Rabbim korumuş kuzum inşallah bizde bigün gülerek hatırlarız bu günleri hala şoktayım sanki atlatamadım korkuyuBende ağacın üzerine çıkmışdm tekdm bide ne oldu ne bitti hiç hatırlamıyrm sadece ağaca vurup arabann altına alıp sürüklediğini biliyorm şimdi aklıma geldkce gülüyorm arada
En alttakinde var sankiKuzum bişey goremedim
Öyleler kuzumm valla kmseye acımaları yok kamyon gördüğüm zaman geçebliyosam geçerm geçemyosam yavaş ilerlerm benden uzak allaha olsnlar diyorm hep allahn cezaları hiç canları yanmadı demekkiAynen bende canım nefret ediyorum bu kadar düşüncesiz acımasız allah ıslah etsin gerçekten az kaldı bi aileyi yok edecekti
Esosum galiba hamilesin sen yaa insallahhhhhhhhhh
Aynen kuzum şükürler olsun Rabbim hem eşimi hem meleğimi bana bağışladı allahım kimseye yaşatmasın inşallah
Allah razı olsun canım gerçekten verilmiş sadakamız varmış nasıl kurtulduk hala inanamıyoruz eşimle
Oleyyyyy yuppiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaa icim icime sigmiyorr dualarimiz kabul olduu cooook sukurCizgi war kizlarrrrrr
Sizinki tek tarafklı değil kuzumm gülemezsin kötü gelir aklına hep sebep olan var çünkü helede kamyon cu ama atlatrsn inşallah en kısa zamnda benm ki tek taraflıydı nasl oldu hiç hatırlamıyorm amaRabbim korumuş kuzum inşallah bizde bigün gülerek hatırlarız bu günleri hala şoktayım sanki atlatamadım korkuyu
Tekrar test yaptım akşam kuzu 1 saat sonra ikinci çizgi belirginlestiEsosum galiba hamilesin sen yaa insallahhhhhhhhhh
En alttakinde var sanki
Hos geldin bebegimmmHb canım nasılsın sanırım müjden var çok mesaj vardı hepsine bakamadım ama son mesajlardan senin müjdeni anladım sanki çok çok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Senin mi bnm mi heyecandan uyuyamiyorm eşimde yanımda yok zatennOleyyyyy yuppiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaa icim icime sigmiyorr dualarimiz kabul olduu cooook sukur
Hemde nasıl canım bi uyandım bebeğim gitti zannettim tekrar ilaç vermişler yine uyandım eşim hala yanımda değil o an onuda kaybettiğimi düşündüm insanları duymuyorum sanki bana hep söylemişler iyi olduklarını ama yok ikinci gün eşim elimi tutarken uyandım uyan artık annesi kızımıda üzüyorsun dedi yeniden doğmak tekrar cana gelmek gibiydi bin şükür allaha Rabbim tekrar aynı korkuları yaşatmasın inşallah herkese eşiyle yavrularıyla hayırlı ömürler nasip etsin inşallahAmiinn kuzumm rabbim acısını yaşatmasnn çok zor bi anda varla yok arasında oluyo insan helede karşılıklı kazada rabbim inşallah eşine şifa versnde çabucak iyileşsin
Allah sabr versin rabbim seni baska olaylarla sinamasin saana bagislasin esini bebeginiGünlerdir sıkıntı stres çok zor geçti hamd olsun bu halimize Rabbim daha kötü korkutmasın inşallah önce bebeğimi kaybettim sandım sonra eşimiçok kötüydü gerçekten bin şükür allaha hepimiz iyiyiz
Hoşbuldum canım nasılsınHos geldin bebegimmm
Yok kuzum hepimiz iyiyiz hamd olsun Rabbim eşimide meleğimide bana bağışladı şükürler olsunAllah sabr versin rabbim seni baska acilarla sinamasin kuzumm
Basin sagolsun
Hamissin hamisss insallahh kuzucannnnnTekrar test yaptım akşam kuzu 1 saat sonra ikinci çizgi belirginlesti
Hemde nasıl canım bi uyandım bebeğim gitti zannettim tekrar ilaç vermişler yine uyandım eşim hala yanımda değil o an onuda kaybettiğimi düşündüm insanları duymuyorum sanki bana hep söylemişler iyi olduklarını ama yok ikinci gün eşim elimi tutarken uyandım uyan artık annesi kızımıda üzüyorsun dedi yeniden doğmak tekrar cana gelmek gibiydi bin şükür allaha Rabbim tekrar aynı korkuları yaşatmasın inşallah herkese eşiyle yavrularıyla hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Yaa biz varizSenin mi bnm mi heyecandan uyuyamiyorm eşimde yanımda yok zatenn
Hasar çok büyük kuzum arabanın yarısı yok nerdeyse ama yüzde yüz kusurlu karşı taraf şirket ödeyecekmiş hepsiniZuzumm00 bizim arabanın önü komple gitmişdi mahvoldu geçen kış mahvolduk baya kaza yüznden varmı arabada çok hasar kuzum
İnşallah kuzummm inşallahBin şükür kuzumm kaza çok zor rabbm yaşatmasn inşallah tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?