- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Canım 2 hafta sonra inşallahSen ne zamn gideckdin canmm dktora
Hahaha haKocamıııı getirinnn banaaa ... ben şimdi ona değilde hipokrat amcama taktım mesela bu tezi için kaç hamiş elletti acepp
Hahaha haKocamıııı getirinnn banaaa ... ben şimdi ona değilde hipokrat amcama taktım mesela bu tezi için kaç hamiş elletti acepp
Geç kalktmm canmm sen napıyosn
Dediğimin üstune 3 defa daha gittim çok şükür bir şey yok canim.Naslsn devam ediyomu akıntın canm
Dediğimin üstune 3 defa daha gittim çok şükür bir şey yok canim.
Ben de geç kalkiyorum tabii bu tatilin verdigi rehavet kizim var bir tanr 1. sınıfa giden okul başlayınca mecbur erken kalkacağız
Evet bayagi zor olacak. Senin ilk bebeğin mi?Ayy ne zor olur senn için canmm hamiş hamiş erken kalkmak
İlk canmm seninEvet bayagi zor olacak. Senin ilk bebeğin mi?
Benim ikinci olacak Allah nasip ederse inşaallahİlk canmm senin
Iyi geceler canim.Canlar eşi n nette bitti fatura aşımı yapmayayım bn çıkıyorm şimdilik sabah kmtr yüklycm inşallah öpüyorm iyi geceler allaha emanet olunuz
Biz ilk hamile.kaldgmdan itibaren hep erkek olucak diye dusunmustuk kizi cok istememize ramen ruyalarimda flanda hep erkek goruyodum ustune bide gebelik takibinde bu yaziya denk geldik esimle de denemistik ordada erkek cikti ama gel gorelimki benim minnak kizmisss yani bizde tutmadi yalan oldu ama belki baskasinda tutmuştur bilemem@sweet cinsiyeti belli olan arkdaşlar varmı böyle bi durumunuz :))
Benim sağ göğsüm daha aşağıda sol göğsüm daha sıkı sanki ama gözümden anlamadım birşey canim@sweet cinsiyeti belli olan arkdaşlar varmı böyle bi durumunuz :))
Sol gogsumun buyuklugu cok dikkatimi cekiyor daha dolgun. Bebegim karnimin ust tarafinda. Bebegim erkek ama bu deyime gore yari erkek bence inanmayin bunlara eskiden ultrason yokken insanlar cogunluga uyarak tahmin yapmislar boyle hayirlisi olsn inss@sweet cinsiyeti belli olan arkdaşlar varmı böyle bi durumunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?