- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Çok güzel kuzum gerçekten çok beğendim anlamlarıda güzelmiş Rabbim gönlüne göre versin inşallahBende
Erkek olursa Muhlis Zeyd
Kız olursa Sare Nur anlamları
SARE : saf ve temiz demek
NUR : 1. Aydınlık, parıltı, parlaklık, niran. 2. Mekke’deki Hıra dağı. Işığın bir şeye yansımasından meydana gelen parlaklık. Zünnureyn: Hz. Peygamberin 2 kızıyla evlendiği için Hz. Osman’a verilen unvan, onur sahibi. Kur’an-ı Kerim’in 24. suresinin adı ve toplam 20 ayette geçmektedir.
MUHLİS = Halis, katıksız. Dostluğu, samimiliği ve her hali içten gönülden olan
ZEYD =Peygamber efendimizn yanındaki sahabe Kuran'da adı gecen tek sahabe
Aminnnnnn kuzumm aminnİnşallah kuzummm inşallah rabbim gönlünden geçeni ömrüne eşlesin saatler kaldı müjdelerini almaya
Rabbim yüzünüzü güldürsün İnsaAllah kuzumm 2 rekat hacet namazı kıl uyu iste Rabbimden tüm ictenliginle İnsaAllahAynen kuzu Bn heyecandan uyuyamıyorum yaa
TM kuzummm insalllhhhRabbim yüzünüzü güldürsün İnsaAllah kuzumm 2 rekat hacet namazı kıl uyu iste Rabbimden tüm ictenliginle İnsaAllah
Allah razı olsun canım benim cümlemizin İnsaAllahÇok güzel kuzum gerçekten çok beğendim anlamlarıda güzelmiş Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bn erkek olursa ayaz efe yada sadece ayaz kiz olrsada ecem naz dusunuyorum ama yinede kararszm o zamana kadar degisirErkek olursa Agâh Paşa
Kiz olursa Vuslat
Canim cok oksurup kusuyodum kasiklarima vurmustu agri bebekde hareket etmeyince gittim resim varda bisiye benzemio :)Acile niye gittin kuzum hayırdır. Varmı usg resmi
Cok degisiyo,yaBn erkek olursa ayaz efe yada sadece ayaz kiz olrsada ecem naz dusunuyorum ama yinede kararszm o zamana kadar degisir
Bnde kizimda eylul diyodum koymadim ama esim koyduCok degisiyo,ya
Kiz olursa
EYLÜL MİRA
Erkek olursa,daha, bulamadim
Cok sewiyorummm cok bunada hep kizda kiz diyorum sewerken bile kizim diyorum piskolojimi bozdum aklima oglan adi bile gelmiyoBn
Bnde kizimda eylul diyodum koymadim ama esim koydu
Bende hasan koycam kiz olsaydi babasi koycaktiBnde kizimda eylul diyodum koymadim ama esim koydu
Aslinda isim koymak annenin hakki ama yaBende hasan koycam kiz olsaydi babasi koycakti
Benim esim kiz bebek istiyodu. Daha sevgiliyken kiz olursa ben koycam ismini erkek olursa sen diyodu bende kabul ettim cunku cogu baba kiz cocugunu 2. Plana atiyor kizim olsa bide ismini koysa esimin cok sevinecegini biliyodumAslinda isim koymak annenin hakki ama ya
Hayirlisi canim ya rabbim gonlune gore verir insallh kuzu insaalh kizdr kiz annesi olmak sans bence bnm bi tane varCok sewiyorummm cok bunada hep kizda kiz diyorum sewerken bile kizim diyorum piskolojimi bozdum aklima oglan adi bile gelmiyobiliyorumki ben bole yaptigim icin oglan cikicak ne bilim ya
Birde benim rahmetli 2 dedemin ismide hasandi ruyamdads hasan diyr bir bebek sevmistim 3 kere girdi ruyama vesile olduAslinda isim koymak annenin hakki ama ya
Benim esimde kiz istiyodu rabbimde nasip etti sukurler olsun bunda ne olr cok merak ediyorm ama rabbim hayirlisini versin ama kizina babasi asiri duskunnBenim esim kiz bebek istiyodu. Daha sevgiliyken kiz olursa ben koycam ismini erkek olursa sen diyodu bende kabul ettim cunku cogu baba kiz cocugunu 2. Plana atiyor kizim olsa bide ismini koysa esimin cok sevinecegini biliyodum
Isim aramamissin ne guzel canim rabbim saglikla kovusmayi nasip etsin oglusunaBirde benim rahmetli 2 dedemin ismide hasandi ruyamdads hasan diyr bir bebek sevmistim 3 kere girdi ruyama vesile oldu
Ah canim ins 2. Kiz olur bunda ihtimal bile kalmadi ben kabullenemeynce doktor pipisinin ultrasonunu verdiHayirlisi canim ya rabbim gonlune gore verir insallh kuzu insaalh kizdr kiz annesi olmak sans bence bnm bi tane var
Cok sagol canim benim senin bebisinin kac haftalikIsim aramamissin ne guzel canim rabbim saglikla kovusmayi nasip etsin oglusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?