Huuhuuuuu allahımmm çok şükürr dularım kabul olduuCizgi war kizlarrrrrr
Aşkım ya flaşı tutunca yandan çizgi çıkıyor ama hala umutlanmk istemiyorumHuuhuuuuu allahımmm çok şükürr dularım kabul olduu
Bi at bakalım tekrar ama ben en başta gündüz ki buraya atdğın resmde de görmüşdüm çizgiyi demnki atdğında da varAşkım ya flaşı tutunca yandan çizgi çıkıyor ama hala umutlanmk istemiyorum
Belli oluyo kuzum sen çıplak gözle net görüyomusun
Görüyorum kuzumBelli oluyo kuzum sen çıplak gözle net görüyomusun
Çok. Şükür ozaman balımmm hemen bi. Şükür namazı kıl her gece duamda dilimdeydn sendeGörüyorum kuzum
Kuzum çizgi dağılır gbi oldu yuvarlak bi şekil aldiÇok. Şükür ozaman balımmm hemen bi. Şükür namazı kıl her gece duamda dilimdeydn sende
Olur kuzum o idrardan dır benmde ilk yaptğm öyle görünüyodu görmedn mi o yüzden yanlş fln diye düşünüp stres yapma çünkü bu 2nci testKuzum çizgi dağılır gbi oldu yuvarlak bi şekil aldi
Eeee kuzum neapiyim yarın bi sağlık ocağına gdip suphelerimden kurtuluyummuO hepsinde oluyo kuzum idrar kuruyo çünküEsr02
Erken kuzumm kan için değerin düşüktr çünkü adet haftan fln geçsin öyle git çünkü stres yapmanı istmiyrm temkinli davranalımm. Sadece şimdilik 2 günde bir testi tekrarla benm gibiEeee kuzum neapiyim yarın bi sağlık ocağına gdip suphelerimden kurtuluyummu
TM kuzum sabh testi bi daha yapıyım en azından warmi gerçekten onu biliyimErken kuzumm kan için değerin düşüktr çünkü adet haftan fln geçsin öyle git çünkü stres yapmanı istmiyrm temkinli davranalımm. Sadece şimdilik 2 günde bir testi tekrarla benm gibi
Bu bişy değiştirmez kuzumm bekle 2 gün sabret az herii :))TM kuzum sabh testi bi daha yapıyım en azından warmi gerçekten onu biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?