Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocamıııı getirinnn banaaa ... ben şimdi ona değilde hipokrat amcama taktım mesela bu tezi için kaç hamiş elletti acepp
Hahaha ha bu çok iyiydiii kuzummm güldürdün beniii. Ben daha 5 hafta snra gidecm çok uzunnn

Naslsn devam ediyomu akıntın canm
Dediğimin üstune 3 defa daha gittim çok şükür bir şey yok canim.

Ben de geç kalkiyorum tabii bu tatilin verdigi rehavet kizim var bir tanr 1. sınıfa giden okul başlayınca mecbur erken kalkacağız

Dediğimin üstune 3 defa daha gittim çok şükür bir şey yok canim.

Ben de geç kalkiyorum tabii bu tatilin verdigi rehavet kizim var bir tanr 1. sınıfa giden okul başlayınca mecbur erken kalkacağız

Ayy ne zor olur senn için canmm hamiş hamiş erken kalkmak

Canlar eşi n nette bitti fatura aşımı yapmayayım bn çıkıyorm şimdilik sabah kmtr yüklycm inşallah öpüyorm iyi geceler allaha emanet olunuz

@sweet cinsiyeti belli olan arkdaşlar varmı böyle bi durumunuz :))
Biz ilk hamile.kaldgmdan itibaren hep erkek olucak diye dusunmustuk kizi cok istememize ramen ruyalarimda flanda hep erkek goruyodum ustune bide gebelik takibinde bu yaziya denk geldik esimle de denemistik ordada erkek cikti ama gel gorelimki benim minnak kizmisss yani bizde tutmadi yalan oldu ama belki baskasinda tutmuştur bilemem bugün bile rüyamda oğlum olmuştu ya maviş bi takim giydrmistm

@sweet cinsiyeti belli olan arkdaşlar varmı böyle bi durumunuz :))
Sol gogsumun buyuklugu cok dikkatimi cekiyor daha dolgun. Bebegim karnimin ust tarafinda. Bebegim erkek ama bu deyime gore yari erkek bence inanmayin bunlara eskiden ultrason yokken insanlar cogunluga uyarak tahmin yapmislar boyle hayirlisi olsn inss

Gunaydin guzel hamislerimmmmmmm
Netim yok anca gelebilfim
Nasilsiniz bakalimm

Kizlar su uykulu yorgun halinizi nasil atlatiyorsunuz? Ben sabah 5:30 da kalkiyorum ve evde aksam 18:30 olabiliyorum. Cok yorgunum, gunlerce uyumak istiyorum. İs yerimde takim liderim hamile oldugumu bildigi halde sacma sapan bahanelerle uyarida bulunuyor halbuki tum sorunum yorgunluk. Hayata kustum 1 aydir resmen siz nasil atlatiyorsunuz bir akil verseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…