- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Gidip gitmedigini gormedim kuzum ama hemen icer icmez wcye kostum gitmemismidirIlac gtiyse gorduysen ic kuzu
Kiz ole hastayimkii dun gece hic yatmadim dewamli kustum berbatti ya halim yoktu yazmayaKız yorgunsunda niye uyumuyon yat uyusana bide okuyomda yazmıyom diyo utanmaaaazzzmin123
Canım tekrar icmeyin diyor doktorlar genelde ama sen bilirsinGidip gitmedigini gormedim kuzum ama hemen icer icmez wcye kostum gitmemismidir
Ahh onlar en güzeliAyy bide biz yarılasak hareketlerini hissetmeye başlasamm
İcmeyim kuzum ozaman, hic içmeyen insanlarda var , yarın yine aynı devam edermCanım tekrar icmeyin diyor doktorlar genelde ama sen bilirsin
Ayy zaman geçsede bizde hissetsek ya bende cok merak edıyorum sabırsızlanıyorumAhh onlar en güzeli
Geçiyo canım, çok çabuk geçiyor zamanAyy zaman geçsede bizde hissetsek ya bende cok merak edıyorum sabırsızlanıyorum
Bence de öyle yap canım riske atma :)İcmeyim kuzum ozaman, hic içmeyen insanlarda var , yarın yine aynı devam ederm
Canım ben sigara kullanıyorum hamile olduğumu öğrendikten çok kısa süre sonra bıraktım zaten benim bir süre sonra kokusundan ağzımda bıraktığı tattan falan midem bulanmıştı öyle bıraktım ben canımMerhaba arkadaşlar bende uzun süreden beri ilk defa giriyorum foruma tam 4 haftalık hamileyim 3 gün önce öğrendim :) ama henüz doktora gitmedim sadece kan testi yaptırdım ne yapacağımı bilmiyorum kafamda binlerce soru var yazmak istediğim çok şey var özellikte İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlardan doktor tavsiyesi almak istiyorum ve sigara kullanıp hamilelikte bırakan varmı nasıl bıraktılar tavsiyelerini almak istiyorum herkes bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah :)
Ben normalde günde 1 paket sigara içiyordum öğrendiğim gün paketimi bitirdim 2 gündür içmiyorum ama çok zorlanıyorum canım sigara istedikçe ağlamaya başlıyorum mecburen bırakmak çok kötü eşim sağolun o da bıraktı ama inanılmaz stresliyim birde gastrit reflü var strese girdikçe midem ağrıyor ama hayırlısı canım inşallah bir daha içmem sabrediyorum şuanCanım ben sigara kullanıyorum hamile olduğumu öğrendikten çok kısa süre sonra bıraktım zaten benim bir süre sonra kokusundan ağzımda bıraktığı tattan falan midem bulanmıştı öyle bıraktım ben canım
İnsaAllah kuzum yaGeçiyo canım, çok çabuk geçiyor zaman
Bi bakmışsın 19 haftalık olmuş bi daha bakmışsın 29 hafta derken doğumaaİnsaAllah kuzum ya
1 haftayı geçir ondan sonrası kolay canım sanki yıllardır içmemiş gibi oluyorsun bulantıların başladığında zaten icemiceksin tiksiniceksin öyle düşün canımBen normalde günde 1 paket sigara içiyordum öğrendiğim gün paketimi bitirdim 2 gündür içmiyorum ama çok zorlanıyorum canım sigara istedikçe ağlamaya başlıyorum mecburen bırakmak çok kötü eşim sağolun o da bıraktı ama inanılmaz stresliyim birde gastrit reflü var strese girdikçe midem ağrıyor ama hayırlısı canım inşallah bir daha içmem sabrediyorum şuan
Herkes öyle diyor tiksineceksin diye çoook istiyorum o anı yaşamayı :) evet bu hafta çok önemli fındık kurdum saolsun beni tutuyor :)teşekkür ederimmm :))1 haftayı geçir ondan sonrası kolay canım sanki yıllardır içmemiş gibi oluyorsun bulantıların başladığında zaten icemiceksin tiksiniceksin öyle düşün canım
Ağzından bal damlıyoBi bakmışsın 19 haftalık olmuş bi daha bakmışsın 29 hafta derken doğumaa
Canım bence hemen doktora git yara falan diyosun hafif bişeye benzemiyo doktorun yonlendirsin daha güvenilir olurKızlar ya bende sarı akıntı başladı bi on gündür de kaşıntı yara oluştu vajinada mantar mı yoksa enfeksiyon mu çok zararlı bebeğe diye duymuştum korkuyorum acaba sirkeli suyla yıkasam bi zararı dokunur mu?
Çok şükür iyiym kuzum uykum var sadeceBas agrisi mide bulantisi var canim ya sen nasilsin iyimisinn
Gece az mı uyudunÇok şükür iyiym kuzum uykum var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?