- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Anladım canım dikkat et ama cok zorlanırsan yapma hamilesin sen ara ver sonra yap kaynanan anlayıslımı yapmasan bisey dermiCanim kaynanamla yasiyorum oda calisiyor malesef tum isler bana yardim eden de yok kalabalik her is bana
Olmaz ki canım geçmez öyle. Ben fizik tedavi olduğum halde faydasını göremedim. Haftada 1 defa yap sende yavaş yavaş yap. Kendini yormayacak şekilde. Bi gün süpür, bi gün toz al meselaInsallh canim ama yapmasam olmuyoki cevremdeki insanlarda anlamiyor beni bi yardim eden yok esim yapiyor bazi zamanlar tedavi sadece bi krem vermisdi baskada bisey yapmadi canim malesef
aten bir gun yapmasam hc yapmiyo gibiyim izinli gnlerindede yardim etmiyor geziyor anca usdelik kucuk cocuklarida var aksam glip hic bisey yapmiyor bnm de bi ccgm daha var sunuda yapsaydn filan diyor atip atip gidiyorAnladım canım dikkat et ama cok zorlanırsan yapma hamilesin sen ara ver sonra yap kaynanan anlayıslımı yapmasan bisey dermi
Çukur yere fayda etmiyoki canm omuzlarıma falan iyi geliyoda sonrası yine aynı, tek çözüm kendimizi çok yormamak sanırm, Rabb'im hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde dogurmayı nasip etsin de İnsaAllah bunlar geçicidirKocalarınıza masaj yaptırın kızlar
Insallh canimmÇukur yere fayda etmiyoki canm omuzlarıma falan iyi geliyoda sonrası yine aynı, tek çözüm kendimizi çok yormamak sanırm, Rabb'im hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde dogurmayı nasip etsin de İnsaAllah bunlar geçicidir
Kucuk cocuguda varsa evin isi bitmez deseneCanim yaptigimi gozu gormuyoki z
aten bir gun yapmasam hc yapmiyo gibiyim izinli gnlerindede yardim etmiyor geziyor anca usdelik kucuk cocuklarida var aksam glip hic bisey yapmiyor bnm de bi ccgm daha var sunuda yapsaydn filan diyor atip atip gidiyor
Kuzum sabh yapicm 2 gün ara werilms oluyor warsa cikar heraldeCanımm ben görüyorm çizgiyi ama diğer açdğın topiği göremedm tekrarla testi 2 gün sonra
Bnde büyüyn beşik diyorm ama nasip bakalm daha çok var ağustosa kadar düşünüp karar veririz elbet
Durumunuz varsa ayrı eve çıkın bence. Nereye kadar gider ki böyle... Hizmetçi mi almış kendisine hayret bi şey. İnsanlar idare edilir de bir yere kadar.Canim yaptigimi gozu gormuyoki z
aten bir gun yapmasam hc yapmiyo gibiyim izinli gnlerindede yardim etmiyor geziyor anca usdelik kucuk cocuklarida var aksam glip hic bisey yapmiyor bnm de bi ccgm daha var sunuda yapsaydn filan diyor atip atip gidiyor
Canim benim ccugum akilli ama onunkiler felaket atan gidiyor hep dillendiriyorum canim ama yapan yok bn yapmasam bugun yapmasam yarin yine ben yapiyorum fazlasiyla bn geldim geleli elini herseyden cekdi bi camasr atip yikayip sermez dahi camasiri birikdrme diyor bana aksamalari gelip atacagi yerde canim el kizina aciyan yok dua edinde kurtuluyumKucuk cocuguda varsa evin isi bitmez deseneAllah yardımcın olsun kuzum ama sende canının kıymetini bil cok yorma kendini dile getir surekli belim ağrıyo vs diye bisey dersede belimden yapamıyorum de canın onemli senin sonuçta
Canim benim ccugum akilli ama onunkiler felaket atan gidiyor hep dillendiriyorum canim ama yapan yok bn yapmasam bugun yapmasam yarin yine ben yapiyorum fazlasiyla bn geldim geleli elini herseyden cekdi bi camasr atip yikayip sermez dahi camasiri birikdrme diyor bana aksamalari gelip atacagi yerde canim el kizina aciyan yok dua edinde kurtuluyum
Canim onceden calismiyordu bn geldm geleli calisiyor zaten ama izinli olrsa gziyor aksam glip yiyip atiyo sabah gidiyor bnhasdayim diyorm toplayipda gtmiyor hamilelikdendr diyip gecisdiriyorDurumunuz varsa ayrı eve çıkın bence. Nereye kadar gider ki böyle... Hizmetçi mi almış kendisine hayret bi şey. İnsanlar idare edilir de bir yere kadar.
İnsaAllah canım Allah yardımcın olsunCanim benim ccugum akilli ama onunkiler felaket atan gidiyor hep dillendiriyorum canim ama yapan yok bn yapmasam bugun yapmasam yarin yine ben yapiyorum fazlasiyla bn geldim geleli elini herseyden cekdi bi camasr atip yikayip sermez dahi camasiri birikdrme diyor bana aksamalari gelip atacagi yerde canim el kizina aciyan yok dua edinde kurtuluyum
Tamam işte sana güvenip çalışmaya başlamış bende ona sinir oldum. Sen çalışmaya başlasaydın keşke ondan önce.Canim onceden calismiyordu bn geldm geleli calisiyor zaten ama izinli olrsa gziyor aksam glip yiyip atiyo sabah gidiyor bnhasdayim diyorm toplayipda gtmiyor hamilelikdendr diyip gecisdiriyor
Canim dusundum ama gldim drek hamile kaldim bide esim calistirmaz zaten kacarak evlendigimz icinde hersey ani oldu onlarla yasamak zorunda kaldimTamam işte sana güvenip çalışmaya başlamış bende ona sinir oldum. Sen çalışmaya başlasaydın keşke ondan önce.
2. cocuguna mı hamileydin canım? Bu da senin imtihanın demek ki. Sabır edeceksin....Canim dusundum ama gldim drek hamile kaldim bide esim calistirmaz zaten kacarak evlendigimz icinde hersey ani oldu onlarla yasamak zorunda kaldim
Yok canim evlendigim de ilk ccuk o zamnda ilgilenmedi sabir canim napalim ne zamn evimi ayrmaya kalksam evladina cok dskunmus gibi yapip peaimden geldi tabi isine geliyo evde bir hzmetci var canim2. cocuguna mı hamileydin canım? Bu da senin imtihanın demek ki. Sabır edeceksin....
Oyy yerim seni kuzumm hemen ekliyorum listeye hossgeldinhanımlar merhabalar bende boyle bi topiğe yazıyor olduğum içinn çokkk mutluyum 24ayın sonunda Rabbim bzimde yüzümüzü güldürdü şükürler olsun. 5 haftalık hamileyim. bni de ekler misiniz. 03.10,2017 gibi görünüyo asağı yukarı tarih :)ltfen beni de ekleyinnn.. benmle de eşsiz bilgilerinizi paylaşın lütfen olur mu::)
İşte tamda burda eşine düşüyo işYok canim evlendigim de ilk ccuk o zamnda ilgilenmedi sabir canim napalim ne zamn evimi ayrmaya kalksam evladina cok dskunmus gibi yapip peaimden geldi tabi isine geliyo evde bir hzmetci var canim
hoşbuldummmm :) ay cok teşekkür ediyorum çok mutlu oldumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?