Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar belim acayip sekilde agriyor 8+5haftalik hamileyim sizce neyden kaynaklaniyor ne yapsam gecer acaba bilgisi olan varmi

Kizlar belim acayip sekilde agriyor 8+5haftalik hamileyim sizce neyden kaynaklaniyor ne yapsam gecer acaba bilgisi olan varmi
Canım bende 8+0 haftalık hamileym benimde belim cok ağrıyo özellikle gece yatnca anlıyorm bi türlü rahat pozisyon bulamıyorum, bacagmın arasına yumsak yastık aldm dün o biraz rahatlattı tavsiye ederim, cok ayakta durma oda agrıtıyo agrıdıkca uzan dinlen

Canımm ben görüyorm çizgiyi ama diğer açdğın topiği göremedm tekrarla testi 2 gün sonra

Canım büyüyen beşikler var onlara baksana benim de yerim çok yok o yüzden öyle birşey baktım hoşuma gitti hem fazla yer kaplamiyor hem de büyüdükten sonra tek kişilik yatak olarak kullanılabiliyor
Bnde büyüyn beşik diyorm ama nasip bakalm daha çok var ağustosa kadar düşünüp karar veririz elbet

Canim ev isi yaparken agriyo daha cok yapsam yerimden kalkamiyom belim batiyo egilemiyorum

Kızlar bugn doktora gidck bi arkdaşımz vardı ne yaptı acaba

Hamilelikte sırt ve bel ağrıları normal deniyor canım. Ama seninki biraz erken başlamış sanırım. Hamilelik ağırlaştıkça artıyor çünkü. Bol bol dinlen.

Canim ev isi yaparken agriyo daha cok yapsam yerimden kalkamiyom belim batiyo egilemiyorum
Agrıtır canm yavas yavas yap birden yüklenme süpür sonra dinlen sil dinlene dinele yap yani cok yoruyosa yakının varsa soyle birine o yardıma gelsin arada

Hamilelikte sırt ve bel ağrıları normal deniyor canım. Ama seninki biraz erken başlamış sanırım. Hamilelik ağırlaştıkça artıyor çünkü. Bol bol dinlen.
Canim bende gecen yil bel fitigi baslangici vardi aynen boyle olmsdum ama simdi cevremdeki herkes hamilelikden diyor yoksa kilom yok oyle

Agrıtır canm yavas yavas yap birden yüklenme süpür sonra dinlen sil dinlene dinele yap yani cok yoruyosa yakının varsa soyle birine o yardıma gelsin arada
Canim kaynanamla yasiyorum oda calisiyor malesef tum isler bana yardim eden de yok kalabalik her is bana

Canim bende gecen yil bel fitigi baslangici vardi aynen boyle olmsdum ama simdi cevremdeki herkes hamilelikden diyor yoksa kilom yok oyle
Canım fıtık için tedavi oldun mu? Bende de boyun fıtığı var, tedavi de oldum ama hiç geçmedi ağrılarım var. Hamilelikle birlikte arttı ağrılar. Şimdi emar vs çekmezler ki hastaneye gitsen. Ev işi falan yapma , ilk 3 ay zaten riskli. Daha dikkat et geçer inş.

Insallh canim ama yapmasam olmuyoki cevremdeki insanlarda anlamiyor beni bi yardim eden yok esim yapiyor bazi zamanlar tedavi sadece bi krem vermisdi baskada bisey yapmadi canim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…