Neapiyn tatlissBurdymm:)
Deme kuzum yaÇekmiyo canm netim yaaa burdaym da
Paket bitti kontr yüklenck gitmeye de erindimm eşimn telden bağlandm oda çekmiyo kiiiDeme kuzum ya
Dogrudr kuzu Bn paket yapmiyom ewe baglattik bi kaç aydr rahatım yaPaket bitti kontr yüklenck gitmeye de erindimm eşimn telden bağlandm oda çekmiyo kiii
Onda da dışarı çıknca sıkıntı oluyo kuzum ya evde iyi deDogrudr kuzu Bn paket yapmiyom ewe baglattik bi kaç aydr rahatım ya
Pek fazla dışarı çıkmıyorum ya kuzu bna iiyiOnda da dışarı çıknca sıkıntı oluyo kuzum ya evde iyi de
5 gun kaldı 8 Şubat bat kuzuSenn bata kaç gün kaldı canmmEsr02
5 gun kaldı 8 Şubat bat kuzu
Ole kuzum ne zmn test yapsamkiiHayırlısı olsun kuzucumm
Gelde bide bna sor kuzu sanki Asır geçiyorZaman ne çabuk geçiyo canmm daha dün test yapmşdn sen banada hiç geçmiyo yaaaEsr02
Anam az kaldi ya seninnn benimde zaman hec gecmez olduOle kuzum ne zmn test yapsamkii
Testi tekrarlasanakuzumAdet kesilmisti canim bitti diye calisalim dedik Canim fikifikiden sonra kanama basladi acik renkte pembemsi :/
Az kaldı kuzum heyecan başladı test aliyodum bugün ewde kalsın die wazgectimAnam az kaldi ya seninnn benimde zaman hec gecmez oldu
Banada öyle valla. Test için bekle kuzum stres yapma hiç adet günn geçerse yapGelde bide bna sor kuzu sanki Asır geçiyor
Sen napıyn canm ne zamm gidiyon kontrole oğlunu tamamen kestnmi süttenAnam az kaldi ya seninnn benimde zaman hec gecmez oldu
Adet gecikmesini bekliyemem kuzu çok sabirsizmBanada öyle valla. Test için bekle kuzum stres yapma hiç adet günn geçerse yap
Ozaman yarndan sonra yap kuzum 4 gün kalmş oluyo ben 4.ncü günü yapmşdmAdet gecikmesini bekliyemem kuzu çok sabirsizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?