Kuzum erken hala test yapman icin bekle kuzumKızlar test aldım markası bebetime alanların çoğu memnun kalmamış yanls sonuç weriyorms sinir oldum ya
Normal kuzum onemli olan bebegin gelisimidirmerhaba bayanlar bisey danismak istyorum bilgisi olanlar vardir 18 haftalik hamileyim ( 4.5 aylik) asilamayla hamile kaldim asilamadan 1 ay once rahmim t seklinde oldugu icin histereskopi amaliyati oldum yani rahim genisletildi diyebiliriz
1 sonrada asilama oldum bu tedaviler suresince 6 kilo aldim 79 la hamile kaldim boyumda 1.70 sorum su 4.5 ay boyunca hic kilo almadim halen 79 80 kilo arasindayim bu normalmi karnimda oyle cikmadi tedavi sirasinda aldigim kilonun verdigi karnim var sanki yemek yemisimde sismisim gibi o kadarcik hatta sabahlari metabolizmam hizli oldugundan biraz inio gun icinde siskinlik gibi oluyo bide ben calisiyorum gunluk 8 saat ayaktayim magazada calisyorum hamile degilkeb calisirken normalde kilo almisimdir ama 4.5 aydir kilo.alimim yok bu normalmidir sizce
NegatiffHadi balım merak ettm canm yapda at bakalım
Kuzum yapmıcaktim da olesine yaptım markası güvenilir degilms hemKuzum erken hala test yapman icin bekle kuzum
Yaptin miii kuzum
Yaptim negatif canYaptin miii kuzum
Test bozukk testNegatiff
normalde doktorum kilo almaya cok musaitsin dikkat et flan demisti hala almayinca sasirdim 2 hafta once en son kontrolde hersey iyi dedi ozelden devlete gectim malum muayne ucreti pahali gelmeye basladi devlette bi doktoruma devam ediorum hatta ayaklari biraz buyuk olcak galiba dedi benimde babasininda boyu uzun ayagim buyuktur kafasi 2 3 gjn geride ama bu sorun deil dedi onun dışında hersey iyi Allaha sukur acaba rahim genisletildigi icin mi cok cikmadiki karnim normalde bunyemdeb korkmustum cok kilo alirim diye dusunmustuk doktorda oyle dusunuodu birazdaha dolgunlastim basenden kalcadan ama kilo aynıNormal kuzum onemli olan bebegin gelisimidir
Erken daha hem test guvenilir degil cancan beklemekte fayda varY
Yaptim negatif can
Kuzum bazi bayanlarinc ic karin kismi genistirrnormalde doktorum kilo almaya cok musaitsin dikkat et flan demisti hala almayinca sasirdim 2 hafta once en son kontrolde hersey iyi dedi ozelden devlete gectim malum muayne ucreti pahali gelmeye basladi devlette bi doktoruma devam ediorum hatta ayaklari biraz buyuk olcak galiba dedi benimde babasininda boyu uzun ayagim buyuktur kafasi 2 3 gjn geride ama bu sorun deil dedi onun dışında hersey iyi Allaha sukur acaba rahim genisletildigi icin mi cok cikmadiki karnim normalde bunyemdeb korkmustum cok kilo alirim diye dusunmustuk doktorda oyle dusunuodu birazdaha dolgunlastim basenden kalcadan ama kilo aynı
Hiçmi bişy yok kuzumm beklednmi iyiceY
Yaptim negatif can
Ay Allah razi olsun tatlim ya ne bilim korktum bugun sabahta karnim duzlesti iyice esimde farketti hic hamile gibi deilsin dedi panikledim ama simdi rahatladim biraz neler yedim ya :))) biraz beslenmem calistigim icin dengesiz :)) migde bulantilarim gecti daha yeni artik duzelir insallahKuzum bazi bayanlarinc ic karin kismi genistirr
Karinlari pek belli olmazzz
Skınti yapma dr da bisey yok dediyse kendini kasma bosuna canm
Beklicm kuzu 2 gün sonra yapicmErken daha hem test guvenilir degil cancan beklemekte fayda var
Yok bişey kuzum 10 dk oldu yapaliHiçmi bişy yok kuzumm beklednmi iyice
Yok kuzum ya gecen hafta gitmistim belli degil henuz erken dedi bende sabirsizlikla bekliyorum..Merhaba canmm cinsiyt bellimi
Var mıı usg çıkdısı canmm bnde merakla bekliyrmmYok kuzum ya gecen hafta gitmistim belli degil henuz erken dedi bende sabirsizlikla bekliyorum..
Hayırlısı olsn kuzum bliyosn ki erkendi zatnYok bişey kuzum 10 dk oldu yapali
Sen kac haftaliksin canim 16. Haftada belli olur kesin dedi doktor.Var mıı usg çıkdısı canmm bnde merakla bekliyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?