At bakalım özelden yada buraya kuzumAyy şimdi negatf
Dikkat et canm keşke alsaydn testTestim yok.cnm.yarn alıp yapcam cok.az oluyor
O hemen damlatır damlatmaz çıkmıyo canm nerdeyse bnmki yarım saati bulmşdu uzun sürdü yaniAyy şimdi negatf
Kuzum hayalet bi çizgi war ama beyazO hemen damlatır damlatmaz çıkmıyo canm nerdeyse bnmki yarım saati bulmşdu uzun sürdü yani
Atsana balım sen bi resmi varsa vardır o yupppiiiii bnmkide öyleydiiKuzum hayalet bi çizgi war ama beyaz
Canim internette baya degisik seylerle hamile kalanlar var maydonoz suyu filan bakdin mi yorumlar baya gercekciKuzum hayalet bi çizgi war ama beyaz
Maydonz değilde soğan suyunun çok faydası varCanim internette baya degisik seylerle hamile kalanlar var maydonoz suyu filan bakdin mi yorumlar baya gercekci
Canim maydonozu kaynayip sicak buharina duracakmissin isde orani snra hemen iliskiye grecekmisin hc beklemeden bode viks surun diyolar krem varya onuda kaynatip buharina durup iliskiye girenler var canim arastir istersenMaydonz değilde soğan suyunun çok faydası var
Canim maydonozu kaynayip sicak buharina duracakmissin isde orani snra hemen iliskiye grecekmisin hc beklemeden bode viks surun diyolar krem varya onuda kaynatip buharina durup iliskiye girenler var canim arastir istersen
Kuzumm ben banyoda üşütmemek için ne yapmalıyımm ikrah geldm artık duş fln almayaCanim ama hamileysen bunlari uygulama maydonoz suyunun ve sogan suyunun cocuk dusurucu etkisi varmis
Niye kuzu sogukmuKuzumm ben banyoda üşütmemek için ne yapmalıyımm ikrah geldm artık duş fln almaya
Ayy soğuk değil kuzumm küçük fazlada büyük değil peteğe el değmiyo ama ben yıkanırken çok üşüyorm herlde çıkdıktan snra kasıklarım ağrımaya başlıyo yaaaNiye kuzu sogukmu
Canim suyu onceden ac bnyo isinsin buhardan havluyuda petege koy direk cikarken sarinAyy soğuk değil kuzumm küçük fazlada büyük değil peteğe el değmiyo ama ben yıkanırken çok üşüyorm herlde çıkdıktan snra kasıklarım ağrımaya başlıyo yaaa
Açıyorm kuzum hiç yokdan yarım saat öncesinden üstelik sırtımıda peteğe yakın tutupda yıkanıyormCanim suyu onceden ac bnyo isinsin buhardan havluyuda petege koy direk cikarken sarin
Kuzum hamilelikle alakalidir o zamn usumen gecer insallhAçıyorm kuzum hiç yokdan yarım saat öncesinden üstelik sırtımıda peteğe yakın tutupda yıkanıyorm
Açıyorm kuzum hiç yokdan yarım saat öncesinden üstelik sırtımıda peteğe yakın tutupda yıkanıyorm
Ewt kuzum baktım hayrlisi adet sancim war hafif olursam denemeyi dusunuyomCanim internette baya degisik seylerle hamile kalanlar var maydonoz suyu filan bakdin mi yorumlar baya gercekci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?