- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Ne guzel ins olmaz cnm uykundan uyandiriyo malesef .sÇok. Şükür canm ilk haftalarmda vardı kabızlık ama geçdi şimdi gaz durumumda yok inşallahda hiç olmaz ama ilk haftalarmda felaketti sancı yapıyodu ta tek 1 tane mandalina ble yesem
Aynenn kuzumm bide o ayıcık çok tatlıymışşSaol kuzum bencede sade seyler bebegin guzelligini daha bi ortaya cikartiyor
Aynenn öyle oluyo canmm bliyorm ilk haftalarmdan kayısı suyu iç bol bol öyle atlattm benNe guzel ins olmaz cnm uykundan uyandiriyo malesef .s
Simdi biz cok pinpirikliyiz canim bende herseyden kil kapiyorum korkuyorum ama onlarin omurleri kaderleri herseyleri yazildi bence hamisliginin tadini cikar omrunde bi kac kez basina gelcekİnşallahh kuzumm bi kaç gündür taktm iyice erken de kalksam canm istmiyoki yiyim
Tavsanin yanndaki ayicikmi cnm cok sagol cok sevindm begenmeneAynenn kuzumm bide o ayıcık çok tatlıymışş
Aynenn canımmm takıyorm diyorm ama öyle hayatımı etkilemiyo saplantı gibi değil yani aklıma geldkce düşünüyorm sadeceSimdi biz cok pinpirikliyiz canim bende herseyden kil kapiyorum korkuyorum ama onlarin omurleri kaderleri herseyleri yazildi bence hamisliginin tadini cikar omrunde bi kac kez basina gelcek
Ayy beğenilmez miii kuzumm onun içime o tompikkk girince daha gzl olacak inşallahTavsanin yanndaki ayicikmi cnm cok sagol cok sevindm begenmene
Ins hepimiz sirayla alalim kucamiza bebislerimiziAyy beğenilmez miii kuzumm onun içime o tompikkk girince daha gzl olacak inşallah
İnşallahh kuzumm kaç haftalıkdınız tahmini doğm tarihiniz neyIns hepimiz sirayla alalim kucamiza bebislerimizi
Canım keşke alsaydım ya heycanladım bide acil bölümü old için her an hasta gelebilir diye sağolsun yine de doktor baktı ama işte erken dedi ama sanki kız olacak gibi hissediyorum artık yani onlar erkeğe benzetti ama ne bileyim
Biz 20.4 olduk cnm 21 haziran tahminiİnşallahh kuzumm kaç haftalıkdınız tahmini doğm tarihiniz ney
Çoğu gitmiş azı kalmış kuzummBiz 20.4 olduk cnm 21 haziran tahmini
Senin tahmini ne zaman canim. Benim sezeryan istiyorum o yuzden 10unda fln sanirim bebisime kavuscamÇoğu gitmiş azı kalmış kuzumm
Niye sezeryan canmm. Bnmki 19 ağustos gibi tlfnda ki takvmde dktr henüz bişy demediSenin tahmini ne zaman canim. Benim sezeryan istiyorum o yuzden 10unda fln sanirim bebisime kavuscam
Herkesi bilmiomda bnmde cok kuruyo dudaklarim kaniyo bazn kuruluktn seninde pek bisi kalmamis cnm sayili gunlerimiz var Rabbim ins sag salim kucamiza versinCanmm ya bide benm ağzım burnum falnda çok kuruyo herkez mi. Böylemanolyammmm
Kucukken beni bisiklet ezdi vajinamdan ve daha okula gitmezken 6 yasindaydm ameliyat oldum hatirlamak bile istemiyorum canim tramva kaldi iliskiye bile zor girdim korkuyorum cok hemdeNiye sezeryan canmm. Bnmki 19 ağustos gibi tlfnda ki takvmde dktr henüz bişy demedi
İnşallahhh canmm ama bana zaman hiç geçmiyo. Aynen kuzum yaa burnumda kanıyo bazen oluyo ki.Herkesi bilmiomda bnmde cok kuruyo dudaklarim kaniyo bazn kuruluktn seninde pek bisi kalmamis cnm sayili gunlerimiz var Rabbim ins sag salim kucamiza versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?