Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok. Şükür canm ilk haftalarmda vardı kabızlık ama geçdi şimdi gaz durumumda yok inşallahda hiç olmaz ama ilk haftalarmda felaketti sancı yapıyodu ta tek 1 tane mandalina ble yesem
Ne guzel ins olmaz cnm uykundan uyandiriyo malesef .s

İnşallahh kuzumm bi kaç gündür taktm iyice erken de kalksam canm istmiyoki yiyim
Simdi biz cok pinpirikliyiz canim bende herseyden kil kapiyorum korkuyorum ama onlarin omurleri kaderleri herseyleri yazildi bence hamisliginin tadini cikar omrunde bi kac kez basina gelcek

Simdi biz cok pinpirikliyiz canim bende herseyden kil kapiyorum korkuyorum ama onlarin omurleri kaderleri herseyleri yazildi bence hamisliginin tadini cikar omrunde bi kac kez basina gelcek
Aynenn canımmm takıyorm diyorm ama öyle hayatımı etkilemiyo saplantı gibi değil yani aklıma geldkce düşünüyorm sadece

Canım keşke alsaydım ya heycanladım bide acil bölümü old için her an hasta gelebilir diye sağolsun yine de doktor baktı ama işte erken dedi ama sanki kız olacak gibi hissediyorum artık yani onlar erkeğe benzetti ama ne bileyim

Hayırlısı ne ise o olsun kuzumm sağlıklı sıhatliii olsunda tek

Niye sezeryan canmm. Bnmki 19 ağustos gibi tlfnda ki takvmde dktr henüz bişy demedi
Kucukken beni bisiklet ezdi vajinamdan ve daha okula gitmezken 6 yasindaydm ameliyat oldum hatirlamak bile istemiyorum canim tramva kaldi iliskiye bile zor girdim korkuyorum cok hemde

Herkesi bilmiomda bnmde cok kuruyo dudaklarim kaniyo bazn kuruluktn seninde pek bisi kalmamis cnm sayili gunlerimiz var Rabbim ins sag salim kucamiza versin
İnşallahhh canmm ama bana zaman hiç geçmiyo. Aynen kuzum yaa burnumda kanıyo bazen oluyo ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…