En son nzmn gttn cnmAynen canmm bizde 5 hafta snra tekrar gidcz hem renkli usg için hemde cimsiyt için dktr cnsyt için bişy demedi hiç bnde sormadm kçk diye
Oyyyy hayirli olsun saglikli uyusun icinde balimmmBugun besik siparsi verdm kuzu:)
Aminn insallh kuzum bnmOyyyy hayirli olsun saglikli uyusun icinde balimmm
Çarşamba günü canmm kardeşimi götürdük gidince bende gittim orda tam 11+4En son nzmn gttn cnm
:)) hayrlısı bklm kuzumÇekmesn faln diye büyük konuşmuyorm canmm ama ağzınn ortasına çarpınca dayısınıda unutur huyunuda
Hee anldm cnm smdi:)Çarşamba günü canmm kardeşimi götürdük gidince bende gittim orda tam 11+4
Cook guzelmisss bu balimmm.yaaa cook sagolll
Cok begendim kuzum.besigi hayirli ugurlu olsun insallahhhBen besik spriş ettm bugun cnm tekerlkli 4 yasına kdr oluomus
Erkek mi acaba mavi atmışım kız sana:))Cook guzelmisss bu balimmm.yaaa cook sagolll
Seviyorum seni biliyorsun demiii ♡♡Çarşamba günü canmm kardeşimi götürdük gidince bende gittim orda tam 11+4
Sagol cnm bnmmmCok begendim kuzum.besigi hayirli ugurlu olsun insallahhh
Daha belli degil kuzuummmmErkek mi acaba mavi atmışım kız sana:))
Olblr kuzum pembiş vardı nedense mavi atasım gldi :))Daha belli degil kuzuummmm
Icine mi.dogduu ne oldu :)
Azicik ben de hayirlisi oncelikleeeOlblr kuzum pembiş vardı nedense mavi atasım gldi :))
Banada mavi atmşdn canmm :)) şimdi kıza heveslenmişken erkek çıkmasn bu sıpaErkek mi acaba mavi atmışım kız sana:))
Allah gonlune gore versn insalh kuzumm sagsalim kucagna almayı nasip etsn insallhAzicik ben de hayirlisi oncelikleee
Erkek cocuk istiyorum ilk bebegim erkek olsun diye
Amaaa bakalim
Simdi sende mavi atinca heyecan yaptim galiba :)
Bndeee senii çok seviyormmm canmm benmmSeviyorum seni biliyorsun demiii ♡♡
Cano sana neyi mavi atmıstım beynim yandı:)Banada mavi atmşdn canmm :)) şimdi kıza heveslenmişken erkek çıkmasn bu sıpa
Cok merak ediyorum yavru yaaa acaba ne tasiyoruz :)Banada mavi atmşdn canmm :)) şimdi kıza heveslenmişken erkek çıkmasn bu sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?