Yiyorm canm çok şükür sürekli olmuyoSenin depolardan beslenii bebek bse yemion die uzulme 3ncu aydan snra sen ne yersen onu yicek
Eycallah canim. Türkiyede ayrintilida ne yapiyolar ne zaman yapiyolar bilmiyorum ama 16. Haftada kan aldi test falan yapti sükür temiz cikti. 21. Haftada organlari falan kontrol etti kalbi böbregi falan ultrasonla hersey normal cok saglikli dedi hamd olsun. Isvicredeyim bu aradaHyrli olsun cnmm ayrintiliya grdin mi?
Iyi kuzucum folikasite devam:)Yiyorm canm çok şükür sürekli olmuyo
Cinsiyt için demedm canm merak ediyorm büyüdkçe nasl göründüklerini ben gitdiğimde çok küçükdü göremedmCnm varda hc net degil ya basiyla karni gorunuo basi sag tarafta subat 6 da gtcem en son 14 +5 ken gttim kiz dedi cizgi var dedi erkek olsa gorunurdu heralde. Ama gnede bu gtcgm zmn ksnlsck
22 24 arasi ayrintili oluo burda cnm dedgn gbi tum organlra bklio Allh bagslasn kucagnda gostrsn cnmmEycallah canim. Türkiyede ayrintilida ne yapiyolar ne zaman yapiyolar bilmiyorum ama 16. Haftada kan aldi test falan yapti sükür temiz cikti. 21. Haftada organlari falan kontrol etti kalbi böbregi falan ultrasonla hersey normal cok saglikli dedi hamd olsun. Isvicredeyim bu arada
Aynen devam kuzucum senIyi kuzucum folikasite devam:)
Dur armaya clisayim cnmCinsiyt için demedm canm merak ediyorm büyüdkçe nasl göründüklerini ben gitdiğimde çok küçükdü göremedm
Decavit kullniom cnmAynen devam kuzucum sen
Ayrıntılı da daha net görünür acaba özelde ücret ne kadar olur22 24 arasi ayrintili oluo burda cnm dedgn gbi tum organlra bklio Allh bagslasn kucagnda gostrsn cnmm
Dosya yükle diyosun canım heycan yaptmmmDur armaya clisayim cnm
Farklı vitamine geçmişsinDecavit kullniom cnm
Cinsiyt için demedm canm merak ediyorm büyüdkçe nasl göründüklerini ben gitdiğimde çok küçükdü göremedm
Uc aydan snra bu kllanilio cnm gnldeFarklı vitamine geçmişsin
Anladm kuzucummmUc aydan snra bu kllanilio cnm gnlde
Çok puslu çkmış. Hiç belli bile değilki bebek azcık belli oluyo
Aksam ya kamera ole cekti :)
Kiza özel bi belirtim yoktu son zamana kadar sanirim :)Merve-81 canımm senn kız bebiş belirtilerin nasıl anlatrmısın birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?