Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım yaa ben biraz rahat bi kişilikteyim. inşallah bulantılarım pek olmaz diye umut ediyorum. bi de doktora karar veremedim bi türl ya

peki herhangi bi ilaç içmeye ne zamn başladınız. hanı vitaminleri mimeralleri filan

ya ben ondan korkuyorum işte asla parol fayda etmiyo bana geçirmiyor nankör ilaç
Anladımmm o zaman yapcak bi şey yok. İnşallah ağrımaz başın, ne diyim
inşallah canım yaa ben biraz rahat bi kişilikteyim. inşallah bulantılarım pek olmaz diye umut ediyorum. bi de doktora karar veremedim bi türl ya
En zoru doktor seçimi zaten. İnsanı yıldırıyor... Kolay gelsin valla Bence araştır bi iki tanesine git görüş sonra karar ver. Eğer çok araştırır, herkese sorarsan, işin içinden çıkamıyorsun. Herkes birini öneriyor çünkü, sonu gelmiyor. Çünkü herkes kendisi için en iyisi olsun istiyor.

Doktor isi uğraştırıyo kuzum özelde fiyatlar pahalı ben bi müddet devlete gidicem 7 aylık falan olunca özele geçicem İnsaAllah

aynen wala o yüzden dua ediyorum zaten :) senin bulantın filan çok oldumu baş ağrın
Yok canım benim bulantım sadece sabahları aç kaldığımda ya da yağlı poğaça yediğimde oluyordu. 3 aydan sonra da geçti. Kusamıyordum ama. Baş ağrısı son iki aydır falan yaşıyorum ama ilaç kullanmıyorum, geçiyor kendi kendine

Doktor isi uğraştırıyo kuzum özelde fiyatlar pahalı ben bi müddet devlete gidicem 7 aylık falan olunca özele geçicem İnsaAllah
Canım bazı özel hastaneler,doktorlar, öyle gebeliğin ilerleyen zamanlarında gelenleri almayabiliyor bilgin olsun. Eğer illa bu şekilde yapacaksan 5.ayda değiştir hastaneni doktorunu. İlk 5 ay çok öenmli değil sonrası daha önemli. Seni takip eden bir doktorda doğum yapman en iyisi olur.

Aynen ben de de mide boş kalınca bulantı oluyor çıkaracak kadar değil tabi bide sıklıkla baş ağrısı oluyor o da kendi kendine geçiyor biraz sabrediyorum

ohhh maşallaaahh ya sevindim senin adına.benmki migren o yzden korkuym zaten. iştahsızlık başladı bi de bende canım bişe yemek istemiyo

devlette araştırıyorum hiç sıra yok özele gitmek istemiyorum. para dubarası hep. bi en basit kan tahliline 30 lira alıyolar. içim acıyo vala. maddi durumum iyi fakat insanları kadırdıklarına inanıyorum

Araştırdım kuzum bi tanıdığım var oda 7. Ayda gecmis özele önceden randevu almış, aslında devletteki doktorum iyi ama dogumda bayan istiyorm devlette öyle bi seçeneğim yok o yuzden dogum özelde yapıcam İnsaAllah

devlette araştırıyorum hiç sıra yok özele gitmek istemiyorum. para dubarası hep. bi en basit kan tahliline 30 lira alıyolar. içim acıyo vala. maddi durumum iyi fakat insanları kadırdıklarına inanıyorum
Canım iyi bir hizmet için malesef bu devirde bu kadarına katlanmak zorundayız. Özellerin içinde makul olanlar da var. Bi araştır derim. Misal; doğumu 10.000 tl ye yapan hastane de var, 2500 tlye de

Devlette hiçbir şey garanti değil. Doktorun yoksa, hastanede kim nöbetciyse o yaptırır. Genelde ebeler yaptırıyor zaten.

Aynen canm fazla alıyolar bende simdiden gitsem giderim özele ama niye okadar para verim devlettekide doktor ozeldekide, ne zaman gitmeyi dusunuyosn doktora gitmeyi canm

Aynen canm fazla alıyolar bende simdiden gitsem giderim özele ama niye okadar para verim devlettekide doktor ozeldekide, ne zaman gitmeyi dusunuyosn doktora gitmeyi canm
aslında çarşamba diyodum sora dedim cumaya kalsın. biraz daha büyüsün . bid ekan aldırmadan korkuyom yaaa

inşalllaaaahhhhh.. yalnız çok gzel bir ayda hamile kalmışız. yazın taze taze yiyebilicez meyveleri. kışın da doğduğunda evden çıkmicaz. baharda yine dışardayız ohhh miisss
Ben yazın kızımla gezicem rahat rahat Hamileliğin zorluğu kışın da yazın da, hiçbiri diğerinden daha rahat değil bence. Ama bebeğin dünyaya geldiği mevsim önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…