Aynen canımmdiyorum heralde yalnızlıktan :)
Ne gzl valla bende öğrenseydm biiDedim ya kuzu baya erken ogrendim bn ilk basda hamile oldgumu bilniyodm ilk evlenince oldugu icin ucuncu gtmeme cnsiyeti ogrendim yani
Ne dedi kuzum eşinn. İyiym balımm84zmr sen nasılsın kuzum
Konuşamadı kuzum müsait değildi arabadaydi Bn seni aricm birazdn dediNe dedi kuzum eşinn. İyiym balımm
carsmba asil doktoruma gidicem bsindan beri tedavimi amaliyatimi yapn bakalim o me dicekİçin rahat etmediyse baişka bir doktora daha görün derim. Benim gebeliğimin başından beri bebek 3 gün ileriden gidiyor gelişim olarak. Bu da sorun teşkil etmiyor. O yüzden sana tavsiyem başka bir doktora görün. Tek bir doktorla yetinme bu durumda.
Demişmiydin açınca tlfonu hamileyim diye kuzumKonuşamadı kuzum müsait değildi arabadaydi Bn seni aricm birazdn dedi
Hamileyim demedim kuzum sabh ki testi görmüştü zaten bı test yaptim az önce dedim ondada çizgi çıktı bu sefer olması gerekn yerde ama umutlanmayalm yinede dedim o da hayırlısı askm dedi ayrıntılı konuşuruz birazdn ararm dedi kapattiDemişmiydin açınca tlfonu hamileyim diye kuzum
Hamileyim demedim kuzum sabh ki testi görmüştü zaten bı test yaptim az önce dedim ondada çizgi çıktı bu sefer olması gerekn yerde ama umutlanmayalm yinede dedim o da hayırlısı askm dedi ayrıntılı konuşuruz birazdn ararm dedi kapatti
İnsallh kuzum tuhaf hissettim kendimiAyyy ne güzll kuzumm arayınca konuşursunuzz var kuzumm olmasa niye çıksın hala var demi çizgi testde ikisnde de
Hosgeldiinn cann canSelam hanımlar ben geldim
Oooo hoş geldinn kuzumm nasılsnzzSelam hanımlar ben geldim
İyi diyelim iyi olsun kuzum uzun zamandır gelemedim çok özlemişim burayı sen nasılsınOooo hoş geldinn kuzumm nasılsnzz
Tam emin değiliz ama war canım amin cümlemizinHb canım nasılsın sanırım müjden var çok mesaj vardı hepsine bakamadım ama son mesajlardan senin müjdeni anladım sanki çok çok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Sen naslsn kuzum cinsiyt i faln öğrendn miHb canım nasılsın sanırım müjden var çok mesaj vardı hepsine bakamadım ama son mesajlardan senin müjdeni anladım sanki çok çok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Kuzu
İyiyim çok şükür kuzu sen nasilsinHb canım nasılsın sanırım müjden var çok mesaj vardı hepsine bakamadım ama son mesajlardan senin müjdeni anladım sanki çok çok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?