Amin birtanemm sag salim alalimkucagimiza onemli olan odurAllah gonlune gore versn insalh kuzumm sagsalim kucagna almayı nasip etsn insallh
Beşiği kuzuu Bnde blmiyom ki neyi attn bnm beyn bgn yanık zatnCano sana neyi mavi atmıstım beynim yandı:)
Amiiiinn insallhhKız erkek demiyorm artk rabbm hayırlısı neyse onu versn hep duamda da dile getirirm saygılı merhametli utanmasnı bilen vs vs bi evlat nasip etsn rabbm
Hz. Osman in edebinden nasiplensinler insallahh kuzumKız erkek demiyorm artk rabbm hayırlısı neyse onu versn hep duamda da dile getirirm saygılı merhametli utanmasnı bilen vs vs bi evlat nasip etsn rabbm
Beşiği kuzuu Bnde blmiyom ki neyi attn bnm beyn bgn yanık zatn
Aminn kuzummm.insallahhhHepinize merhaba hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insAllah miniklerimizi
Amann neyse kuzu tamm ben karştırdm heralde bana attğn beyazdı ama kenarda mavi oyunckmı ne vardıSana besik attgmı hatrlamıom cnm ya bugun attım ama oda beyazdı
Merhaba canmm cinsiyt bellimiHepinize merhaba hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insAllah miniklerimizi
Bisi olmaz kuzum sen bi yap olmassa adeti bekleKızlar test aldım markası bebetime alanların çoğu memnun kalmamış yanls sonuç weriyorms sinir oldum ya
Bi atsana kuzum kutusunu tam hatırlayamadm bnde bi kullandm rengi pembemsi çıkmşdı korkmşdmKızlar test aldım markası bebetime alanların çoğu memnun kalmamış yanls sonuç weriyorms sinir oldum ya
Yapicm kuzum zaten bi işe yaramiyoms sabahı beklememe gerek yok umutsuz bi şekilde yapicm bugün basur olursa insan arkasına sizi girer ya öle sızım oldu adet olcam heraldeBisi olmaz kuzum sen bi yap olmassa adeti bekle
Şimdimi yapcn kuzummYapicm kuzum zaten bi işe yaramiyoms sabahı beklememe gerek yok umutsuz bi şekilde yapicm bugün basur olursa insan arkasına sizi girer ya öle sızım oldu adet olcam heralde
Ewt kuzu zaten iyi bi test degilms can sıkıntısı yapicm çıkmazda olesineŞimdimi yapcn kuzumm
Hadi yap bakalmm kuzumm hayırlısı inşallah.Ewt kuzu zaten iyi bi test degilms can sıkıntısı yapicm çıkmazda olesine
Oyle kuzummHadi yap bakalmm kuzumm hayırlısı inşallah.
Hadi balım merak ettm canm yapda at bakalımOyle kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?