Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah canim ins 2. Kiz olur bunda ihtimal bile kalmadi ben kabullenemeynce doktor pipisinin ultrasonunu verdi
Hahahha olsn saglikli olsunda ikinciis de kiz olr insallh hele bi dgsunn iyiki erkek olms diyecen cnku farketmiyo o senin bi parcan anne olunca anlarsin diyolar ya oyle bisey cidden

Hahahha olsn saglikli olsunda ikinciis de kiz olr insallh hele bi dgsunn iyiki erkek olms diyecen cnku farketmiyo o senin bi parcan anne olunca anlarsin diyolar ya oyle bisey cidden
Rabbim kuzularimiza saglik versin kesinlikle cok seviyorum ve sevcem ama iste insan istemeden edemiyo ama saglikli olsun Rabbim neyi uygun gorduyse

Rabbim kuzularimiza saglik versin kesinlikle cok seviyorum ve sevcem ama iste insan istemeden edemiyo ama saglikli olsun Rabbim neyi uygun gorduyse
Evet canim ya ama bu ilk ya hangisi olrsa olsun diyor insan ama ikincide ccuguma es olarak ne gelicek diye meraklaniyor insan bide bn ogrenebilsemm☺

Belirtilerin neler cnm
Canim kizimda pek midem bulanmadi gundzleri hic uyumuyodum bnda asiri gnduz uykusuna dsdum uykudan gozumu acamiyorum cok halsz hissediyorum onda hamilemiyim degilmiyim blli degildi baya rahattim sende ne blirtiler var senin erkek ya blli snucda canm sen anlat

Canim hic mide bulantim olmadi su 2 gundur oksurukten sanirim cok kustum ama. Hamile oldugumu hissedemedim gogsumde asiri hassasiyet var hala daha var bide gogsumun ucundan sivi geliyo cok tatli yiyorum bende bunlar var

Canim hic mide bulantim olmadi su 2 gundur oksurukten sanirim cok kustum ama. Hamile oldugumu hissedemedim gogsumde asiri hassasiyet var hala daha var bide gogsumun ucundan sivi geliyo cok tatli yiyorum bende bunlar var
Bnde aynilarini kizimda yasadim cok rahattim canim ve cok tatli yedim bndada baya eksi seyler ve tursu yiyorum kizmda midem bulanmadi bnda sabhlari kusmalar var ve midem eksiyo demekki her cocuk farkli oluyor canimm

Gogsum de bnm de asiri hassasiyt var dger gebeligimde pek buyumemisdi ve asiri yaglandi vcudum szdede oluyomu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…