İnsallh kuzum insallhhŞuan çok iyi çıkmasa bile endişe etmek yok kuzum tamm mı bekliycez 1 hafta daha ama inşallah 100 lerde fln çıkar
İnşallahhh kuzumm esoşumm hamişşş bnde varya ztn bi sıpa inşallahBebiş mi geliyor hayırlısıyla?
Çok silik gördüm ve genelde böyle olduğunda pozitif oluyor
Sen de hamile değil miydin canımİnşallahhh kuzumm esoşumm hamişşş bnde varya ztn bi sıpa inşallah
Bnde merakla bekliyorummmmKan sonucu insallh iyi çıkar kuzum bnm o zmn sevincimiz tam olur
Aynenn kuzumm hamişimm sabırsızlıkla bekliyrm bende cinsiyt içinSen de hamile değil miydin canım
Sen napıyn canm naslsnBnde merakla bekliyorummmm
Ne zaman randevun? İnşallah gösterir de öğrenirsiniz hemencikAynenn kuzumm hamişimm sabırsızlıkla bekliyrm bende cinsiyt için
İnsallh canım çok sagolÇok silik gördüm ve genelde böyle olduğunda pozitif oluyorHayırlı olsun canım
Çok kalabalık oluyo kuzumm takvimm ayın 22 snde gicm inşallah 14 hafta 4 günlükken belli olur inşallahNe zaman randevun? İnşallah gösterir de öğrenirsiniz hemencikTakvim eklesene canım
Yok almadım kuzumEsr02 kuzummm folik asitni aldnmııı
.❤❤❤Bnde merakla bekliyorummmm
Olur inşallahhhÇok kalabalık oluyo kuzumm takvimm ayın 22 snde gicm inşallah 14 hafta 4 günlükken belli olur inşallah
Başla ona kuzum çok önemli o allah korusun dişüğü flnda engelliyo hemen folio al ben de ondan kullanıyorm hiç bi yan etkisi yok sabh aç karnına içYok almadım kuzum
Yarıladık vallahi. Başlarda hiç bitmeyecek gibi, zaman geçmiyor. 4. aydan sonra hızına yetişemedim resmen, çok çabuk büyüyor bebişMaşallahh senn baya geçmiş zaman yolu yarılamışsın @ojelibonbenim
Başla ona kuzum çok önemli o allah korusun dişüğü flnda engelliyo hemen folio al ben de ondan kullanıyorm hiç bi yan etkisi yok sabh aç karnına iç
Ayy bide biz yarılasak hareketlerini hissetmeye başlasammYarıladık vallahi. Başlarda hiç bitmeyecek gibi, zaman geçmiyor. 4. aydan sonra hızına yetişemedim resmen, çok çabuk büyüyor bebişDarısı başınıza inşallah kızlar
İnsaAllah hayırlı sonuçlar alırz canım beniim duayla bekliyoruz İnsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?