Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tam emin değiliz ama war canım amin cümlemizin
İnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne düşeni ömrüne eşlesin umudun mutluluğun olsun gerçekten çok sevindim güzel haber duymaya çok ihtiyacım vardı sayende oldu inşallah

İnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne düşeni ömrüne eşlesin umudun mutluluğun olsun gerçekten çok sevindim güzel haber duymaya çok ihtiyacım vardı sayende oldu inşallah
Sağol kuzum allh razı olsunn sizlerden sende durumlar nasıl gdiyoo

İdare ediyorum kuzum geçen hafta bi kaza geçirdik eşimle beraber hamd olsun meleğime bişey olmadı ama canımızdan can gitti korku stres cinsiyet aklıma bile gelmedi hiç
Oyyy kuzumm geçmiş olsun hayırdır noldu korktm bende şimdi

Oyyy kuzumm geçmiş olsun hayırdır noldu korktm bende şimdi
Allah razı olsun canım eşimle ablasını karşılamaya giderken bi kamyonla kafa kafaya geldik eşim hemen çevirdi arabayı ama onun tarafından çarpıştık yinede gözümü hastanede açtım ömrümden ömür gitti resmen ama hamd olsun iyiyim artık eşim hafif yara aldı verilmiş sadakamız varmış gerçekten Rabbim korudu

Werilmis sadakaniz warmiş kuzum coookk coookk geçmiş olsunnn üzüldüm neysek biseyinz yokmus

Allahımmm kuzumm birine bişy verseydn hemen allah korumş valla bebeğinn yüzüne bakmş eşinn yarası çokmu

Günlerdir sıkıntı stres çok zor geçti hamd olsun bu halimize Rabbim daha kötü korkutmasın inşallah önce bebeğimi kaybettim sandım sonra eşimi çok kötüydü gerçekten bin şükür allaha hepimiz iyiyiz

Rabbim yaşatmasn tekrarını kuzummçok geçmiş olsun . Benmde var bi trafik kazam o geldi aklıma kötü oldumm

Komyn şöförlernden nefret ediyorm helede uzun yoldaa allahm bütün gereksiz hızlarının acısını kendilernden çıkarsn hiç acımıyolar valla kendilerine bişy olmuyo diye allah ıslah etsn hepsinide

Allahımmm kuzumm birine bişy verseydn hemen allah korumş valla bebeğinn yüzüne bakmş eşinn yarası çokmu
Verdim kuzum hemen gerçekten Rabbim yüzümüze baktı eşim şimdi daha iyi omuzunda kolunda kırık ve doku zedelenmesi var sadece çok şükür bin şükür allaha yanımda ya bizi korumak için direk kendi tarafına çevirdi arabayı Rabbim bize bağışladı onu allahım başımdan eksik etmesin inşallah

Bende ağacın üzerine çıkmışdm tekdm bide ne oldu ne bitti hiç hatırlamıyrm sadece ağaca vurup arabann altına alıp sürüklediğini biliyorm şimdi aklıma geldkce gülüyorm arada

Komyn şöförlernden nefret ediyorm helede uzun yoldaa allahm bütün gereksiz hızlarının acısını kendilernden çıkarsn hiç acımıyolar valla kendilerine bişy olmuyo diye allah ıslah etsn hepsinide
Aynen bende canım nefret ediyorum bu kadar düşüncesiz acımasız allah ıslah etsin gerçekten az kaldı bi aileyi yok edecekti

Amiinn kuzumm rabbim acısını yaşatmasnn çok zor bi anda varla yok arasında oluyo insan helede karşılıklı kazada rabbim inşallah eşine şifa versnde çabucak iyileşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…