Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsaAllah kuzum duyarsn ben 7+0 da duydum cok şükür
İnşallah canım 6+2 de duyamadik vajinal ultrason istemedim ben doktorda garanti olsun diye 2 hafta sonra gel dedi. Olumsuz hiçbir şey demedi duyarız dedi ama yine de bi korku oluyor içimde. Hayırlısı artık :)

İnşallah canım 6+2 de duyamadik vajinal ultrason istemedim ben doktorda garanti olsun diye 2 hafta sonra gel dedi. Olumsuz hiçbir şey demedi duyarız dedi ama yine de bi korku oluyor içimde. Hayırlısı artık :)
Korkma canm iyi yapmssn bende istemedm vajinal usg bende 10 gün sonra gittim tekrar duyduk çok şükür darısı sana olsun İnsaAllah korkma

Korkma canm iyi yapmssn bende istemedm vajinal usg bende 10 gün sonra gittim tekrar duyduk çok şükür darısı sana olsun İnsaAllah korkma
İnşallah canım ya biraz rahatladım umarım cuma günü duyarım haber veririm zaten duyunca :)

Ewdeyim kuzum bi dahakine öle yaparm o kadr sordum yarn ogrenebilirsin dedi

Ewdeyim kuzum bi dahakine öle yaparm o kadr sordum yarn ogrenebilirsin dedi
İnsaAllah bidaha ihtiyacın kalmaz hayırlı sonucu alırz yarına♥bidaha yaptrırsan ordakilere hic sorma bile direk barkotun foto cek yeter o sana,
Hastanede vs yaptrdgnın sonucunuda oyle ogrenebilrsn aklında bulunsun kuzum

Kızlar ya folic asit ilacını ictim migdem bulandı hemen sonra istifra ettim tekrar hap içmem gerekirmiki

Hastanede barkod weriyorlar ama sağlık ocağına hiç gitmediğimden bilemedim insallh kalmz kuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…