Sağol kuzummCümlemizee inşallah balımmm ne demek kuzumm herzamn yanındayımm
Bilmiyommkii kız mı erkek mii kuzumm 2 hafta snra gidecm inşallah öğrenirimKız seninki kuzuu
Canim niye bu kadar gec soyluyolarki cnsiyeti normalde su an zamani amaBilmiyommkii kız mı erkek mii kuzumm 2 hafta snra gidecm inşallah öğrenirim
İnsallh kuzummm bnm bu gece uyuyamamdaBilmiyommkii kız mı erkek mii kuzumm 2 hafta snra gidecm inşallah öğrenirim
Gitdiğimde 11 hafta 4 günlükdü canm 2 hafta sonra 14 olacak inşallahCanim niye bu kadar gec soyluyolarki cnsiyeti normalde su an zamani ama
Ben zatn uyumuyorm balım konuşurzzİnsallh kuzummm bnm bu gece uyuyamamda
Niye uyumuyon kuzum bnmBen zatn uyumuyorm balım konuşurzz
neyse canim az kalmis ama hayirlisiGitdiğimde 11 hafta 4 günlükdü canm 2 hafta sonra 14 olacak inşallah
Gündüz saat 2 de kalkıyom da ondan kuzumNiye uyumuyon kuzum bnm
:) bndensinnnGündüz saat 2 de kalkıyom da ondan kuzum
Gündüz saat 2 de kalkıyom da ondan kuzumNiye uyumuyon kuzum bnm
Aynen kuzumm az kaldı az daha sabretseydm dktr bu ayın 10 nda istemşdi de sabredemedmneyse canim az kalmis ama hayirlisi
Erkende kalksam akşama kadar uyuyom bişy değişmiyo yani bende o yüzden sabh geç kalkıp gece geç yatıyom:) bndensinnn
Sen ilk bebeğininkini ne zamn öğrendn kuzumCanim niye bu kadar gec soyluyolarki cnsiyeti normalde su an zamani ama
ay bende öyleym ya :)Gündüz saat 2 de kalkıyom da ondan kuzum
Kuzum eşime söyledim yoldaydi biraz morali duzelsin dedimErkende kalksam akşama kadar uyuyom bişy değişmiyo yani bende o yüzden sabh geç kalkıp gece geç yatıyom
Bende vallaay bende öyleym ya :)
diyorum heralde yalnızlıktan :)Bende valla
Dedim ya kuzu baya erken ogrendim bn ilk basda hamile oldgumu bilniyodm ilk evlenince oldugu icin ucuncu gtmeme cnsiyeti ogrendim yaniSen ilk bebeğininkini ne zamn öğrendn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?