inşallah canım yaa ben biraz rahat bi kişilikteyim. inşallah bulantılarım pek olmaz diye umut ediyorum. bi de doktora karar veremedim bi türl yaBulantın baya erken başlamış bende 8 haftalık hamileyim gecen hafta basladı bulatı kusma, İnsaAllah cok sürmez, bas agrısıda olmaz İnsaAllah canm bende ara ara oluyo ama sık değil elhamdülillah sende yasamazsn İnsaAllah, Rabbim rahat bi gebelik geçirmeyi nasip etsin İnsaAllah
aynen wala o yüzden dua ediyorum zaten :) senin bulantın filan çok oldumu baş ağrınAnladımmm o zaman yapcak bi şey yok. İnşallah ağrımaz başın, ne diyim
Anladımmm o zaman yapcak bi şey yok. İnşallah ağrımaz başın, ne diyimya ben ondan korkuyorum işte asla parol fayda etmiyo banageçirmiyor nankör ilaç
En zoru doktor seçimi zaten. İnsanı yıldırıyor... Kolay gelsin vallainşallah canım yaa ben biraz rahat bi kişilikteyim. inşallah bulantılarım pek olmaz diye umut ediyorum. bi de doktora karar veremedim bi türl ya
Doktor isi uğraştırıyo kuzum özelde fiyatlar pahalı ben bi müddet devlete gidicem 7 aylık falan olunca özele geçicem İnsaAllahinşallah canım yaa ben biraz rahat bi kişilikteyim. inşallah bulantılarım pek olmaz diye umut ediyorum. bi de doktora karar veremedim bi türl ya
Yok canım benim bulantım sadece sabahları aç kaldığımda ya da yağlı poğaça yediğimde oluyordu. 3 aydan sonra da geçti. Kusamıyordum ama. Baş ağrısı son iki aydır falan yaşıyorum ama ilaç kullanmıyorum, geçiyor kendi kendineaynen wala o yüzden dua ediyorum zaten :) senin bulantın filan çok oldumu baş ağrın
Canim bana doktorum folik asit -krilom-progestan verdi kullanıyorum ha bide Hipotiroidi çıktı Levotiron kullaniyorumpeki herhangi bi ilaç içmeye ne zamn başladınız. hanı vitaminleri mimeralleri filan
Canım bazı özel hastaneler,doktorlar, öyle gebeliğin ilerleyen zamanlarında gelenleri almayabiliyor bilgin olsun. Eğer illa bu şekilde yapacaksan 5.ayda değiştir hastaneni doktorunu. İlk 5 ay çok öenmli değil sonrası daha önemli. Seni takip eden bir doktorda doğum yapman en iyisi olur.Doktor isi uğraştırıyo kuzum özelde fiyatlar pahalı ben bi müddet devlete gidicem 7 aylık falan olunca özele geçicem İnsaAllah
Aynen ben de de mide boş kalınca bulantı oluyor çıkaracak kadar değil tabi bide sıklıkla baş ağrısı oluyor o da kendi kendine geçiyor biraz sabrediyorumYok canım benim bulantım sadece sabahları aç kaldığımda ya da yağlı poğaça yediğimde oluyordu. Kusamıyordum ama. Baş ağrısı son iki aydır falan yaşıyorum ama ilaç kullanmıyorum, geçiyor kendi kendine
ohhh maşallaaahh ya sevindim senin adına.benmki migren o yzden korkuym zaten. iştahsızlık başladı bi de bende canım bişe yemek istemiyoYok canım benim bulantım sadece sabahları aç kaldığımda ya da yağlı poğaça yediğimde oluyordu. Kusamıyordum ama. Baş ağrısı son iki aydır falan yaşıyorum ama ilaç kullanmıyorum, geçiyor kendi kendine
Normal canım. Bunlar genelde yaşanan şeyler. Dua et de 3-4 aydan sonra geçsinohhh maşallaaahh ya sevindim senin adına.benmki migren o yzden korkuym zaten. iştahsızlık başladı bi de bende canım bişe yemek istemiyo
devlette araştırıyorum hiç sıra yok özele gitmek istemiyorum. para dubarası hep. bi en basit kan tahliline 30 lira alıyolar. içim acıyo vala. maddi durumum iyi fakat insanları kadırdıklarına inanıyorumDoktor isi uğraştırıyo kuzum özelde fiyatlar pahalı ben bi müddet devlete gidicem 7 aylık falan olunca özele geçicem İnsaAllah
Kendini ilaçlara alıştırmaman en güzeli. Dediğin gibi bir süre sonra geçiyor zatenAynen ben de de mide boş kalınca bulantı oluyor çıkaracak kadar değil tabi bide sıklıkla baş ağrısı oluyor o da kendi kendine geçiyor biraz sabrediyorum
Araştırdım kuzum bi tanıdığım var oda 7. Ayda gecmis özele önceden randevu almış, aslında devletteki doktorum iyi ama dogumda bayan istiyorm devlette öyle bi seçeneğim yok o yuzden dogum özelde yapıcam İnsaAllahCanım bazı özel hastaneler,doktorlar, öyle gebeliğin ilerleyen zamanlarında gelenleri almayabiliyor bilgin olsun. Eğer illa bu şekilde yapacaksan 5.ayda değiştir hastaneni doktorunu. İlk 5 ay çok öenmli değil sonrası daha önemli. Seni takip eden bir doktorda doğum yapman en iyisi olur.
inşalllaaaahhhhh.. yalnız çok gzel bir ayda hamile kalmışız. yazın taze taze yiyebilicez meyveleri. kışın da doğduğunda evden çıkmicaz. baharda yine dışardayız ohhh miisssNormal canım. Bunlar genelde yaşanan şeyler. Dua et de 3-4 aydan sonra geçsin
Canım iyi bir hizmet için malesef bu devirde bu kadarına katlanmak zorundayız. Özellerin içinde makul olanlar da var. Bi araştır derim. Misal; doğumu 10.000 tl ye yapan hastane de var, 2500 tlye dedevlette araştırıyorum hiç sıra yok özele gitmek istemiyorum. para dubarası hep. bi en basit kan tahliline 30 lira alıyolar. içim acıyo vala. maddi durumum iyi fakat insanları kadırdıklarına inanıyorum
Devlette hiçbir şey garanti değil. Doktorun yoksa, hastanede kim nöbetciyse o yaptırır. Genelde ebeler yaptırıyor zaten.Araştırdım kuzum bi tanıdığım var oda 7. Ayda gecmis özele önceden randevu almış, aslında devletteki doktorum iyi ama dogumda bayan istiyorm devlette öyle bi seçeneğim yok o yuzden dogum özelde yapıcam İnsaAllah
Aynen canm fazla alıyolar bende simdiden gitsem giderim özele ama niye okadar para verim devlettekide doktor ozeldekide, ne zaman gitmeyi dusunuyosn doktora gitmeyi canmdevlette araştırıyorum hiç sıra yok özele gitmek istemiyorum. para dubarası hep. bi en basit kan tahliline 30 lira alıyolar. içim acıyo vala. maddi durumum iyi fakat insanları kadırdıklarına inanıyorum
aslında çarşamba diyodum sora dedim cumaya kalsın. biraz daha büyüsün . bid ekan aldırmadan korkuyom yaaaAynen canm fazla alıyolar bende simdiden gitsem giderim özele ama niye okadar para verim devlettekide doktor ozeldekide, ne zaman gitmeyi dusunuyosn doktora gitmeyi canm
Ben yazın kızımla gezicem rahat rahatinşalllaaaahhhhh.. yalnız çok gzel bir ayda hamile kalmışız. yazın taze taze yiyebilicez meyveleri. kışın da doğduğunda evden çıkmicaz. baharda yine dışardayız ohhh miisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?