- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Ne zaman gidiceksin kuzumBiz daha kalp atışlarını da duyamadık çok merak ediyoruz :)
Bu cuma gidicez canım 8+5 olucaz inşallah duyarız içimiz rahatlarNe zaman gidiceksin kuzum
İnsaAllah kuzum duyarsn ben 7+0 da duydum cok şükürBu cuma gidicez canım 8+5 olucaz inşallah duyarız içimiz rahatlar
Sagol canimGecm8s olsun kuzum benimm
Sagol canimGeçmiş olsun canim. Allah acul şifalar versin insaallah
İnşallah canım 6+2 de duyamadik vajinal ultrason istemedim ben doktorda garanti olsun diye 2 hafta sonra gel dedi. Olumsuz hiçbir şey demedi duyarız dedi ama yine de bi korku oluyor içimde. Hayırlısı artık :)İnsaAllah kuzum duyarsn ben 7+0 da duydum cok şükür
Sagol canimGeçmişş olsun kuzucummm dikkat et kendine
Korkma canm iyi yapmssn bende istemedm vajinal usg bende 10 gün sonra gittim tekrar duyduk çok şükür darısı sana olsun İnsaAllah korkmaİnşallah canım 6+2 de duyamadik vajinal ultrason istemedim ben doktorda garanti olsun diye 2 hafta sonra gel dedi. Olumsuz hiçbir şey demedi duyarız dedi ama yine de bi korku oluyor içimde. Hayırlısı artık :)
Sagol canim
Sorucam kuzummEsr02 Canım doktora yazdırırsın bi muayene ol da kafana göre alma yine de.
İnşallah canım ya biraz rahatladım umarım cuma günü duyarım haber veririm zaten duyunca :)Korkma canm iyi yapmssn bende istemedm vajinal usg bende 10 gün sonra gittim tekrar duyduk çok şükür darısı sana olsun İnsaAllah korkma
Ewdeyim kuzum bi dahakine öle yaparm o kadr sordum yarn ogrenebilirsin dediİnsaAllah hayırlı sonuçlar alırz canım beniim duayla bekliyoruz İnsaAllahsağlık ocagna test verdiğinde şişelerin üzerine yapstrdıgı barkotun numarasnı telefonuna cek ordaki numaradan ogreniliyo kuzum her sağlık ocağında var bu sizinki niye yok dems anlamadm
Bas agrisi mide bulantisi var canim ya sen nasilsin iyimisinnSen napıyn canm naslsn
İnsaAllah bidaha ihtiyacın kalmaz hayırlı sonucu alırz yarına♥bidaha yaptrırsan ordakilere hic sorma bile direk barkotun foto cek yeter o sana,Ewdeyim kuzum bi dahakine öle yaparm o kadr sordum yarn ogrenebilirsin dedi
Hastanede barkod weriyorlar ama sağlık ocağına hiç gitmediğimden bilemedim insallh kalmz kuzmİnsaAllah bidaha ihtiyacın kalmaz hayırlı sonucu alırz yarına♥bidaha yaptrırsan ordakilere hic sorma bile direk barkotun foto cek yeter o sana,
Hastanede vs yaptrdgnın sonucunuda oyle ogrenebilrsn aklında bulunsun kuzum
İnsaAllah canım benimHastanede barkod weriyorlar ama sağlık ocağına hiç gitmediğimden bilemedim insallh kalmz kuzm
Kızlar kimse yokmu napayım bise diyinKızlar ya folic asit ilacını ictim migdem bulandı hemen sonra istifra ettim tekrar hap içmem gerekirmiki
Ilac gtiyse gorduysen ic kuzuKızlar kimse yokmu napayım bise diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?