Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar bende uzun süreden beri ilk defa giriyorum foruma tam 4 haftalık hamileyim 3 gün önce öğrendim :) ama henüz doktora gitmedim sadece kan testi yaptırdım ne yapacağımı bilmiyorum kafamda binlerce soru var yazmak istediğim çok şey var özellikte İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlardan doktor tavsiyesi almak istiyorum ve sigara kullanıp hamilelikte bırakan varmı nasıl bıraktılar tavsiyelerini almak istiyorum herkes bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah :)

Canım ben sigara kullanıyorum hamile olduğumu öğrendikten çok kısa süre sonra bıraktım zaten benim bir süre sonra kokusundan ağzımda bıraktığı tattan falan midem bulanmıştı öyle bıraktım ben canım

Ben normalde günde 1 paket sigara içiyordum öğrendiğim gün paketimi bitirdim 2 gündür içmiyorum ama çok zorlanıyorum canım sigara istedikçe ağlamaya başlıyorum mecburen bırakmak çok kötü eşim sağolun o da bıraktı ama inanılmaz stresliyim birde gastrit reflü var strese girdikçe midem ağrıyor ama hayırlısı canım inşallah bir daha içmem sabrediyorum şuan

1 haftayı geçir ondan sonrası kolay canım sanki yıllardır içmemiş gibi oluyorsun bulantıların başladığında zaten icemiceksin tiksiniceksin öyle düşün canım

Kızlar ya bende sarı akıntı başladı bi on gündür de kaşıntı yara oluştu vajinada mantar mı yoksa enfeksiyon mu çok zararlı bebeğe diye duymuştum korkuyorum acaba sirkeli suyla yıkasam bi zararı dokunur mu?

1 haftayı geçir ondan sonrası kolay canım sanki yıllardır içmemiş gibi oluyorsun bulantıların başladığında zaten icemiceksin tiksiniceksin öyle düşün canım
Herkes öyle diyor tiksineceksin diye çoook istiyorum o anı yaşamayı :) evet bu hafta çok önemli fındık kurdum saolsun beni tutuyor :)teşekkür ederimmm :))

Canım bence hemen doktora git yara falan diyosun hafif bişeye benzemiyo doktorun yonlendirsin daha güvenilir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…