Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende ağacın üzerine çıkmışdm tekdm bide ne oldu ne bitti hiç hatırlamıyrm sadece ağaca vurup arabann altına alıp sürüklediğini biliyorm şimdi aklıma geldkce gülüyorm arada
Rabbim korumuş kuzum inşallah bizde bigün gülerek hatırlarız bu günleri hala şoktayım sanki atlatamadım korkuyu

Aynen bende canım nefret ediyorum bu kadar düşüncesiz acımasız allah ıslah etsin gerçekten az kaldı bi aileyi yok edecekti
Öyleler kuzumm valla kmseye acımaları yok kamyon gördüğüm zaman geçebliyosam geçerm geçemyosam yavaş ilerlerm benden uzak allaha olsnlar diyorm hep allahn cezaları hiç canları yanmadı demekki

Aynen kuzum şükürler olsun Rabbim hem eşimi hem meleğimi bana bağışladı allahım kimseye yaşatmasın inşallah
Allah razı olsun canım gerçekten verilmiş sadakamız varmış nasıl kurtulduk hala inanamıyoruz eşimle

Aminn kuzum bnm eşimde memlekete gitti 1 yaşına girmems daha çocuk wefat etms bu sabh biseyi yokken

Rabbim korumuş kuzum inşallah bizde bigün gülerek hatırlarız bu günleri hala şoktayım sanki atlatamadım korkuyu
Sizinki tek tarafklı değil kuzumm gülemezsin kötü gelir aklına hep sebep olan var çünkü helede kamyon cu ama atlatrsn inşallah en kısa zamnda benm ki tek taraflıydı nasl oldu hiç hatırlamıyorm ama eşim geldi gülüyo naptn böyle diye

Hb canım nasılsın sanırım müjden var çok mesaj vardı hepsine bakamadım ama son mesajlardan senin müjdeni anladım sanki çok çok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Hos geldin bebegimmm

Amiinn kuzumm rabbim acısını yaşatmasnn çok zor bi anda varla yok arasında oluyo insan helede karşılıklı kazada rabbim inşallah eşine şifa versnde çabucak iyileşsin
Hemde nasıl canım bi uyandım bebeğim gitti zannettim tekrar ilaç vermişler yine uyandım eşim hala yanımda değil o an onuda kaybettiğimi düşündüm insanları duymuyorum sanki bana hep söylemişler iyi olduklarını ama yok ikinci gün eşim elimi tutarken uyandım uyan artık annesi kızımıda üzüyorsun dedi yeniden doğmak tekrar cana gelmek gibiydi bin şükür allaha Rabbim tekrar aynı korkuları yaşatmasın inşallah herkese eşiyle yavrularıyla hayırlı ömürler nasip etsin inşallah

Allah sabr versin rabbim seni baska olaylarla sinamasin saana bagislasin esini bebegini

Zuzumm00 bizim arabanın önü komple gitmişdi mahvoldu geçen kış mahvolduk baya kaza yüznden varmı arabada çok hasar kuzum

Bin şükür kuzumm kaza çok zor rabbm yaşatmasn inşallah tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…