İyi kuzum sen nasilsinGunaydin guzel hamislerimmmmmmm
Netim yok anca gelebilfim
Nasilsiniz bakalimm
Yorgunum kuzum yaa ev temizligi falan derken yoruldum bayagiiİyi kuzum sen nasilsin
Rüyalarn genellikle tersi olur canm bu gibi durumlardaBiz ilk hamile.kaldgmdan itibaren hep erkek olucak diye dusunmustuk kizi cok istememize ramen ruyalarimda flanda hep erkek goruyodum ustune bide gebelik takibinde bu yaziya denk geldik esimle de denemistik ordada erkek cikti ama gel gorelimki benim minnak kizmisss yani bizde tutmadi yalan oldu ama belki baskasinda tutmuştur bilemembugün bile rüyamda oğlum olmuştu ya maviş bi takim giydrmistm
Ehhh işte canm sen naslsnSlm kizlar nasilsiniz
Hoş geldn canmmMerhabalar ben aranıza yeni katldm :)
Evet öyleymiş :)Rüyalarn genellikle tersi olur canm bu gibi durumlarda
Cekmeceli besikler var cnm oyle olur yada şifonyerde iyi fkirKızlar ben bebeğime oda takımı yapmıyacam sadece beşik almayı düşünüyorum ama kıyafetlerini nereye koyacam bizim yatak odamızda boş bi bölüm yok her yer tıka basa dolu. Nasıl yapabilirim bi fikriniz varmı şifonyer gibi bişey alsm olurmu
Burdayım cnm gece müzoşlaydık masalın topignde senide cagrmstı kuzum gormdn misweet nerdesn canmm gecede yokdun
Hiç farketmdm cnm ama gogslerım sızlıo coksweet cinsiyeti belli olan arkdaşlar varmı böyle bi durumunuz :))
Özelden yazmışdm canmm eşimn netde bitti faturayı aşmıyım diye çıkdm oda cvp vermemiş herldeBurdayım cnm gece müzoşlaydık masalın topignde senide cagrmstı kuzum gormdn mi
Benmmki kız gibi geldi bana biliyomusun bi usg resmni atsana erkek bebeklern ki usg de yukarı bakıyo kız larn ki düz popoyla birHiç farketmdm cnm ama gogslerım sızlıo cok
Gecen attm cnm o var net tam resmi yokBenmmki kız gibi geldi bana biliyomusun bi usg resmni atsana erkek bebeklern ki usg de yukarı bakıyo kız larn ki düz popoyla bir
Anldm cnmm cok uzulmus topic boş dieÖzelden yazmışdm canmm eşimn netde bitti faturayı aşmıyım diye çıkdm oda cvp vermemiş herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?