Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel kuzum gerçekten çok beğendim anlamlarıda güzelmiş Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Çok güzel kuzum gerçekten çok beğendim anlamlarıda güzelmiş Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canım benim cümlemizin İnsaAllah adları gibi yasasın kız yada erkek olursa İnsaAllah

Bn

Bnde kizimda eylul diyodum koymadim ama esim koydu
Cok sewiyorummm cok bunada hep kizda kiz diyorum sewerken bile kizim diyorum piskolojimi bozdum aklima oglan adi bile gelmiyo biliyorumki ben bole yaptigim icin oglan cikicak ne bilim ya

Aslinda isim koymak annenin hakki ama ya
Benim esim kiz bebek istiyodu. Daha sevgiliyken kiz olursa ben koycam ismini erkek olursa sen diyodu bende kabul ettim cunku cogu baba kiz cocugunu 2. Plana atiyor kizim olsa bide ismini koysa esimin cok sevinecegini biliyodum

Cok sewiyorummm cok bunada hep kizda kiz diyorum sewerken bile kizim diyorum piskolojimi bozdum aklima oglan adi bile gelmiyo biliyorumki ben bole yaptigim icin oglan cikicak ne bilim ya
Hayirlisi canim ya rabbim gonlune gore verir insallh kuzu insaalh kizdr kiz annesi olmak sans bence bnm bi tane var

Benim esim kiz bebek istiyodu. Daha sevgiliyken kiz olursa ben koycam ismini erkek olursa sen diyodu bende kabul ettim cunku cogu baba kiz cocugunu 2. Plana atiyor kizim olsa bide ismini koysa esimin cok sevinecegini biliyodum
Benim esimde kiz istiyodu rabbimde nasip etti sukurler olsun bunda ne olr cok merak ediyorm ama rabbim hayirlisini versin ama kizina babasi asiri duskunn

Hayirlisi canim ya rabbim gonlune gore verir insallh kuzu insaalh kizdr kiz annesi olmak sans bence bnm bi tane var
Ah canim ins 2. Kiz olur bunda ihtimal bile kalmadi ben kabullenemeynce doktor pipisinin ultrasonunu verdi

Eklentiler

• 20170208_022832-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…