Park yatak mı canmTekerlekli istdgm yere cekeyım die. Bide 4 yasına kdr oluomys
Belli. Oluyo bak bacaklarını kaldırmış bi. Çıkntı var yukarı bakarsa o çıkntı erkek düz durursa kız oluymşCnm ben hiç anlamam cnsytten ya:)) kucuk daha bide
Anldm cnm bosver takma evladnla abin bir olmaz hem cnm senın cgerın olck evldnÇok önmli. Bişy değil cnm biraz abm canımı skdı kınamadm ama erkeğin büyüynce nazına gideblrmiyim bilemedm gerçi kızda aynıda
Attm cnm sıteyıPark yatak mı canm
Çok güzlmiş canmm beğendimm gayetde iyi rahat kullanılır tabi 4 yaşnda o çocuk onun içimde durmaz atlar çıkarAttm cnm sıteyı
Kız ozmn cnmManyak dktr başka resmi yokmu gönderyim bzm bi cnsiyt tahminimizi yap
Hosgeldin kuzummm ekleyeyim hemennnMerhabalar ben aranıza yeni katldm :)
:)) aynen baza yaprz baza oluomus sanrımÇok güzlmiş canmm beğendimm gayetde iyi rahat kullanılır tabi 4 yaşnda o çocuk onun içimde durmaz atlar çıkar
Öyle de işte kuzumm insan düşünüyo yinede eşim çok sakindir babasına çeksin çocuklarm inşallahAnldm cnm bosver takma evladnla abin bir olmaz hem cnm senın cgerın olck evldn
Ayni dertten muzdaribizKızlar ben bebeğime oda takımı yapmıyacam sadece beşik almayı düşünüyorum ama kıyafetlerini nereye koyacam bizim yatak odamızda boş bi bölüm yok her yer tıka basa dolu. Nasıl yapabilirim bi fikriniz varmı şifonyer gibi bişey alsm olurmu
Oglan dayıya cekermişÖyle de işte kuzumm insan düşünüyo yinede eşim çok sakindir babasına çeksin çocuklarm inşallah
Aynen kız gbi duruyo ama işte tamde emn değilm benziyolar bu haftalarda 11nci haftadan snra netleşiyo tamKız ozmn cnm
15.hftada kesn ogrnrsn cnm 12. Hftdada yanılanlr cok olmusAynen kız gbi duruyo ama işte tamde emn değilm benziyolar bu haftalarda 11nci haftadan snra netleşiyo tam
Ufak bi dolp alrsn cnmAyni dertten muzdaribiz
Ben de park yatak almayi dusunuyorum kuzum
Kiyaferleri ne yapacagim hala dsusunuyorumm
Çekmesn faln diye büyük konuşmuyorm canmm ama ağzınn ortasına çarpınca dayısınıda unutur huyunudaOglan dayıya cekermiş
Oyle dusunuyorum kuzumm park yatak simdilik alayim dedim en iyisi o geldi sankiUfak bi dolp alrsn cnm
http://m.n11.com/6-adet-cekmece-kul...lNDWy9iFquiBwWr9jktBeBoCcRDw_wcB&gclsrc=aw.dsAyni dertten muzdaribiz
Ben de park yatak almayi dusunuyorum kuzum
Kiyaferleri ne yapacagim hala dsusunuyorumm
Aynen canmm bizde 5 hafta snra tekrar gidcz hem renkli usg için hemde cimsiyt için dktr cnsyt için bişy demedi hiç bnde sormadm kçk diye15.hftada kesn ogrnrsn cnm 12. Hftdada yanılanlr cok olmus
Ben besik spriş ettm bugun cnm tekerlkli 4 yasına kdr oluomusOyle dusunuyorum kuzumm park yatak simdilik alayim dedim en iyisi o geldi sanki
Yagmur teyzesi yesin bunuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?