisuru pet harcardim ya yarin testte de negatif cikarsa kadin doguma felan gitsemmi kahve rengi aknti icin rahmde felan bisey olabilirmi :/
canim bende kahverengi leke gordum ve 4 gun surdu..kan testi yaptim negstif cikti..doktorum adet olarak say dedi ..baktim diger ay hamile oldugumu ogrendim..belki seninde adettir..insallah onumuzdeki ay hamile kalirsin.

Ohh iyi ozmn kuzum yeni eve yeni bebiş olur insallh dedgm gbi başbaşa kalın surekli eve cıktgnzda bos gecrmeyın ha:)

canim

canim bende kahverengi leke gordum ve 4 gun surdu..kan testi yaptim negstif cikti..doktorum adet olarak say dedi ..baktim diger ay hamile oldugumu ogrendim..belki seninde adettir..insallah onumuzdeki ay hamile kalirsin.
insAllah canim onumzdeki aydan umudum simdiden basladi :))

Hayirlisi kuzum Zaman cabik gecsin yav
Anladığım kadarıyla 4 aylık evlisin di mi? Canım evliliğe vücut adapte olana kadar zaten 5-6 ay geciyor. Yani normal bu zamanlar. Bir kaç aya hamile kalırsın Hiç kafaya takıcak bir durum yok yani

Kızlar merhaba . Geçmiş yorumları okumadım kusura bakmayın sorumun bu konu altına sorulabilecek bi soru olup olmadığını bilmiyoRum. Bugün itibariyle hamileligim in 40+3 . Günündeyim.oğlum olacak allahın izniyle. Doktor cuma gününe kadar kendi sancinla gelemezsem cuma yatış yapip suni sanci vereceğini söyledi. Geçen hafta çarşamba alttan muayene ettiğinde 1 cm açıklık vardı. Son zamanlarda hurma yiyorum bol bol. Yürüyüş yapamıyorum cok fazla evin icinde nw kadar dolaniyorsam o. çünkü sağ bobrekte 2 sol bobrekte 1 olmak uzere 3 tane böbrek taşım var. Sizce dogumu başlatmak için ne yapmaliyim. Var mı uyguladığınız birşey. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kizlar yarin 11. Haftaya giriyoruz sata gore
Ana ugs ye gore 9+5
Acaba haftaya gitsem cinsiyet belli olur mu ki anlamadim yaa

Ben sizi yillardir evli cocugu olmuyo saniyodum 4 ay can sklcak bi zaman degilki benim ablamin 10. Ayda oldu kader kismet meselesi 1 seneye kadar arastirmiyolar bile

Canim oncelikle allah hayirlisiyla tamamlasin bebegini kucagina almayi nasip eylesin
Amaa sancini evde yapilacak bir yontemle baslatamazsin
Arkadasin gecen gun dogum yapti onu da baya gecmisti zamani
Hastaneye yatti suni sanciyla dogum yapti
Benim bildigim kadariyla oyle bir yontem yok uygulanabilecek

Anladığım kadarıyla 4 aylık evlisin di mi? Canım evliliğe vücut adapte olana kadar zaten 5-6 ay geciyor. Yani normal bu zamanlar. Bir kaç aya hamile kalırsın Hiç kafaya takıcak bir durum yok yani
Evet canim 4aylik evliyim ama bi fark yok nisanliykende beraber bu evdeydik tek fark fiki fiki olmasi ayri eve cikinca kendimi ozaman evli kabul edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…