- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Iyiki olmus cnm bereketiyle gelirCanim sadace irilesdi ce damarlasdi bnmki bn adet olmayi beklerken adettede gogusler hassas oluyor ya canim srpriz bi bebisimiz olduu
Brnim oglumda 16.haftadan sonra hep sivi gelirdi doktorda normal demistivkorkmaKeske dogumda olsaydi ins sakncasi yoktur cnm bu sivinin daha 21.hafta
Ben kiz,annelerini cok sansli bulurum kizlar cok degerli ya erkeklerdde ole ama kizlar ilerde anneye arkadas oluyo :)Hayirlisi canim ya rabbim gonlune gore verir insallh kuzu insaalh kizdr kiz annesi olmak sans bence bnm bi tane var
günaydınnnGunaydinnn bacilarrr :)
bncede oyle su an kucuk ama oyle hissediyorum onsuz biyere gtsem bi tuaf oluyorumm...Ben kiz,annelerini cok sansli bulurum kizlar cok degerli ya erkeklerdde ole ama kizlar ilerde anneye arkadas oluyo :)
Gunaydin canimm☺Gunaydinnn bacilarrr :)
Kuzum naptnn aldınmı sonucuuuTM kuzummm insalllhhh
Tünaydın canımCümleten hayırlı da sabahlar hanımlar , öğlen olcak ama
Benim alttaki takvim yanlıs gösteriyo 8. Haftamızdayz bizTünaydın canım
Canım 8+0 olduğu anda 9.hafta olarak gösterir. 8. haftayı doldurmuş oluyorsun çünkü. 9. içinde old. için öyle gösteriyorBenim alttaki takvim yanlıs gösteriyo 8. Haftamızdayz biz
Anladım kuzum sagolCanım 8+0 olduğu anda 9.hafta olarak gösterir. 8. haftayı doldurmuş oluyorsun çünkü. 9. içinde old. için öyle gösteriyorBende 25+2 yim ama 26 gösteriyor
DegilmmmEsr02 naptin kiz aldinmiiii bakimm sonucu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?