- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Evet canm o yüzden doğumu özelde istiyorum nasipse İnsaAllahDevlette hiçbir şey garanti değil. Doktorun yoksa, hastanede kim nöbetciyse o yaptırır. Genelde ebeler yaptırıyor zaten.
Daha erken canım ben 6 haftalıkken gittim erken dedi 10 gun sonra gel dedi gitsen bile daha ultrasonda gözükmez büyük ihtimal ama kesesi görünebiliraslında çarşamba diyodum sora dedim cumaya kalsın. biraz daha büyüsün . bid ekan aldırmadan korkuyom yaaa
aynen vala bnde o yzden diyorum ne kadar geç gtsem bu ara o kadar iyiDaha erken canım ben 6 haftalıkken gittim erken dedi 10 gun sonra gel dedi gitsen bile daha ultrasonda gözükmez büyük ihtimal ama kesesi görünebilir
Evet dedigin gibi bazı yerler ama arastırırsan cok iyi doktorlarda var canm benm doktorm cok iyi güler yüzlü bilgilendiriyo ama böyle olmayan doktorlarda var, evet esin girememesi kotu o yuzden ara sıra esimle kalp atısnı dinlemek icin ozele gitmeyi dusunuyormBursa'da yaşıyorum 2 kere gittim devlet hastanesine tıklım tıklım, randevuyu çok geç tarihe veriyorlar. Doktorlar ilgisiz, sekreterler suratsız. Eşim odaya benimle giremiyor vs.vs. Bunların tersi olsa bence düşünmeden devleti seçerdim ama malesef değil. Valla iyi şartlarda yaşamak için çalışıyorum, bu nedenle de bu kadarını hakettiğimi düşünüyorum. O nedenle devlet hastanesi tercihim değil.
maşalllaaahhh
haklısın tabikii bende devlet diyorum ama şuan bir ay içerisinde hiç bi doktorda sıra yok. o yüzden mecbur ozeli tercih etcem bendeBursa'da yaşıyorum 2 kere gittim devlet hastanesine tıklım tıklım, randevuyu çok geç tarihe veriyorlar. Doktorlar ilgisiz, sekreterler suratsız. Eşim odaya benimle giremiyor vs.vs. Bunların tersi olsa bence düşünmeden devleti seçerdim ama malesef değil. Valla iyi şartlarda yaşamak için çalışıyorum, bu nedenle de bu kadarını hakettiğimi düşünüyorum. O nedenle devlet hastanesi tercihim değil.
İnşallah gönlüne göre olur canım, insanın içine sinmesi önemli olan. İnsan kendini bu dönemde rahat, güvende hissetmek istiyor.Evet canm o yüzden doğumu özelde istiyorum nasipse İnsaAllah
kesinlikle oyle çok tşk ederim. hele de doktorun manevi olarak desteklemesi çom önmli bnceİnşallah gönlüne göre olur canım, insanın içine sinmesi önemli olan. İnsan kendini bu dönemde rahat, güvende hissetmek istiyor.
Aynen oyle kuzum simdilik doktorumdan memnunum bakalm bi sorun yaşamam İnsaAllahİnşallah gönlüne göre olur canım, insanın içine sinmesi önemli olan. İnsan kendini bu dönemde rahat, güvende hissetmek istiyor.
Aynen canım, bak her tahlili özelde yaptırmak zorunda değilsin. Çoğunu aile hekimleri yapıyor. Genelde 2li 3lü 4lü testler hastanede yapılıyor, kan tahlili: 20tl, 3lü test: 20tl, 4lü detaylı ultrason: 160 tl toplamda 200 tl harcamışım. Yani çok değil bence. Ve bende fuzuli masrafa karşıyım. Sırf doğum ücreti ve tahlilleri fazla diye bende hastaneyi değiştirdim zamanında. Önemli olan makul fiyatlar olması.haklısın tabikii bende devlet diyorum ama şuan bir ay içerisinde hiç bi doktorda sıra yok. o yüzden mecbur ozeli tercih etcem bende
Umya gelsin ekler canım görmemiştir dahakızlar beni topiğe eklemediler bnce ya.
Bak bu çok doğru. Bir de insanlar farklı farklı. Yani bir başkasının çok memnun kaldığı birisinden ben hiç memnun kalmayabiliyorum. Önerilerden çok kendinin de deneyimlemesi lazım insanın, doktoru, hastaneyi.kesinlikle oyle çok tşk ederim. hele de doktorun manevi olarak desteklemesi çom önmli bnce
yaa gerçekten mi bunu hiç bilmiyodum kimseden böyle bişeyde duymamıştım. vala çook güzel bi bilgi oldu bnm için. kesinlikle çok haklısın özelde renklş ultrasona 600 lira verdiklerini bile duydum. rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsinde doktorlarla uğraşmayalım.Aynen canım, bak her tahlili özelde yaptırmak zorunda değilsin. Çoğunu aile hekimleri yapıyor. Genelde 2li 3lü 4lü testler hastanede yapılıyor, kan tahlili: 20tl, 3lü test: 20tl, 4lü detaylı ultrason: 160 tl toplamda 200 tl harcamışım. Yani çok değil bence. Ve bende fuzuli masrafa karşıyım. Sırf doğum ücreti ve tahlilleri fazla diye bende hastaneyi değiştirdim zamanında. Önemli olan makul fiyatlar olması.
bnm gebe kalmadan önce aşılama yaptırmıştım. insan doktora giderken acayip bi duygu yüklü oluyo. doktorum hiç sallamamıştı beni. ama çok zoruma gitmişti. o yzden diyorum gittiğim doktor her yönden beni doyuma ulaştırmalı. tabi şimdilik böyle düşünüyorumBak bu çok doğru. Bir de insanlar farklı farklı. Yani bir başkasının çok memnun kaldığı birisinden ben hiç memnun kalmayabiliyorum. Önerilerden çok kendinin de deneyimlemesi lazım insanın, doktoru, hastaneyi.
Kimden o elektriği alırsan onunla devam et canım. İçine sinmeyen doktora gitme, eziyet olur.yaa gerçekten mi bunu hiç bilmiyodum kimseden böyle bişeyde duymamıştım. vala çook güzel bi bilgi oldu bnm için. kesinlikle çok haklısın özelde renklş ultrasona 600 lira verdiklerini bile duydum. rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsinde doktorlarla uğraşmayalım.
bnm gebe kalmadan önce aşılama yaptırmıştım. insan doktora giderken acayip bi duygu yüklü oluyo. doktorum hiç sallamamıştı beni. ama çok zoruma gitmişti. o yzden diyorum gittiğim doktor her yönden beni doyuma ulaştırmalı. tabi şimdilik böyle düşünüyorum
Maşallah canım ben de 4.haftayı yeni tamamlamışti keseyi gördük 6+1 de bebeği gördük şu an 7+1 deyiz inşallah yarından sonrada kalbini görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?