Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
carsmba asil doktoruma gidicem bsindan beri tedavimi amaliyatimi yapn bakalim o me dicek

Demişmiydin açınca tlfonu hamileyim diye kuzum
Hamileyim demedim kuzum sabh ki testi görmüştü zaten bı test yaptim az önce dedim ondada çizgi çıktı bu sefer olması gerekn yerde ama umutlanmayalm yinede dedim o da hayırlısı askm dedi ayrıntılı konuşuruz birazdn ararm dedi kapatti

Ayyy ne güzll kuzumm arayınca konuşursunuzz var kuzumm olmasa niye çıksın hala var demi çizgi testde ikisnde de

Testin çizgileri farkedebiliyo kuzum yerleri bir olmaya biliyo bazen

Hb canım nasılsın sanırım müjden var çok mesaj vardı hepsine bakamadım ama son mesajlardan senin müjdeni anladım sanki çok çok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Hb canım nasılsın sanırım müjden var çok mesaj vardı hepsine bakamadım ama son mesajlardan senin müjdeni anladım sanki çok çok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Tam emin değiliz ama war canım amin cümlemizin

Sen naslsn kuzum cinsiyt i faln öğrendn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…