Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hyrli olsun cnmm ayrintiliya grdin mi?
Eycallah canim. Türkiyede ayrintilida ne yapiyolar ne zaman yapiyolar bilmiyorum ama 16. Haftada kan aldi test falan yapti sükür temiz cikti. 21. Haftada organlari falan kontrol etti kalbi böbregi falan ultrasonla hersey normal cok saglikli dedi hamd olsun. Isvicredeyim bu arada

Cnm varda hc net degil ya basiyla karni gorunuo basi sag tarafta subat 6 da gtcem en son 14 +5 ken gttim kiz dedi cizgi var dedi erkek olsa gorunurdu heralde. Ama gnede bu gtcgm zmn ksnlsck
Cinsiyt için demedm canm merak ediyorm büyüdkçe nasl göründüklerini ben gitdiğimde çok küçükdü göremedm

22 24 arasi ayrintili oluo burda cnm dedgn gbi tum organlra bklio Allh bagslasn kucagnda gostrsn cnmm

Bende burdym si yoksnz galba :)

Merve-81 canımm senn kız bebiş belirtilerin nasıl anlatrmısın birazcık
Kiza özel bi belirtim yoktu son zamana kadar sanirim :)
Ilk 15 hafta zaten ögürmek ve cikarmayla gecti su icsem cikiyodu :) sükür sabah 1 kereye düsürdük düzenli olarak
Tatli oldum olasi sevmezdim bu hamileliktede deyismedi. Tuzlu ve eksi yedim genelde. Eksi yesil elmayi tuzladim domatesi bol tuzlu yedim ama yemekleri genelde az tuzlu yerim (zaten hep öyleydi ☺ :)
Ama artik son 2 -3 haftadir göbisimle birlikte yanlarim biraz cikti gibi geliyo. Ayrica yüzüm pütür pütür kabariyo ara ara sonra geciyo. Baska bisey yok simdilik canim. 3 kilo aldim simdilik az mi cok mu bilemiyorum ama iyidir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…