Duyarsın canım inşallahMaşallah canım ben de 4.haftayı yeni tamamlamışti keseyi gördük 6+1 de bebeği gördük şu an 7+1 deyiz inşallah yarından sonrada kalbini görürüz
Inşallah canım dua et banaDuyarsın canım inşallahO minicik kalp, nasıl güzel atıyor Allahın mucizesi
Merhaba canımMerhaba kizlaarrr
Canım bende 8+0 haftalık hamileym benimde belim cok ağrıyo özellikle gece yatnca anlıyorm bi türlü rahat pozisyon bulamıyorum, bacagmın arasına yumsak yastık aldm dün o biraz rahatlattı tavsiye ederim, cok ayakta durma oda agrıtıyo agrıdıkca uzan dinlenKizlar belim acayip sekilde agriyor 8+5haftalik hamileyim sizce neyden kaynaklaniyor ne yapsam gecer acaba bilgisi olan varmi
Canımm ben görüyorm çizgiyi ama diğer açdğın topiği göremedm tekrarla testi 2 gün sonra
Bnde büyüyn beşik diyorm ama nasip bakalm daha çok var ağustosa kadar düşünüp karar veririz elbetCanım büyüyen beşikler var onlara baksana benim de yerim çok yok o yüzden öyle birşey baktım hoşuma gitti hem fazla yer kaplamiyor hem de büyüdükten sonra tek kişilik yatak olarak kullanılabiliyor
Bnmde sırt üstü yatnca çok kötü oluyo canmKizlar belim acayip sekilde agriyor 8+5haftalik hamileyim sizce neyden kaynaklaniyor ne yapsam gecer acaba bilgisi olan varmi
Canim ev isi yaparken agriyo daha cok yapsam yerimden kalkamiyom belim batiyo egilemiyorumCanım bende 8+0 haftalık hamileym benimde belim cok ağrıyo özellikle gece yatnca anlıyorm bi türlü rahat pozisyon bulamıyorum, bacagmın arasına yumsak yastık aldm dün o biraz rahatlattı tavsiye ederim, cok ayakta durma oda agrıtıyo agrıdıkca uzan dinlen
Hamilelikte sırt ve bel ağrıları normal deniyor canım. Ama seninki biraz erken başlamış sanırım. Hamilelik ağırlaştıkça artıyor çünkü. Bol bol dinlen.Kizlar belim acayip sekilde agriyor 8+5haftalik hamileyim sizce neyden kaynaklaniyor ne yapsam gecer acaba bilgisi olan varmi
Agrıtır canm yavas yavas yap birden yüklenme süpür sonra dinlen sil dinlene dinele yap yani cok yoruyosa yakının varsa soyle birine o yardıma gelsin aradaCanim ev isi yaparken agriyo daha cok yapsam yerimden kalkamiyom belim batiyo egilemiyorum
Canim bende gecen yil bel fitigi baslangici vardi aynen boyle olmsdum ama simdi cevremdeki herkes hamilelikden diyor yoksa kilom yok oyleHamilelikte sırt ve bel ağrıları normal deniyor canım. Ama seninki biraz erken başlamış sanırım. Hamilelik ağırlaştıkça artıyor çünkü. Bol bol dinlen.
Canim kaynanamla yasiyorum oda calisiyor malesef tum isler bana yardim eden de yok kalabalik her is banaAgrıtır canm yavas yavas yap birden yüklenme süpür sonra dinlen sil dinlene dinele yap yani cok yoruyosa yakının varsa soyle birine o yardıma gelsin arada
Canım fıtık için tedavi oldun mu? Bende de boyun fıtığı var, tedavi de oldum ama hiç geçmedi ağrılarım var. Hamilelikle birlikte arttı ağrılar. Şimdi emar vs çekmezler ki hastaneye gitsen. Ev işi falan yapma , ilk 3 ay zaten riskli. Daha dikkat et geçer inş.Canim bende gecen yil bel fitigi baslangici vardi aynen boyle olmsdum ama simdi cevremdeki herkes hamilelikden diyor yoksa kilom yok oyle
Ayy onu hic deme kuzum ya zor dönüyorum yan tarafıma düz yatnca, belmn çukur yeri nasıl ağrıyo anlatamamBnmde sırt üstü yatnca çok kötü oluyo canm
Kocalarınıza masaj yaptırın kızlarAyy onu hic deme kuzum ya zor dönüyorum yan tarafıma düz yatnca, belmn çukur yeri nasıl ağrıyo anlatamam
Insallh canim ama yapmasam olmuyoki cevremdeki insanlarda anlamiyor beni bi yardim eden yok esim yapiyor bazi zamanlar tedavi sadece bi krem vermisdi baskada bisey yapmadi canim malesefCanım fıtık için tedavi oldun mu? Bende de boyun fıtığı var, tedavi de oldum ama hiç geçmedi ağrılarım var. Hamilelikle birlikte arttı ağrılar. Şimdi emar vs çekmezler ki hastaneye gitsen. Ev işi falan yapma , ilk 3 ay zaten riskli. Daha dikkat et geçer inş.
r canim ama anlik olarak geciriyo geri geliyor snraKocalarınıza masaj yaptırın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?