Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkım ya flaşı tutunca yandan çizgi çıkıyor ama hala umutlanmk istemiyorum
Bi at bakalım tekrar ama ben en başta gündüz ki buraya atdğın resmde de görmüşdüm çizgiyi demnki atdğında da var

Kuzum çizgi dağılır gbi oldu yuvarlak bi şekil aldi
Olur kuzum o idrardan dır benmde ilk yaptğm öyle görünüyodu görmedn mi o yüzden yanlş fln diye düşünüp stres yapma çünkü bu 2nci test

Sen stres yapmaa dkkat et kuzucummm 2 gün sonra tekrarlayalım testi daha belirgin hal alacak inşallah anca idrara karışıyodur Esr02

Eeee kuzum neapiyim yarın bi sağlık ocağına gdip suphelerimden kurtuluyummu
Erken kuzumm kan için değerin düşüktr çünkü adet haftan fln geçsin öyle git çünkü stres yapmanı istmiyrm temkinli davranalımm. Sadece şimdilik 2 günde bir testi tekrarla benm gibi

Şüpe değil artk kuzum bu çünkü geçen ay da yaptn tertemizdi test hamilesin inşallah beni biliyosn ne kadar bekledm kana gitmek için Esr02

Erken kuzumm kan için değerin düşüktr çünkü adet haftan fln geçsin öyle git çünkü stres yapmanı istmiyrm temkinli davranalımm. Sadece şimdilik 2 günde bir testi tekrarla benm gibi
TM kuzum sabh testi bi daha yapıyım en azından warmi gerçekten onu biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…