Beyaz olan düşük yaptğmda ki test pembeler bunda yaptğımBurda çok az belli kuzum yawrunu sana bagislasin rabbim..
Kuzu ama bu testin örnekleri war böyle değil kafam karışıyor meraktan olucmmKuzum o testn markasıyla alakalı dıe büyük ihtimalleEsr02
Ewt kuzum saklamssin Bn attım walla bakınca çok üzülüyordumBeyaz olan düşük yaptğmda ki test pembeler bunda yaptğım
Hepsini sakladm kuzumm düşüğümde ki usg bile duruyo bozulmuş keseEwt kuzum saklamssin Bn attım walla bakınca çok üzülüyordum
Kuzu bu test bnm testten ama senin çizgiler birbirine uzakk Off ya bi an heweslenmistimBuda bu hamlelğimde en son ki yaptğm test diEsr02
Benimde ilk testim boyleydiiBak çok az belli
Hemen ümitsizliğe kapılma canm tekrar dene bekleme sabahı faln hadi bakalımKuzu bu test bnm testten ama senin çizgiler birbirine uzakk Off ya bi an heweslenmistim
Insallah olmazsin kuzumm benim insallahAdet olucm heralde adet sancisi geldi gitti
Yumrtlamadan snra 11nci gğn yapmşdım pembeyiBenimde ilk testim boyleydii
İnsallh kuzum testi smdi yapiyimmiInsallah olmazsin kuzumm benim insallah
Yap kuzum varsa zatn çıkar 2 gün var batına şimdi çıkmasa bile henüz kanama yok olmadkça sıkıntıda yokİnsallh kuzum testi smdi yapiyimmi
TM kuzm kalkiyorum yapicmYap kuzum varsa zatn çıkar 2 gün var batına şimdi çıkmasa bile henüz kanama yok olmadkça sıkıntıda yok
Hayır canım kaldrmdmAllah allah ağır bişy falnmı kaldrdn canm
Yap kuzumm hadii hayırlısı olsun inşallah hadi sevinelimm iki göbek atalım şurdaTM kuzm kalkiyorum yapicm
Devam ediyomu canm lekelenme testin varsa yapsanaHayır canım kaldrmdm
Ayy şimdi negatfYap kuzumm hadii hayırlısı olsun inşallah hadi sevinelimm iki göbek atalım şurda
Testim yok.cnm.yarn alıp yapcam cok.az oluyorDevam ediyomu canm lekelenme testin varsa yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?