Ayy inşallah kuzumm yaaKuzum hamilelikle alakalidir o zamn usumen gecer insallh
Kuzu çok zor gözüküyor hatta gözükmüyor diyebilirim kayboldu sankiAtsana balım sen bi resmi varsa vardır o yupppiiiii bnmkide öyleydii
Hayırlısı olsun inşallah kuzumm belki öyle geçer hamilelik varsa da hemen adet demeEwt kuzum baktım hayrlisi adet sancim war hafif olursam denemeyi dusunuyom
Hayırlısı olsun balım flaşla çeksen görünmüyomuKuzu çok zor gözüküyor hatta gözükmüyor diyebilirim kayboldu sanki
Canim bnm kaynanam da viks krem var naneli bisey orasinda mayasir olmusdu onu onerdiler gecirir diye oda surdu ondan snra hamile kaldi arastirdi o krem yapiyomus herkes oyle sylediEwt kuzum baktım hayrlisi adet sancim war hafif olursam denemeyi dusunuyom
Ciddimisinn doğurdumu o bebeği kaç yaşındaydı kuzummCanim bnm kaynanam da viks krem var naneli bisey orasinda mayasir olmusdu onu onerdiler gecirir diye oda surdu ondan snra hamile kaldi arastirdi o krem yapiyomus herkes oyle syledi
44canim yok canim ya blmiyodu hamile oldgunu calisyodu cok agr kaldrmis bide adet olmadim sancim var oluyum diye sogan suyu icmis bilmeden oda dsduCiddimisinn doğurdumu o bebeği kaç yaşındaydı kuzumm
Denicem kuzum cok sagolllCanim bnm kaynanam da viks krem var naneli bisey orasinda mayasir olmusdu onu onerdiler gecirir diye oda surdu ondan snra hamile kaldi arastirdi o krem yapiyomus herkes oyle syledi
Insallh etki eder canim benim duam hep sznleDenicem kuzum cok sagolll
Allah razı olsun canm insalllhhhhInsallh etki eder canim benim duam hep sznle
Ayy tühh44canim yok canim ya blmiyodu hamile oldgunu calisyodu cok agr kaldrmis bide adet olmadim sancim var oluyum diye sogan suyu icmis bilmeden oda dsdu
Baktm canmm var gibi84zmr canım baktinmi
Yarın kan testi yaptırsana kuzum varsa çıkar İnsaAllah
Balimmmm bnmmmmmBaktm canmm var gibi
Aynen kuzum altdakinde var benökide inan hemen döker dökmez çıkmadı ta adet haftam geçdikden snra döknce çıkıyoduBalimmmm bnmmmmm
☺☺☺☺Aynen kuzum altdakinde var benökide inan hemen döker dökmez çıkmadı ta adet haftam geçdikden snra döknce çıkıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?