Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiçç sıkıntı etme kuzumm ellebt bi gün olacak daha erken hem
❤ aynen canim zamani gelince olur bazen vazgecyor gibi olyorum nasil olcak dogum felan hamilelik donemi dusunuyorum ama vazgecme surem uzn surmuyor sonra herseye ragmen istiyorum genede en iysi hayirlisi demek benim hazir oldugum zaman gelor hayirlisi olsun :)

Rabbim en kisa zamnda tattirir insallh o duyguyu canim

merhaba hanımlar benim 7 yaşında bir kızım 3 yaşında bir oğlum var nasipse üçüncüyü istiyoruz. regli günüm 20 si ama benim iki gündür bulantim var bu kadar erken olabilir mi belirtileri?

merhaba hanımlar benim 7 yaşında bir kızım 3 yaşında bir oğlum var nasipse üçüncüyü istiyoruz. regli günüm 20 si ama benim iki gündür bulantim var bu kadar erken olabilir mi belirtileri?
Kişiden kişiye değişebilir canımm ama çok erken gibi

Kişiden kişiye değişebilir canımm ama çok erken gibi
dimi ya bende inanamıyorum belki öyle rahatsızlıktir şimdi iyiyim zaten az kaldı beklerim o kadar:) senin bebis var mı canım hamile misin

dimi ya bende inanamıyorum belki öyle rahatsızlıktir şimdi iyiyim zaten az kaldı beklerim o kadar:) senin bebis var mı canım hamile misin
Var canım çok şükür rabbm nasip ederse inşallah. Belki sen öyle hissedersn yada bünyen farklılaşmışdır olabilirde

Var canım çok şükür rabbm nasip ederse inşallah. Belki sen öyle hissedersn yada bünyen farklılaşmışdır olabilirde
kaç haftalık? :) ilk bebis mi ? belkide canım ya birde dediler ki belirtiler erken başladıysa ikiz olabilir korktum vallahi

kaç haftalık? :) ilk bebis mi ? belkide canım ya birde dediler ki belirtiler erken başladıysa ikiz olabilir korktum vallahi
Olurmu olur bizim komşununda 3 çocuğu var şimdi yine hamile 3 aylık ikiz demiş dktr 3 aylık olduk canm çok şükür ilk bebeğimiz kızmı erkekmi bilemiyorz merakla bekliyorzz vallaa sabırsızlıkla

Olurmu olur bizim komşununda 3 çocuğu var şimdi yine hamile 3 aylık ikiz demiş dktr 3 aylık olduk canm çok şükür ilk bebeğimiz kızmı erkekmi bilemiyorz merakla bekliyorzz vallaa sabırsızlıkla
Oooo 5 çocuklu mu olacak şimdii Allah kolaylık versin...bakalım bizde çıktık bir yola üçüncü çocuğu istemekle kötü mü ettik iyi mi bilmiyorum kimisi diyor bir kızın bir oğlun var ne gerek var ama esimde bende çok seviyoruz

Ayyy saçmalama canımm ya kimene bende hep 2 kızım 2 oğlum olsun istiyormm nasip olursa. Aynen 5 çocuk olacak ama 2 si büyük sonuncuda 3 yaşındadır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…