Sağoll canımm inşallah allahh razı olsunAllah bağişlasin canim sağlikla tamamina erdirsin sevindim senin adina
❤ aynen canim zamani gelince olur bazen vazgecyor gibi olyorum nasil olcak dogum felan hamilelik donemi dusunuyorum ama vazgecme surem uzn surmuyor sonra herseye ragmen istiyorum genede en iysi hayirlisi demek benim hazir oldugum zaman gelor hayirlisi olsun :)Hiçç sıkıntı etme kuzumm ellebt bi gün olacak daha erken hem
Rabbim en kisa zamnda tattirir insallh o duyguyu canim❤ aynen canim zamani gelince olur bazen vazgecyor gibi olyorum nasil olcak dogum felan hamilelik donemi dusunuyorum ama vazgecme surem uzn surmuyor sonra herseye ragmen istiyorum genede en iysi hayirlisi demek benim hazir oldugum zaman gelor hayirlisi olsun :)
insAllah canimRabbim en kisa zamnda tattirir insallh o duyguyu canim
Aynencnm bebisler icn hereseye degerm tamam canim ben cogu seyi yemiyorum ya cok sıkıntı olacak ama artik yemek secmemem lazim bebis icin :/
Kişiden kişiye değişebilir canımm ama çok erken gibimerhaba hanımlar benim 7 yaşında bir kızım 3 yaşında bir oğlum var nasipse üçüncüyü istiyoruz. regli günüm 20 si ama benim iki gündür bulantim var bu kadar erken olabilir mi belirtileri?
dimi ya bende inanamıyorum belki öyle rahatsızlıktir şimdi iyiyim zaten az kaldı beklerim o kadar:) senin bebis var mı canım hamile misinKişiden kişiye değişebilir canımm ama çok erken gibi
Var canım çok şükür rabbm nasip ederse inşallah. Belki sen öyle hissedersn yada bünyen farklılaşmışdır olabilirdedimi ya bende inanamıyorum belki öyle rahatsızlıktir şimdi iyiyim zaten az kaldı beklerim o kadar:) senin bebis var mı canım hamile misin
kaç haftalık? :) ilk bebis mi ? belkide canım ya birde dediler ki belirtiler erken başladıysa ikiz olabilir korktum vallahiVar canım çok şükür rabbm nasip ederse inşallah. Belki sen öyle hissedersn yada bünyen farklılaşmışdır olabilirde
Olurmu olur bizim komşununda 3 çocuğu var şimdi yine hamile 3 aylık ikiz demiş dktrkaç haftalık? :) ilk bebis mi ? belkide canım ya birde dediler ki belirtiler erken başladıysa ikiz olabilir korktum vallahi
Oturuyoz kuzuu sennNeapiyosunuzz
Bnde yatıyorum kuzu kk ya uğramadan uykum gelmediiOturuyoz kuzuu senn
Alışınca öyle oluyo insan kuzum az kaldı senn bat a daBnde yatıyorum kuzu kk ya uğramadan uykum gelmedii
Oooo 5 çocuklu mu olacak şimdii Allah kolaylık versin...bakalım bizde çıktık bir yola üçüncü çocuğu istemekle kötü mü ettik iyi mi bilmiyorum kimisi diyor bir kızın bir oğlun var ne gerek var ama esimde bende çok seviyoruzOlurmu olur bizim komşununda 3 çocuğu var şimdi yine hamile 3 aylık ikiz demiş dktr3 aylık olduk canm çok şükür ilk bebeğimiz kızmı erkekmi bilemiyorz merakla bekliyorzz vallaa sabırsızlıkla
Oooo 5 çocuklu mu olacak şimdii Allah kolaylık versin...bakalım bizde çıktık bir yola üçüncü çocuğu istemekle kötü mü ettik iyi mi bilmiyorum kimisi diyor bir kızın bir oğlun var ne gerek var ama esimde bende çok seviyoruz
Ewt kuzum sabh yapicm testAlışınca öyle oluyo insan kuzum az kaldı senn bat a da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?